پختن شبره انگور و خشیل در یکروز بارونی

پختن شبره انگور و خشیل در یکروز بارونی

پختن شیره انگور و «خشیل» در یک روز بارانی! صبحانه روستایی

شیره انگور عصاره انگور است که به عنوان طعم دهنده در برخی غذاها استفاده می‌شود و علاوه بر این، می‌توان از آن به عنوان مربا نیز استفاده کرد؛ برای پختن یک شیره انگور درجه یک، به انگور جنگلی شیرین و مرغوب نیاز داریم! انگورها را آماده کرده و می‌شوییم، سپس دانه‌های آنها را جدا کرده و در ظرفی می‌ریزیم؛ انگورها را پوست می‌گیریم و آب آنها را جدا می‌کنیم؛ حالا وقت پختن آن است! آب انگور را در قابلمه می‌ریزیم و چند ساعت می‌جوشانیم، در حین جوشیدن، مقداری جوش شیرین اضافه می‌کنیم تا تفاله آن گرفته شود!

یک دختر روستایی «خشیل» می‌پزد. خشیل نوعی

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *