آموزش پوست کندن گردوی سبز با دو روش | پوست کندن گردوی تازه

آموزش پوست کندن گردوی سبز با دو روش | پوست کندن گردوی تازه

روش‌های پوست‌گرفتن گردوی تازه
روش اول:
گردوها رو ۳ تا ۴ روز بذار تا پوست سبزشون کمی رنگ عوض کنه و پژمرده بشه.
بعد با چاقو چند تا شیار روی پوست بزنی، راحت‌تر می‌تونی پوستش رو جدا کنی.
روش دوم:
گردوها رو داخل ظرف بذار و روشون آب جوش بریز.
بذار حدود ۵ دقیقه بمونن تا پوستشون نرم بشه.
بعد راحت‌تر پوست جدا می‌شه.
در پایان همه گردوها رو با آب خوب بشور و روی پارچه تمیز پهن کن تا کاملاً خشک بشه.
#پوست_گرفتن_گردو#روشهای_خانگی#ترفند_آشپزی#گردو#آشپزی_خانگی#خشکبار#مغزگردو#زندگی_سالم#ایده_آشپزی#گردوی_تازه#پوست_گرفتن_گردو#ترفند_آشپزی#آشپزی_آسان#آشپزی_خانگی#روشهای_خانگی#مغزگردو#خشکبار#زندگی_سالم#خلاقیت_آشپزی#آشپزی_سریع#ایده_آشپزی#آشپزی_ایرانی#خانه_داری#پوست_کندن_گردویی_تازه#آموزش_پوست_کندن_گردو#پوست_کندن_گردو_با_دو_روش

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *