طرز تهیه لوبیاپلو با گوشت تکه ای (آشپزی با نرگس)

طرز تهیه لوبیاپلو با گوشت تکه ای (آشپزی با نرگس)

#لوبیا_پلو_با_گوشت_تکه_ای

مواد لازم:
برنج ۳ لیوان
لوبیا سبز خرد شده ۲ لیوان
گوشت گوساله یا گوسفندی ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۵ عدد
زعفران دم کرده
پیاز بزرگ ۱ عدد
نمک،فلفل، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، پودر دارچین، زیره، پودر زنجبیل
روغن به میزان لازم

طرز تهیه :
داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.گوشت را اضافه کنید و تفت بدید تا تغییر رنگ بده. ادویه ها به غیر از پودر دارچین را اضافه کنید و تفت بدید. گوجه ها را پوره کنید و اضافه کنید. به مدت ۲ ساعت با حرارت کم بپزید. لوبیا سبز را خرد کنید و به مدت نیم ساعت بپزید.
بعداز ۲ ساعت از پخت گوشت،لوبیا پخته،نمک و زعفران را اضافه کنید. کمی بهم بزنید تا یکدست شوند.
برنج را دون آبکشی کنید.
داخل قابلمه روغن بریزید و تهدیگ مورد نظر را بزارید.مقداری از برنج آبکشی شده را بریزید. روش پودر دارچین بپاشید.مقداری از مایه گوشتی را روش بریزید. همین طور تا بالا لایه ها را تکرار کنید. به مدت ۴۵ دقیقه دم بزارید.

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

نوش جان

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *