آبگوشت سنتی خوشمزه با دستور شما
مواد لازم:
نخود + لوبیا سفید از هر کدوم ۱ لیوان: برای بافت و لعاب بیشتر.
نکته خیلی مهم…. که یادم رفت بگم(نخود کف کرد برمیداریم 5 دقیقه ای زیرشو خاموش میکنیم نه 1 ساعت چون خیس خورده و با گوشت میذاریم ادامه پخت انجام بشه)
گوشت گوسفندی استخواندار ۵۰۰ گرم: طعمدهندهی اصلی و مغز استخوان برای غلظت.
دنبه ۱۰۰ گرم: چربی و عطر سنتی، باعث چرب و لذیذ شدن آبگوشت.
سیبزمینی ۳ عدد متوسط: برای لعاب بیشتر و بافت نرم در کوبیده.
گوجه فرنگی درسته (پوستکنده) ۲ عددکوچک: طعم و رنگ طبیعی.
پیاز درسته (پوستکنده) ۳عدد ریز: طعمدهندهی ملایم در پخت.
یک عدد پیاز تفتدادهشده: برای عطر و طعم بیشتر.
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ: رنگ و کمی طعم ملس.
ادویهها:
زردچوبه:۱ ق م
پودر سیر: نصف ق م
فلفل سیاه:نصف ق م
فلفل تند: ۱عدد
نمک:۱ ق غ
لیمو عمانی ۱ عدد: برای عطر و طعم ترش سنتی (میتونی سوراخش کنی یا نصف،تا عطرش بهتر دربیاد).
روش کلی:
1. حبوبات رو از شب قبل خیس کن.
2. گوشت، دنبه، پیاز درسته، گوجه، و حبوبات رو با آب بذار بپزن.
3. در اواسط پخت، رب گوجه، ادویه و لیمو عمانی رو اضافه کن.
4. در اواخر، سیبزمینی رو اضافه کن.
5. یه پیاز هم تفت بده برای عطر بهتر.
6. در پایان، مواد رو جدا له کن (گوشت، حبوبات، سیبزمینی و دنبه).
7. آب آبگوشت رو تلیت کن، کوبیده رو جدا بخور!
بهترین سرو: با نون سنگک، ترشی، سبزی خوردن و یه استکان چای بعد غذا
#آبگوشت
#آبگوشت_سنتی
#غذای_ایرانی
#آشپزی
#دستور_غذا
#آشپزی_سنتی
#خوراک_ایرانی
#دسر_و_غذا
#نان_سنگک
#غذا_خوشمزه
#ایران
#ایرانی
#خوراک_لذیذ
#خوراک_سنتی
#خانه_داری
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
