کره و دوغ محلی با روش ۵۰۰ ساله عشایر ایران

کره و دوغ محلی با روش ۵۰۰ ساله عشایر ایران

روش به تصویر کشیده شده در این ویدیو یکی از روشهای بسیار قدیمی و بنیادین در تهیه و گرفتن کره و دوغ از ماست تازه میباشد. روشی بسیار سنتی و قدیمی که هنوز نیز در نقاطی از مناطق روستایی ایران ایلات و عشایر از این روش بهره میگیرند. با استفاده از این روش کره ای بسیار غنی و سالم تهیه میشود که برای بدن بسیار مفید است. نام این روش باستانی نهره زنی میباشد. متاسفانه این روشهای با ارزش با گذشت زمان در حال فراموش شدن و کمرنگ شدن میباشند. ضبط این ویدیو تلاشی در زنده نگهداشتن این روش باستانی و عالی میباشد. امید که از دیدن ویدیو لذت ببرید
در صورت تمایل به حمایت از من به اندازه یک فنجان قهوه برای درکردن خستگی یک روز کاری هیچ چیز به اندازه یک فنجان قهوه از یک دوست برای من انرژی بخش نیست
https://hamibash.com/ashpazibasana

اینستاگرام https://www.instagram.com/lifewith_sana/
یوتیوب https://www.youtube.com/channel/UCIBNJgLLzUHXUxazRSMZA/

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *