طرز تهیه سالاد بادمجان

طرز تهیه سالاد بادمجان

عناصر 3 عدد بادمجان بزرگ سیر 3 حبه فلفل دلمه ای قرمز کوچک 1 عدد گردوی خرد شده 2 قاشق غذاخوری 1 آبلیموی تازه جعفری 2 قاشق غذاخوری یک فنجان یا نصف لیوان نخود پخته شده آرد 2 قاشق غذاخوری پولبیبر (فلفل ترکی) یا فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه و نمک از هر کدام 1 قاشق چایخوری روغن زیتون 3 تا 4 قاشق غذاخوری ماست خامه ای یا تغلیظ شده 3 فنجان پر یا 7 تا 10 قاشق غذاخوری زیره در صورت تمایل نصف قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز ابتدا نخود را از روز قبل خیس کنید. بعد از خیساندن اجازه دهید نخودها خوب بپزند و سپس آبکش کنید یا از کنسرو نخود استفاده کنید. بادمجان ها و فلفل دلمه ای را بشویید و با زغال یا در فر کبابی کنید. (اگر داخل فر گذاشتید، سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه با دمای 190 درجه گریل کنید.) برای راحتی کار وقتی از فر خارج کردید در کیسه فریزر تمیزی قرار دهید تا عرق کرده و پوستشان به راحتی جدا شود. و سپس پوست آنها را جدا کرده و آسیاب کنید. مرحله دوم: جعفری را بشویید و سپس ریز خرد کنید. گردوها را ریز خرد کنید. (له نشوید) سطح سوم: یک کاسه بزرگ بردارید. ماست، آرد، آبلیمو، سیر، نمک، فلفل سیاه و 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. حالا بادمجان کبابی، فلفل دلمه ای کبابی، جعفری خرد شده و گردوی خرد شده را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. کمی تست کنید تا مطمئن شوید که مقدار مواد یکسان است. مرحله چهارم: (نخود تفت دادن) تابه ای بردارید و روی شعله قرار دهید. یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و نخود پخته شده را اضافه کنید. فلفل، پاپریکا، نمک و کمی زیره، فلفل قرمز و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا برشته شوند و به مدت پنج دقیقه تفت داده شوند. بعد از یک تا دو دقیقه حرارت اولیه خود را از دست داد. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را اضافه کرده و مخلوط کنید. گام پنجم: ظرف مورد نظر را بیاورید و ماست و بادمجان را داخل ظرف بریزید. نخود تفت داده شده را روی آنها بریزید. حالا سالاد بادمجان فوق العاده خوشمزه شما با نخود و ماست آماده و آماده سرو است. نوش جان.

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *