طرز تهیه دسر روکر انار یلدایی با تمام نکات /آموزش روکر انار/دسر شب یلدا

طرز تهیه دسر روکر انار یلدایی با تمام نکات /آموزش روکر انار/دسر شب یلدا

توی این ویدیو طرز تهیه یکی از خوشگل‌ترین و مجلسی‌ترین دسرهای یلدایی رو می‌بینید؛ دسر روکر انار با سه لایه شفاف و خوشرنگ.
ظاهر این دسر فوق‌العاده جذابه و طعم بی‌نظیرش باعث میشه برای مهمونی‌ها، مخصوصاً شب یلدا، بهترین انتخاب باشه.
با چند مرحله ساده می‌تونید یه دسر شیک، خوش‌فرم و حرفه‌ای درست کنید.

مواد لازم دسر روکر انار
یک‌ونیم بسته ژله قرمز
یک پیمانه انار دون شده
یک بسته بیسکویت پتی‌بور
۱۰۰ گرم خامه صبحانه

️ طرز تهیه کامل (دقیق و مرحله‌به‌مرحله)
مرحله اول – ساخت لایه ژله و انار
1. مقدار کمی از ژله قرمز را با آب جوش حل کنید.
2. ژله را داخل قالب بریزید و بگذارید نیم‌بند شود.
3. روی ژله نیم‌بند، انار دون شده بریزید.
4. دوباره کمی ژله روی انارها بریزید تا فیکس شوند.
5. قالب را چند دقیقه در یخچال بگذارید تا دوباره نیم‌بند شود.
6. سپس یک مقدار دیگر ژله روی لایه دوم بریزید و دوباره بگذارید نیم‌بند شود.
مرحله دوم – آماده کردن مواد روکر
1. بیسکویت‌ها و خامه را داخل مخلوط‌کن بریزید
2. در ادامه باقی‌مانده ژله قرمز را هم اضافه کنید و همه را با هم میکس کنید.
3. چند عدد بیسکویتی که کنار گذاشته بودید را درشت خرد کنید و به مواد قبلی اضافه کنید تا بافت دسر عالی شود.
4. مواد روکر را روی آخرین لایه ژله نیم‌بند شده بریزید و صاف کنید.
مرحله سوم – استراحت یخچال
قالب را حداقل ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد و دسر سفت و آماده سرو شود.

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

️ لطفاً حمایت کنید
اگه این آموزش براتون مفید بود لایکش کنید
اگه تازه اینجایید دنبال کردن کانال رو فراموش نکنید
زنگوله رو بزنید تا ویدیوهای جدید رو از دست ندید
و لطفاً نظرتون رو کامنت کنید که چه دستور دیگه‌ای دوست دارید آموزش بدم

#دسر_روکر #روکر_انار_یلدایی #آموزش_یلدایی #شب_یلدا #پاناکوتا_انار #پاناکوتا #دسر_پاناکوتا
#روکر_انار
#دسر_یلدا
#آموزش_آشپزی
#ژله
#انار
#دسر_مجلسی
#یلدا
#آشپزی_سعیده_بانو
#دسر_سرد

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *