گام اول: ابتدا پستههای خود را در ظرفی با آب کم بریزید تا کاملا خیس شوند. سپس آنها را با صافی از آب خارج کرده و کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند. مطمئن شوید که آب در پستهها باقی نمانده است.
گام دوم: پستهها را باید در ماهیتابه قرار داده و به آرامی روی شعله کم حرارت و تفت دهید.
گام سوم: مقداری آب نمک را به همراه میزان مشخصی آبلیمو یا آبغوره یا هر ماده طعم دهنده ترشی که دوست دارید، به پستههایی که روی حرارت هستند اضافه کنید
گام چهارم: به تفت دادن آنقدر ادامه دهید که نهایتا داخل ماهیتابه نمک و پستههای بو داده باقی بمانند.
پسته زعفرانی یکی از محبوبترین پستهها است که در انواع آجیل های مخلوط و کاربردی استفاده میشود. با اضافه کردن زعفران، پسته طعمی خاص و دلپذیر پیدا میکند:
گام اول: ابتدا مقداری نمک، آبلیمو و زعفران دم کرده را داخل آب بریزید و به خوبی حل کنید.
گام دوم: سپس پستهها را در محلول قرار دهید و بگذارید که به مدت یک شب تا صبح داخل آن بمانند.
گام سوم: اکنون با یک صافی یا توری پستهها را از محلول بیرون بیاورید و بگذارید خشک شوند.
گام چهارم: اکنون باید پستهها را در سینی فر قرار دهید. هر چند دقیقه یک بار، پستهها را در سینی فر هم بزنید تا دو طرف آن کامل تفت داده شوند. این کار در فر با دمای ۱۰۰ تا ۱۱۰ درجه و به مدت ۲ تا ۳ ساعت انجام میشود
#پسته #پسته_شور #پسته_خانگی #آجیل #آجیل_شب_یلدا #آجیل_عید_نوروز #بو_دادن_پسته #طرز_تهیه_پسته_شور #آموزش_آجیل_خانگی #بو_دادن_آجیل #طرز_تهیه_آجیل #شور_کردن_پسته #آجیل_خانگی #یلدا #شب_یلدا #عید_نوروز #تنقلات_خانگی #میان_وعده #خوراکی_سالم #خشکبار
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
