طرز تهیه فیله سوخاری رستورانی (آشپزی با نرگس)

طرز تهیه فیله سوخاری رستورانی (آشپزی با نرگس)

#فیله_سوخاری_رستورانی

مواد لازم :
فیله مرغ نیم کیلو
نمک،فلفل،پاپریکا به میزان لازم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد گندم ۱ قاشق سرپر
آب نصف لیوان
پودر سوخاری ۲ لیوان
روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:
به فیله ها ،نمک،ادویه ها،تخم مرغ،آرد و آب اضافه کنید و بهم بزنید تا مواد مزه دار بشه.
یک ساعت داخل یخچال بزارید.
بعداز ۱ ساعت ،با بیفتک کوب یا پشت چاقو ،فیله ها را بکوبید تا نازک شود.
بعد داخل پودر سوخاری بغلطانید، با دست فشرده کنید تا پودر سوخاری ،به فیله ها بچسبد.
سپس داخل روغن فراوان سرخ کنید.

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

نوش جان

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *