با موضوع”طرز تهیه بورانی اسفناج” همراه شما هستیم.
در ادامه مطلب با هشتینو همراه باشید.
طرز تهیه بورانی اسفناج
در قرعهکشی بزرگ ما شرکت کنید!
فرصت طلایی برای برنده شدن در قرعهکشی ویژه
در حال پردازش ثبتنام شما...
لطفاً صبر کنید تا ثبتنام شما پردازش شود...
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
با تشکر! ثبتنام شما با موفقیت تکمیل شد.
بورانی اسفناج یکی از پیش غذاهای خوشمزه و لذیذ است که معمولا در کنار غذاهای سنتی و محلی سرو میشود، این پیش غذای ساده و مقوی خیلی راحت و سریع درست میشود و علاوه بر طعم و عطر بی نظیر آن بسیار پرخاصیت است، برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورانی اسفناج در ادامه با سایت هشتینو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴-۶ نفر | |
اسفناج | ۱ کیلو |
گردوی خرد شده | ۳ قاشق غذاخوری |
ماست سفت یا ماست یونانی | ۵۰۰ گرم |
سیر تازه | ۱۰۰ گرم |
نمک، فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و آویشن | به مقدار کافی |
طرز تهیه بورانی اسفناج
مرحله اول
برای تهیه بورانی اسفناج خوشمزه ابتدا اسفناج و سیر تازه را پاک کنید و تمیز بشورید و ریز خرد کنید و در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا با آبی که خودشان میاندازند کاملا بپزند و نرم شوند، بعد از اینکه خوب پختند و آب آنها جمع شد کمی سبزیها را تفت دهید.
نکته: اگر سیر تازه در دسترس نبود، از ۳ حبه سیر خشک استفاده کنید.
مرحله دوم
بعد در هنگام تفت دادن سبزیها مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن را به آنها اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود و به خورد مواد رود، بعد از اینکه اسفناج و سیر و ادویهها با هم تفت خوردند از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم
سپس ماست را در یک ظرف مناسب بریزید و با قاشق خوب هم بزنید تا بافت آن صاف و یکدست شود بعد مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و مخلوط کنید، حالا به دلخواه و ذائقه خودتان مقداری مغز گردو را خرد کنید و در ماست بریزید.
مرحله چهارم
بعد اسفناجها را که در دمای محیط خنک شدهاند به ماست اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند و عطر و طعم سیر و ادویهها به خورد مخلوط مواد برود و سپس به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و جا بیفتد.
مرحله پنجم
بعد از آن بورانی اسفناج را در ظرفهای مناسب بکشید و با چند برگ نعناع ، شوید و گردوهای خرد شده یا پودر پسته و پودر نارگیل تزئین کنید و سپس به عنوان یک پیش غذای شیک و مجلسی برای پذیرایی و یا یک غذای رژیمی ساده سرو کنید.
مرحله ششم
برای تزئین بورانی اسفناج میتوانید در ظرفهای مخصوص سرو ابتدا مقداری ماست بریزید و روی آن یک لایه اسفناج اضافه کنید و دوباره این کار را تکرار کنید تا یک بورانی اسفناج لایهای درست کنید که ظاهر زیباتری دارد و برای پذیرایی شیک است.