سایت سرگرمی روز :
با حضور رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، تفاهم نامه همکاری بنیاد مستضعفان و بانک ملی ایران به منظور اعطای 20 هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه روستاییان و مناطق محروم شهری در حوزه اشتغال، درمان و مسکن امضاء شد.
بر اساس این تفاهم نامه قرار است 120 هزار فرصت شغلی در کشور ایجاد شده و 30 هزار فقره تسهیلات معیشتی به واجدین شرایط پرداخت شود.
به گزارش روابط عمومی بنیاد علوی، با حضور حسین دهقان رئیس بنیاد مستضعفان، محمود عسگری آزاد مدیرعامل بنیاد علوی و ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی ایران، تفاهم نامه همکاری بنیاد مستضعفان و بانک ملی با موضوع اعطای تسهیلات اشتغالزایی و معیشتی در حوزه درمان و مسکن به امضاء رسید.
بر اساس این گزارش در تفاهم نامه منعقد شده، بنیاد مستضعفان قرار است طی 3 سال 3 هزار میلیارد تومان در بانک ملی سپرده گذاری کند و علاوه بر این سپرده گذاری، متقاضیان ایجاد کسب و کار و همچنین بیماران و افراد نیازمند تسهیلات درمان و مسکن را شناسایی، اهلیت سنجی و معرفی و همچنین فرایند دریافت تسهیلات توسط شبکه 700 نفره تسهیلگران جهادی بنیاد را راهبری کند.
در مقابل، در تفاهم نامه امضاء شده، بانک ملی، پرداخت 9 هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه طی 3 سال را عهده دار میشود و علاوه بر آن، 11 هزار میلیارد تومان تسهیلات تکلیفی قرض الحسنه ابلاغی بانک مرکزی را طی 3 سال به طور کامل در اختیار بنیاد علوی برای اجرای موضوع این تفاهم نامه قرار خواهد داد.
به گفته عسگری آزاد مدیرعامل بنیاد علوی، با اعطای 20 هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه ذکر شده در این تفاهم نامه، طی 3 سال بیش از 80 هزار طرح کسب و کار در 17 هزار روستا و منطقه محروم شهری ایجاد و توسعه مییابد و 120 هزار فرصت شغلی مستقیم ایجاد میشود که طبق برآوردهای انجام شده، هریک از این مشاغل، ماهانه به طور میانگین، 18 میلیون تومان درآمد خالص برای شاغلین به قیمت سال 1404 ایجاد خواهد کرد.
همچنین تامین 30 هزار تسهیلات قرض الحسنه درمان، ودیعه مسکن و تعمیر مسکن نیز از دیگر نتایج اجرایی شدن این تفاهم نامه خواهد بود.به گزارش روابط عمومی بنیاد علوی خدمات فنی، خدمات عمومی، پرورش دام سبک و سنگین، تولید پوشاک، گلخانه، صنایع تبدیلی و تولید انرژیهای نو از جمله رستههای شغلی مزیتدار در این تفاهم نامه ذکر شدهاند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به پنج نیروگاه پنل خورشیدی در این استان گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ مددجو سهامدار این پنل های خورشیدی خواهند شد.
سید جواد حسینی افزود: همه زنان سرپرست خانوار روستایی، عشایر و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت در خراسان رضوی امسال زیر پوشش بیمه اجتماعی قرار میگیرند.
وی ادامه داد: ۱۰ درصد جمعیت کشور حدود هشت میلیون نفر زیر پوشش سازمان بهزیستی هستند و برای به زیستن باید مشارکتهای اجتماعی توسعه یابد.
رئیس سازمان بهزیستی گفت: در جنگ ۱۲ روزه، ۱۳ هزار داوطلب پزشک و مددکار برای همکاری با بهزیستی اعلام آمادگی کردند.
وی با اشاره به اینکه شبکه داوطلبان باید تقویت شود،افزود: بیش از ۹۰ درصد فعالیت های بهزیستی به بخش خصوصی واگذار شده است.
او ادامه داد: روند صدور مجوز برای فعالیت تشکلهای مردم نهاد و خیریه ها کوتاه شده و هم اینک به ۹۸ درصد درخواست ها در موعد مقرر پاسخ داده میشود.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: بسیاری از ابعاد نظام اجتماعی اسلام هنوز کشف نشده است.
حجت الاسلام علی عسگری افزود: «به زیستی» و توسعه تشکلهای مردم نهاد بهترین حالت افزایش تاب آوری در جامعه است.
وی اضافه کرد: دولت مشکلات خاص خود را دارد و باید از ظرفیت خیران برای ارتقا به زیستی در جامعه استفاده کرد.