طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد (آشپزی با نرگس)

طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد (آشپزی با نرگس)

#ساندویچ_مرغ_سرد

مواد لازم:
سینه مرغ ۱عدد کامل

مواد لازم برای سس:
خیارشور ۳ عدد
پیازچه قسمت سفید ۷ عدد
جعفری تازه ۱ مشت فقط قسمت برگ
گردو‌ ۱۰ عدد
پنیرخامه ای ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۴ ق غ
روغن زیتون یک سوم استکان
آب مرغ یک سوم استکان
فلفل سیاه ، آویشن و کمی نمک

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

طرز تهیه:
اول مرغ را بپزید. مرغ را با نمک،فلفل،زردچوبه ،چوب دارچین، سیر،پیاز به مدت ۱ ساعت بپزید
همه مواد سس را داخل غذاساز بریزید.دو سه پالس بزنید. فقط در حدی که مواد خرد بشه و له نشود
مرغ که پخت، ریش ریش کنید. سس را باهاش مخلوط کنید. چندساعت داخل یخچال بزارید تا حسابی طعم دار بشه.
با نان دلخواه ،سرو کنید.

نوش جان

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *