طرز پخت سیرابی با تمام نکات مهم / بهترین روش درست کردن سیرابی / سیرابی

طرز پخت سیرابی با تمام نکات مهم / بهترین روش درست کردن سیرابی / سیرابی

منبع پروتئین سبک
پروتئین داره اما خیلی چرب و سنگین نیست مثل گوشت قرمز. برای رشد و ترمیم بدن خوبه.
کلاژن طبیعی
خیلی برای پوست، مو، ناخن و حتی مفصل‌ها خوبه چون کلاژن داره. کمک می‌کنه پوست شاداب‌تر بمونه.
تقویت معده و دستگاه گوارش
خیلی‌ها می‌گن سیرابی برای معده ضعیف یا زخم معده مفیده، چون هضمش آسونه و معده رو قوی می‌کنه.
ویتامین‌ها و مواد معدنی
سرشار از ویتامین B12 و آهنه، برای خون‌سازی، رفع کم‌خونی و انرژی خیلی عالیه.
کم‌چرب و رژیمی
کالری کمی داره، به‌خصوص اگه بدون روغن اضافی پخته بشه، برای کسانی که می‌خوان غذای سبک بخورن خوبه.
تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها
به‌خاطر داشتن فسفر و کلسیم، به استحکام استخوان و دندان کمک می‌کنه.
#سیرابی_خوشمزه
#کله_پاچه
#غذای_سنتی
#غذای_مقوی
#سیرابی_عربی
#سیرابی_بازاری
#غذای_خانگی
#خوراک_سنتی
#غذای_محلی
#سیرابی_لذیذ
#آشپزی_سنتی
#سیرابی_ایرانی
#خوردنی
#سیرابی_خانگی
#سیرابی_مجلسی
#آشپزی
#خوراک_خوشمزه
#غذای_خوشمزه
#سیرابی_پز

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *