طرز تهیه سس آنتروکوت

طرز تهیه سس آنتروکوت

سومین روز چالش سس های رستورانی
(آنتراکوت)

هرکی تو خونه استیک درست میکنه باید این رو بلد باشه بفرستین براشون️.

سرکه سیب : ۱ قاشق غذاخوری
کره : ۲۵۰ گرم
آبلیمو : ۱ قاشق غذاخوری
پیاز : ۱ عدد
ترخون ساطوری : ۱ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری : ۲ قاشق غذاخوری
ساژ : ۴ برگ
جوز هندی : ۱ قاشق چایخوری
گردو : ۵ عدد
انچویی یا ماهی تن :۳۰ گرم
کیپرز : ۲ قاشق غذاخوری
نمک فلفلی : ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ : ۴ عدد
خردل : ۱ قاشق غذاخوری
ریحون ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

۱/۴ کره رو با پیاز فقط در حد سبک شدن تفت میدیم.مابقی کره

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *