#کره_پسته
مواد لازم:
پسته تازه ۲۰۰ گرم
شیر عسلی ۵ ق غ
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه:
پوست پسته ها را بگیرید.سپس پسته را به مدت ۲۰ دقیقه ،داخل آبجوش قرار بدید. بعداز ۲۰ دقیقه،داخل آب و یخ قرار بدید. اینجوری به راحتی پوست داخلی پسته ،جدا میشود.
داخل ظرف مورد نظر، کاغذروغنی بزارید.پسته های پوست گرفته را روی کاغذروغنی بزارید. با دمای ۱۴۰ درجه به مدت نیم ساعت خشک کنید.
سپس پسته را با آسیاب چرخ کنید. بعد کره به دمای محیط رسیده و شیرعسلی اضافه کنید. با خرد کن یا آسیاب ،کاملا چرخ کنید تا یکدست بشه.
فال خودت رو ببین
🔮
کلیک کن تا ببینیش
نوش جان
