کی میگه کیک قابلمه ای پف نمیکنه

کی میگه کیک قابلمه ای پف نمیکنه

تخم مرغ درشت : ۳ عدد
وانیل: نصف ق چ
شکر: یک پیمانه
روغن مایع: دو سوم پیمانه
ماست: یک پیمانه
آرد قنادی: دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر : دو قاشق مرباخوری
پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری پر

شعله پخش کن و قابلمه رو به همراه یه کاتر فلزی روی حرارت خیلی کم بک ربع بزارید تا گرم بشه
بعد قالب رو روی کاتر فلزی قرار بدید

تا ۴۰ دقیقه اصلا در قابلمه رو باز نکنید
معمولا بین ۴۵ تا ۵۰ دقیقه آماده میشه با خلال دندون با چاقو تست کنید اگر مواد کیک بهش نچسبید آمادس

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

برای توی فر
فر گازی دمای ۱۸۰ درجه
فر برقی ۱۶۰ درجه
تستر. ۱۵۰ درجه
به مدت ۵۰ دقیقه

امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید

دوستون دارم یه عالمه

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *