کیک سیب و هویج یک کیک ترکیبی فوق العاده خوشمزه و خوش بافت و البته متفاوته.همیشه کیک سیب و کیک هویج جدا پختیم و این دو تا کیک بی نظیرن و تو این ویدئو دو تا طعم با هم ترکیب می کنیم و یک کیک سیب و هویج فوق العاده درست می کنیم.تمام نکات لازم مرحله به مرحله آموزش دادم تا خوب پف کنه و بافتش نرم و اسفنجی بشه پس ویدئو با دقت ببینید.
***مواد لازم
_آرد ۲۵۰ گرم (۲ لیوان سرپر)
_شکر ۲۰۰ گرم(۱ لیوان سرخالی)
_روغن مایع ۲۰۰ گرم (۱ لیوان سرخالی)
_تخم مرغ ۶۰ گرمی ۴ تا دانه
_ سیب درشت رنده شده ۱۴۰ گرم (۱/۵ لیوان)
_ هویج ریز رنده شده ۱۴۰ گرم (۱/۵ لیوان)
_بکینگ پودر ۱/۵ قاشق چایخوری
_جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
_پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
*نکته: از قاشق های استاندارد استفاده کنید
*نکته: از پیمانه های اندازگیری استاندارد قنادی یا لیوان برای پیمانه استفاده کنید.
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
_قالب : گرد ساده ۲۵ سانت یا میان تهی ۲۷ سانت یا مستطیل ۲۰×۳۰ سانت
_لینک آموزش کیک های دیگه رو هم پایین تر میزارم حتما ببینید و بپزید.نوش جوون
_کیک خرمالو
https://www.aparat.com/v/rnfvku8
_کیک لیمو کافی شاپی
https://www.aparat.com/v/szuo2m2
_کیک سیب و دارچین
https://www.aparat.com/v/nyla520
_کیک هویج و گردو
https://www.aparat.com/v/akv7a3i
_کیک اسفناج
https://www.aparat.com/v/dgigb68
_کیک کدو حلوایی
https://www.aparat.com/v/bgc107q
_کیک پرتقالی
https://www.aparat.com/v/day103z
_کیک مرمری
https://www.aparat.com/v/mzni752
_کیک صبحانه
https://www.aparat.com/v/ccfl697
_پنکیک وانیلی
https://www.aparat.com/v/onx9hmd
_کیک شکلاتی کافی شاپی
https://www.aparat.com/v/jino4s0
_کیک اسفنجی مناسب خامه کشی
https://www.aparat.com/v/pivqujj
#کیک#کیک سیب هویج#کیک_سیب_هویج#
