ماهر پورعبیات مدرس گیتار پاپ،کلاسیک و الکتریک

ماهر پورعبیات مدرس گیتار پاپ، کلاسیک و الکتریک

همانطور که می‌دانید، گیتارها به طور کلی به دو نوع آکوستیک و الکتریک تقسیم می‌شوند. هر یک از این انواع، خود زیرمجموعه‌ها و ویژگی‌های خاص خود را دارند. هر گیتار صدای منحصربه‌فردی دارد و هنرجویان بر اساس سلیقه و علاقه‌ی خود، یکی یا چند نوع از آن‌ها را برای نواختن انتخاب می‌کنند. اگر شما هم به این ساز محبوب و دوست‌داشتنی علاقه دارید و می‌خواهید نواختن آن را شروع کنید، در ادامه با ماهر پورعبیات، مدرس گیتار پاپ، کلاسیک و الکتریک در ندابلاگ آشنا خواهید شد. تا پایان این نوشته با ما همراه بمانید.

ماهر پورعبیات مدرس گیتار پاپ، کلاسیک و الکتریک

ماهر پورعبیات در سال ۱۳۷۲ در شهر اهواز به دنیا آمد. علاقه او به موسیقی از زمان کودکی شکل گرفت و به همین خاطر، از همان سال‌های نخست زندگی، آموزش موسیقی را شروع کرد. او از سیزده سالگی به صورت جدی وارد دنیای موسیقی شد و به یادگیری این هنر پرداخت.

او در ادامهٔ مسیر هنری خود، رشتهٔ موسیقی را برای تحصیل در دانشگاه برگزید و در نهایت توانست مدرک کارشناسی موسیقی را از دانشگاه هنر و معماری تهران دریافت کند.

این موضوع را بهتر بشناسید با مطالعه زندگینامه عبدالله دوامی.

ماهر پورعبیات در طول دوران آموزش خود، از دانش و راهنمایی استادان بزرگی مانند علیرضا تفقدی، فرزاد فخرالدینی، کامران پنبه‌اییان، فرزین طهرانیان، وارطان ساهاکیان، فرشاد شیخی، دکتر محمد سریر، دکتر حسن ریاحی و دیگر استادان بهره برده است.

اگر به این موضوع علاقه دارید، قشنگ کامکار، نخستین زنی است که پس از انقلاب روی صحنه رفت را از دست ندهید.

او در سال ۱۳۹۴ موفق شد مقام دوم جشنوارهٔ موسیقی جوان را کسب کند.

توصیه می‌کنیم این مطلب تعریف رنگ در موسیقی را حتماً بخوانید.

تدریس ماهر پورعبیات

ماهر پورعبیات به علت عشق و علاقه‌ای که به آموزش دارد، در کنار فعالیت‌های دیگر، به تدریس موسیقی نیز مشغول است. او نواختن گیتار پاپ و گیتار کلاسیک را آموزش می‌دهد و در حال حاضر با وب‌سایت ندابلاگ همکاری می‌کند.

توصیه می‌کنیم حتماً مقاله پنج  دلیل مهم برای یادگیری یک ساز را مطالعه کنید.

×

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *