#لوبیا_پلو_با_قلقلی_مرغ
مواد لازم:
مرغ ۳۰۰ گرم بدون استخوان
پیاز ۱ عدد متوسط برای چرخ کردن
آرد سوخاری ۲ ق غ
نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر، پودر دارچین به میزان لازم
روغن به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
لوبیا سبز ۲ لیوان خرد شده
برنج ۳ لیوان
پیاز ۱ عدد درشت برای سس
رب گوجه ۳ ق غ
رب انار ۱ ق غ
طرز تهیه:
مرغ را به همراه ۱ عدد پیاز متوسط،نمک،فلفل،زردچوبه پودر سیر، زعفران و آرد سوخاری چرخ کنید.
سپس با دستتان به مرغ چرخ شده ،شکل بدید و گلوله درست کنید.
داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز درشت را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.قلقلی مرغ را داخل تابه بریزید و با پیاز تفت بدید. رب گوجه ،رب انار و زعفران بریزید و تفت بدید .لوبیا سبز را به مدت نیم ساعت بپزید و به مواد اضافه کنید. نمک،فلفل و پودر دارچین بریزید و بهم بزنید تا مواد مزه دار بشه.
برنج را آبکشی کنید.
داخل قابلمه روغن بریزید و تهدیگ مورد نظر را بزارید.مقداری از برنج آبکشی شده بریزید. روش از سس گوشتی بریزید. همین طور تا بالا لایه ها را تکرار کنید. به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت کم دم بزارید.
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
نوش جان
