طرز تهیه خیارشور خانگی با تمام نکات | خیار شور ترد و خوشمزه

طرز تهیه خیارشور خانگی با تمام نکات | خیار شور ترد و خوشمزه

خیار شور خونگی درست کردن خیلی راحته و فقط کافیه نکاتش رو رعایت کنید.
مواد لازم برای ۲ کیلو خیار
خیار ریز و سفت: ۲ کیلو
آب جوشیده سرد شده: ۸ لیوان (حدود ۲ لیتر)
نمک درشت: ۸ قاشق غذاخوری سرصاف (هر لیوان آب → ۱ قاشق)
سرکه سفید: نصف لیوان
سیر: ۸ تا ۱۰ حبه (برش‌خورده)
شوید تازه: نیم دسته (حدود ۷۰ گرم)
ترخون تازه: ۳ تا ۴ شاخه(اختیاری)
فلفل سبز تند: ۳ تا ۴ عدد (اختیاری)
دانه فلفل سیاه: ۱ قاشق مرباخوری
نخود خام: یک مشت کوچک (حدود ۱۰ عدد) برای تردی بیشتر
برگ مو (اختیاری): چند برگ برای خوش‌عطر و ترد شدن
روش تهیه خیارشور
خیارها را خوب بشویید و خشک کنید.
سبزیجات و سیر و فلفل هم باید بزارید آبشون کشیده بشه تا خیارشور کپک نزنه.
کف ظرف (دبه یا شیشه) کمی شوید، ترخون، سیر و فلفل بچینید.
خیارها را ردیفی و فشرده داخل ظرف بچینید و بین لایه‌ها دوباره شوید و سیر بگذارید.
نخود خام و دانه فلفل سیاه را هم لابه‌لای خیارها بریزید.
آب، نمک و سرکه را خوب مخلوط کنید تا نمک کاملاً حل بشه.
محلول را روی خیارها بریزید تا کاملاً خیارها پوشیده بشن.
یادتون باشه درب ظرف روزای اول شل باشه تا گاز تخمیر خارج بشه.
در دمای اتاق و جای خنک و تاریک حدود ۱۰ تا ۱۴ روز طول میکشد تا خیارشور آماده شود.
#خیارشور #خیارشور_خونگی #خیارشور_خانگی #خیارشور_خانگی_ترد #آموزش_آشپزی #دستور_آشپزی #آشپزی_ایرانی #آشپزی_خونگی #آشپزی #خوشمزه #طرز_تهیه #آشپزی_آسان #ترشیجات #ترشی_خیار #دستور_خیارشور #ترشی_خونگی #دستور_غذا #غذای_خونگی #خوشمزه_جات #آشپزی_سنتی #آشپزی_سریع #خیارشور_ترد #خیارشور_خانگی_آسان #خانه_داری #آشپزی_با_عشق #آشپزی_با_سمیه
#خیارشور_ترد #خیارشور_خانگی_خوشمزه #خیارشور_خونگی_ترد #خیارشور_بازاری #خیارشور_خانگی_راحت #خیارشور_سریع #خیارشور_خانگی_خوشطعم #خیارشور_خونگی_راحت #خیارشور_خانگی_آسان #خیارشور_خانگی_بازاری #خیارشور_خانگی_خاص #خیارشور_خانگی_خوشعطر #خیارشور_خانگی_مجلسی #خیارشور_خانگی_سالم #خیارشور_خانگی_ترد_و_خوشمزه #خیارشور_خونگی_ساده #خیارشور_خونگی_مجلسی #خیارشور_خونگی_بازاری

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *