#مینی_چیز_کیک_آفتابگردان
مواد لازم:برای ۱۲ عدد
بیسکویت پتی بور ۱ بسته ۸۰ گرمی(شکلاتی یا وانیلی فرقی ندارد)
کره حیوانی ۱۰۰گرم
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پودر قند ۳ قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سر پر
آب سرد برای حل کردن پودر ژلاتین: یک چهارم لیوان
پودر ژله موز ۱ بسته
آبجوش برای حل کردن ژله ۱ لیوان
بیسکوییت شکلاتی کرمدار ۱۲ عدد
طرز تهیه:
بیسکوییت را آسیاب کنید. کره را روی بخار کتری یا سماور یا داخل مایکروفر ذوب کنید و به بیسکوییت پودر شده اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید.
داخل کپسول های مافین یا هر ظرف دلخواه دیگه ای از مخلوط کره و بیسکوییت حدودا دو قاشق غذاخوری بریزید و مواد را با ته لیوان یا هر وسیله دیگری پرس کنید و داخل فریزر نیم ساعت قرار بدید.
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و مخلوط کنید روی بخار آب بزارید تا حل بشه.
پنیر خامه ای، خامه صبحانه، پودر قند و وانیل را با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه. ژلاتین حل شده و خنک شده را بهش اضافه کنید و ترکیب کنید. تو قیف بریزید و روی لایه بیسکوییتی بریزید. با خلال چوبی کرم پنیری رو به دیواره قالب هدایت کنید و دیواره رو ببندید تا هیچ منفذی نماند که مرحله بعدی ژله به لایه های زیرین نفوذ کنه.
برای قسمت مشکی وسط آفتابگردون از بیسکوییت کرمدار شکلاتی سایز کوچک استفاده کنید.
بزارید نیم ساعت داخل فریزر یا داخل یخچال دو ساعت بزارید.
پودر ژله را با آبجوش حل کنید و روی بخار کتری بزارید تا کاملا شفاف بشه و ذره ای پودر ژله باقی نمونه.
خنک که شد با قاشق به آرامی روی لایه پنیری بریزید.
سه ساعت بزارید یخچال خوب ببند.میتونید نیم ساعت داخل فریزر بزارید.
به آرامی کاغذ مافین را پاره کنید و چیزکیک را از داخلش خارج کنید.
میتونید تو همون ظرف مافین با قاشق سرو کنید.
نوش جان
