#رب_خانگی
مواد لازم:
گوجه ۱۰۰ کیلو
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
گوجه ها را بشویید.اجازه بدید تا خشک شوند.برای رب ،حتما از گوجه های سالم و رسیده استفاده کنید تا در نهایت رب با کیفیتی داشته باشید که به مرور زمان ،کپک نزند.گوجه ها را با هر دستگاهی که در دسترس دارید، آب بگیرید .به طوری که گوشت و هسته از آب جدا شود.اگر از مخلوط کن یا غذاساز استفاده میکنید ،حتما از صافی عبور بدید که پوست و هسته ،داخل آب گوجه نباشد،در غیر اینصورت رب ،تلخ میشود.اگر مقدار گوجه ها زیاد بود،حتما دو روز آب گوجه را ،داخل آفتاب بزارید و هر چند ساعت بهم بزنید تا گاز اضافه خارج شود.بعداز دو روز ،آب گوجه را روی حرارت بزارید. در ابتدا احتیاجی به هم زدن ندارد.وقتی رب شروع به غلیظ شدن کرد،حتما بهم بزنید تا رب ته نگیرد.زمانی که رب کاملا سفت شد،اماده ست.وقتی ته دیگ ،کفگیر میکشید و ته دیگ دیده شد،رب آماده ست. زمانی که رب به کفگیر نچسبید ،آماده ست. در آخر به اندازه کافی، نمک بزنید و بهم بزنید.
سه روش ماندگاری رب ،برای طولانی مدت را در پست های قبل براتون گذاشتم.
به ازای ۱۰۰ کیلو گوجه ۲۰ کیلو رب خواهید داشت.
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
نوش جان
