طرز تهیه سوجوق ویژه شب یلدا/سوجوق با شیره انگور(سجوق ترکیه)/سوجوق گردویی

طرز تهیه سوجوق ویژه شب یلدا/سوجوق با شیره انگور(سجوق ترکیه)/سوجوق گردویی

سوجوق یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که از نشاسته، شیره و گردو تهیه می‌شود. این دسر معمولاً در شب یلدا و سایر مناسبت‌های خاص سرو می‌شود. سوجوق علاوه بر طعمی دلپذیر، خواص فراوانی نیز برای سلامتی دارد.
مواد لازم برا سوجوق:
۲۵۰ گرم:گردو
دو لیوان: آب داغ
نصف لیوان:نشاسته گندم
یک لیوان و یک چهارم لیوان: آب سرد
یک لیوان و سه چهارم لیوان: شیره انگور
نصف ق چ خوری:هل
یک یا دو ق غ: گلاب
۰۰:۰۰ مقدمه
۰۰:۰۶ خیس کردن گردو
۰۰:۳۱ نخ کردن گردوها
۰۱:۰۹ آماده کردن نشاسته
۰۱:۲۵ رد کردن از صافی
۰۱:۳۷ اضافه کردن شیره انگور
۰۱:۵۴ هم زدن رو شعله گاز
۰۲:۱۳ اضافه کردن هل وگلاب
۰۲:۲۹ جمع شدن و به غلظت رسیدن
۰۲:۴۲ آغشته کردن گردو ها به مواد
۰۳:۱۹ آماده شدن سوجوق
#باسلوق_با_شیره_انگور#باسلوق_شیره_انگور#طرز_تهیه_باسلوق_با_شیره_انگور_و_گردو#شیره_انگور#طرز_تهیه_ باسلوق
#سوجوک_با_شیره_انگور#حلوا_شیره_انگور#سجوق_با_شیره_انگور#سوجوق_شیره_انگور#سوجوک_شیره_انگور#طرز_تهیه_باسلوق_شیره_انگور#سوجوق_با_شیره_انگور#باسلوق_شیره_انگور_با_گردو#شیرینی_رژیمی_با_شیره_انگور#شیره_انگور_رو_با_چی_بخورم#باسلوق_ شیره_ انگور با_مغز_گردو

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *