چعندر قند یکی از محبوب ترین و مغذی ترین سبزیجات فصل سرد است .
لطفا با بنده همراه باشید تا روش پختن چغندر قند با شیره انگور به همراه تمامی نکات و فوت و فن های پخت آن آشنا شویم .
چعندرها را تمیز بشویید.
آب را تا جاییکه روی چعندرها را بپوشاند اضافه کنید.
پنج ساعت زمان دهید که چغندر ها بپزه.
بعد پنج ساعت یک لیوان شیره انگور اضافه کنید اگر چغندرهای شما شیرین است نصف لیوان شیره انگور اضافه کنید.
اگر آب قابلمه تمام شده یک لیوان اضافه کنید.
سه ساعت دیگه زمان بدهید که بپزنند.
شیره باید کاملا جذب چعندرها بشه.
#طرز_تهیه #دستور_پخت_چغندر_قند #طرز_پخت
#طرز_پخت_چغندر_قند #آشپزی #بانوان_آشپزی
#دسر #دسر_یلدایی #دسر_خانگی #دسر_زمستانی
#چغندر_قند
فال خودت رو ببین
🔮
کلیک کن تا ببینیش
