تزئین کشک و بادمجون مجلسی



فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش






تزئین کشک و بادمجون مجلسی همیشه یکی از جذابترین بخشهای سفرههای ایرانیه. همه ما میدونیم تزئین کشک و بادمجون خودش یه غذای خوشمزه و پرطرفداره، اما وقتی قرار باشه مهمون داشته باشیم، فقط خوشمزگی کافی نیست. ظاهر غذا هم خیلی مهمه و باعث میشه چشم مهمون قبل از دهان سیر بشه. به همین خاطر خیلیا دنبال ایدههایی هستن که بتونن این غذای سنتی رو به شکل مجلسی و شیک تزئین کنن.

برای تزئین این غذا، اولین چیزی که به ذهن میرسه استفاده از کشک غلیظ و صافه. کشک رو میشه با قیف یا حتی یک کیسه پلاستیکی که گوشهشو سوراخ کردیم، به شکل خطوط یا طرحهای مختلف روی سطح غذا بریزیم. بعضیا کشک رو به صورت دایرهای یا زیگزاگی میکشن، بعضیا هم اسمونی کار میکنن و از طرح گل و بته استفاده میکنن. مهم اینه که کشک غلیظ باشه تا طرحها قشنگ خودشونو نشون بدن و پخش نشن.

یکی دیگه از روشهای جذاب، استفاده از نعناع داغ و سیر داغه. ترکیب رنگ سفید کشک، سبز تیره نعناع و طلایی سیر واقعا چشمنواز میشه. میتونی نعناع داغ رو به شکل دایره یا خط کنار کشک بریزی یا مثل نقاشی باهاش طرح بزنی. حتی بعضیا نعناع رو به صورت نقطهچین اطراف کشک میریزن تا هم مزهاش عالی بشه، هم ظاهر غذا حرفهایتر دیده بشه.

اما فقط کشک و نعناع کافی نیست. پیاز داغ طلایی یکی دیگه از عناصر مهم توی تزئین کشک و بادمجون محسوب میشه. پیاز داغ رو میشه به شکل گل درست کرد یا توی وسط غذا گذاشت و اطرافش کشک و نعناع ریخت. بعضی خانمهای باسلیقه پیاز داغها رو به صورت خطی یا مارپیچ میچینن که خیلی چشمگیر میشه.

گردو و زرشک هم انتخابهای فوقالعادهای برای تزئین این غذا هستن. گردو رو میتونی خرد کنی و به صورت ریز روی غذا بپاشی یا چند تیکه درشت کنار کشک بذاری تا جلوه قشنگتری داشته باشه. زرشک قرمز هم تضاد رنگی جذابی با کشک سفید و نعناع سبز ایجاد میکنه. وقتی این رنگها کنار هم باشن، دیگه غذا واقعا مجلسی میشه.

در نهایت اگر میخوای غذات مثل سفرههای سنتی ایرانی چشمگیر باشه، باید حوصله و ذوق به خرج بدی. تزئین فقط برای زیبایی نیست، بلکه نشون میده چقدر برای مهمونات احترام قائل شدی. وقتی کشک و بادمجونت با کشک، نعناع، سیر، پیاز داغ، گردو و زرشک قشنگ تزئین بشه، مطمئن باش همه عاشقش میشن و حتی قبل از چشیدن طعم، با نگاه کردن بهش لذت میبرن.
