طرز تهیه نان باگت نرم و پنبه ای با تمام نکات

طرز تهیه نان باگت نرم و پنبه ای با تمام نکات

سلام دوستای خوبم، با آموزش نان باگت نرم و خوشمزه بازاری در خدمتتونم.
مواد لازم برای ۷ عدد نان ساندویچی متوسط:
آرد شیرینی پزی یا آرد نان فانتزی ۵۰۰ گرم (حدود ۴ لیوان)
آب یک و نیم لیوان
کره ۲۵ گرم
نمک ۷ گرم (حدود ۱ قاشق غذا خوری)
شکر ۷ گرم (حدود ۱ قاشق غذاخوری)
پودر خمیر مایه ۱۰ گرم (۱ قاشق غذا خوری سر پُر)
این مقدار مواد ۷ عدد نون باگت متوسط میده. وزن هر چونه ۱۱۰ گرم هست.
زمان استراحت اولیه خمیر ۴۰ دقیقه هست و زمان استراحت دوم بعد از رول کردن در حدود یک ساعت هست تا حجم نان ها تقریبا دو برابر بشه در زمان استراحت دوم حتما به خوبی روی نان هارو بپوشونید.
با آب روی نان هارو رومال کنید و به دلخواه کنجد بپاشید.
فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه به خوبی گرم کنید و هنگام پخت حتما یک کاسه آب داخل فر قرار بدید که نانها خشک نشن. من داخل سینی گود فر آب جوش ریخته بودم که توی ویدئو هم مشخصه.
هست.
به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بمونه کامل میپزه بعد از پخت بذارید چند دقیقه داخل فر خاموش بمونه.
بعد خارجش کنید اگه بلافاصله خارج میکنید به مدت ده دقیقه روش یک پارچه بکشید.
مثل همیشه هر سوالی داشتید بپرسید حتما جواب میدم.

در قرعه‌کشی بزرگ ما شرکت کنید!

فرصت طلایی برای برنده شدن در قرعه‌کشی ویژه

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *