طرز تهیه دختر لوس گیلانی (آشپزی با نرگس)

طرز تهیه دختر لوس گیلانی (آشپزی با نرگس)

#دختر_لوس_گیلانی

مواد لازم:
بادمجان ۵ عدد
گوجه ۳ عدد
سیر ۶ حبه
گردو پودر شده ۱ فنجان
رب انار ۱ ق غ
سبزی معطر چوچاق،خالواش چرخ شده ۲ ق غ (اگر در دسترس نبود،دو قاشق نعنا خشک بریزید)
نمک،فلفل، گلپر به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه:
روی بدنه بادمجان ها و گوجه ها،شیارهایی ایجاد کنید.روی حرارت گاز،شعله پخش کن بزارید. بادمجان ها و گوجه ها را ،روش بچینید و کبابی کنید.وقتی کباب شدند،داخل ظرف در بسته بزارید .نیم ساعت صبر کنید تا بادمجان ها عرق کنند.اینجوری راحت پوستشان جدا می‌شود. وقتی پوست گرفتید، با گوشتکوب بکوبید یا با کارد ساطوری کنید و بزارید کنار.
داخل تابه، سیرهای رنده شده را با روغن سرخ کنید. بهش گردوی آسیاب شده،سبزی معطر و رب انار اضافه کنید و کمی تفت بدید. بادمجان و گوجه کوبیده شده را اضافه کنید. نمک،فلفل و گلپر بریزید و بهم بزنید. در تابه را بزارید و به مدت ۵ دقیقه بپزید تا کاملا مزه دار بشه.

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

نوش جان

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *