روش ساده تهیه کباب تابه ای آبدار و نرم

طرز تهیه کباب تابه ای نرم و آبدار به ساده ترین روش

مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده دو عدد
آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه و فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
نمک و سماق یک قاشق مرباخوری
مقداری فلفل قرمز
نکات مهم
مهم‌ترین دلایل وا رفتن کباب تابه ای شامل آب اضافی پیاز، استفاده از گوشت نامناسب، کمبود مواد منسجم‌کننده مانند آرد نخودچی، ورز ندادن کافی مواد، نازک بودن بیش‌ازحد کباب، حرارت نامناسب تابه و عدم استراحت مواد قبل از پخت است. برای پیشگیری از این مشکل، آب پیاز را کمی بگیرید، از گوشت با درصد چربی مناسب استفاده کنید، مواد را خوب ورز دهید و ضخامت کباب را یکنواخت نگه دارید. همچنین، حرارت تابه را متعادل کرده و مواد را قبل از پخت به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *