طرز تهیه و پخت سبزی قرمه

طرز تهیه و پخت سبزی قرمه

بنا به درخواست بسیاری از دوستان که طرز تهیه سبزی قرمه را خواسته بودند خوشمزه ترین لذیذترین وجا افتاده ترین قرمه سبزی را بامن تجربه کنید
@farzane.pannahi
️️سبزی قرمه️️️

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

۱- گوشت سردست یا مغز ران گوسفندی با قلم ۴۰۰ گرم با قلم ویا مغز ران گوساله
پیاز بزرگ۱ عددنگینی خردشده
_لوبیا قرمز هرنفر ۳۰ گرم یا یک مشت کوچک برای هرنفر یا ۱ لیوان فرانسه
نمک وفلفل وزردچوبه به مقدار لازم
مدل اول سبزی قرمه که سنتی واز قدیم رسپی سبزی قرمه بوده
۲ کیلو تره – ۱ کیلو جعفری- ۱ کیلو گشنیز – شنبلیله ۲۰۰ گرم واصلا اسفناج نمیریزیم
سبزی سرخ شده برای هرنفر ۸۰ تا ۱۰۰ گرم
– پیازسرخ شده نگینی۳قاشق غذاخوری
– آبغوره یک استکان همراه یک لیموترش
– لیمو عمانی۴ عددباچنگال چندسوراخ کرده وروش آبجوش میریزیم نیم ساعت تا نرم شود و۲ قاشق پرک لیمو عمانی

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

طرز تهیه️

پیاز نگینی راداخل قابلمه وچند قاشق روغن میریزیم و بعد گوشت قرمه که کمی درشت تر باشد را اضافه کرده وزردچوبه وفلفل را اضافه که بوی بد گوشت را بگیرید واز اول شروع به تفت دادن میکنیم این کار باعث می شود بوی بدگوشت کاملا کرفته شود وگوشت کف نکند و اندازه گوشت کوچک نشود

تقریبا ۲۰ دقیقه تفت میدهیم بعد چهار لیوان آب جوش داغ روش میریزیم وقتی جوش آمد حرارت را کم کرده ومیگذاریم گوشت بپزد اگر وسط پخت آب کم شد حتما آب جوشیده داغ نصف لیوان میریزیم نباید زیاد آب بریزیم وگرنه گوشت سیاه میشه تا آبش تموم بشه پس کمتر بریزیم هرموقع آب لازم بودتقریبا۱/۵ تا ۲ ساعت طول میکشد کوشت بپزد

طرز پختن لوبیا قرمز یکساعت باآب ونمک خیس کرده وآبدور ریخته وبا آبی که اندازه باشه باحرارت متوسط پخته حرارت اصلا کم نباشد وسط پخت آب نریزیدچون حبوبات سفت میشه️وقتی که کمی مانده گوشت پخته شودسبزی سرخ شده را می ریزیم

️نکته مهم ️
۱قاشق مربا خوری سر صاف نمک ریخته تا رنگ سبز سبزی سرخ شده از بین نرود️ وپیاز سرخ شده را هم میریزیم و۴۵ دقیقه با حرارت کم میگذاریم جا بیفتدوبعد ۱۰ دقیقه آخرلوبیاقرمز ولیمو عمانی وپرک لیمورا میریزیم کمی زعفران درصورت تمایل میشه ریخت ونمک غذا را هم تست کرده وخاموش کرده وبعد آبغوره وآب یک عدد لیمو را ریخته وخورش ما آماده است لذیذترین قرمه سبزی را امتحان کنید با کته خوشمزه

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *