طرز تهیه بال کبابی در هواپز و فر بدون روغن و منقل و آتش/بال کبابی خوشمزه

طرز تهیه بال کبابی در هواپز و فر بدون روغن و منقل و آتش/بال کبابی خوشمزه

امروز با هم بال کبابی خوشمزه و مجلسی درست می‌کنیم؛ هم روی منقل، هم داخل فر و هم با ایرفرایر!
این دستور با یه سس خاص و جدید، بال مرغ رو آبدار، خوشرنگ و رستورانی می‌کنه. چه برای مهمونی باشه چه برای شام ساده، این بال کبابی بهترین انتخابه. ‍

مواد لازم:
• ماست: ۳ قاشق غذاخوری
• سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
• رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
• سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
• سس باربیکیو: ۱ قاشق غذاخوری
• رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
• پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری
• نمک: نصف قاشق چای‌خوری
• فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
• زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری
• پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری
• پودر پیاز: نصف قاشق چای‌خوری
• پول‌بیبر: نصف قاشق چای‌خوری
• آب لیمو یا نارنج تازه

روش پخت:
• ایرفرایر: ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه
• فر: ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه
• منقل: با سیخ کباب کنید تا دودی و خوشمزه بشه

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

نتیجه؟ بال کبابی با طعمی جدید و عطری بی‌نظیر!
نوش جان

#جوجه_کباب
#جوجه_کباب_ماستی
#جوجه_کباب_رستورانی
#کباب
#هواپز
#سرخکن
#ایرفرایر#بال_کبابی #کتف_کبابی #بال_مرغ #کتف_مرغ #بال_کبابی_در_ایرفرایر #کتف_کبابی_در_ایرفرایر #بال_مرغ_مجلسي #کتف_مرغ_ترد #طرز_تهیه_بال_کبابی #مرغ_کبابی_در_ایرفرایر #بال_مرغ_با_سس #ایرفرایر #ایرفرایر_فیلیپس #هواپز #هواپز_فیلیپس #غذا_در_ایرفرایر #غذا_با_هواپز #غذا_با_سرخکن_بدون_روغن #غذا_سالم #پخت_بدون_روغن #غذای_رژیمی #آشپزی_با_ایرفرایر #مزه_دار_کردن_مرغ #مزه_دار_کردن_جوجه_کباب #مرینیت_مرغ #مرینیت_بال #مرینیت_جوجه #جوجه_کباب_رژیمی #جوجه_کباب_در_ایرفرایر #سس_مرغ #سس_خانگی #سس_برای_بال_مرغ #آشپزی #غذای_خانگی #مامانپز #غذای_خوشمزه #غذای_ساده #غذای_سریع #غذای_مجلسی #غذا_خوشبو #آشپزی_سالم #پخت_آسان #غذا_بدون_روغن
#آشپزی_با_نارسیس#airfryer #airfryerrecipes #airfryerchicken #airfryerchickenwings #chickenwingsrecipe #crispychickenwings #healthyrecipe #nooilcooking #homemadecooking #philipssairfryer #chickengrill #easyrecipe #quickmeal #homecooked #fitfood #proteinmeal #iranianfood #persianfood

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *