طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت و به خورش بادمجون مجلسی رستورانی

طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت و به خورش بادمجون مجلسی رستورانی

گوشت :دویست گرم
بادمجان:سه عدد
گوجه :یک عدد
پیاز:یک عدد
به: یک عدد
رب گوجه :یک قاشق غذاخوری
آبلیمو ترش:یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده:یک قاشق غذاخوری
چوب دارچین :یک عدد
نمک :
فلفل سیاه :نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز:نصف قاشق چایخوری

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *