بیوگرافی و زندگینامه علیرضا خمسه

علیرضا خمسه

بیوگرافی علیرضا خمسه

علیرضا خمسه‌نیا بازیگر، نویسنده، کارگردان و مجری ایرانی است که در نهم بهمن‌ماه سال ۱۳۳۱ در تهران به دنیا آمد.
او اولین بار در سال ۱۳۵۳ با بازی در فیلم «جوجه فکلی» وارد سینما شد و کار خود را به صورت حرفه‌ای شروع کرد. پس از آن، در سال ۱۳۶۰ با حضور در فیلم «مرگ یزدگرد» دوباره مقابل دوربین رفت.
علیرضا خمسه در بیستمین دوره جشنواره فیلم فجر، برای بازی در فیلم «بیست»، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را دریافت کرد.
او همچنین بین سال‌های ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۷ در پنج فصل از مجموعه تلویزیونی «پایتخت»، نقش «بابا پنجلی» را بر عهده داشت.

منوی دسترسی سریع

**خلاصه‌ای از زندگی**
در این بخش، نگاهی کوتاه و کلی به سرگذشت و مهم‌ترین رویدادهای زندگی خواهیم داشت.

**درباره زندگی**
در اینجا، داستان کامل زندگی از دوران کودکی تا به امروز شرح داده می‌شود. شما با جزئیات بیشتری از مراحل مختلف زندگی آشنا خواهید شد.

**پیمان زناشویی**
این قسمت به چگونگی تشکیل خانواده، همسر و فرزندان می‌پردازد و اطلاعاتی درباره زندگی شخصی در این زمینه ارائه می‌دهد.

**حضور در فضای مجازی**
صفحات و کانال‌های رسمی در پیام‌رسان‌ها و پلتفرم‌های مختلف در این بخش معرفی شده‌اند تا بتوانید از آخرین اخبار و فعالیت‌ها مطلع شوید.

**عرصه کاری**
در این بخش، مسیر حرفه‌ای، شروع کار، سبک خاص فعالیت و مهم‌ترین آثار و پروژه‌ها مرور می‌شوند.

**فهرست آثار**
لیست کاملی از فیلم‌ها، سریال‌ها، تئاترها یا دیگر کارهای هنری که در آن‌ها حضور داشته‌ایم، به ترتیب زمان در اینجا گردآوری شده است.

**دستاوردها و تقدیرها**
این بخش به جوایز، نشان‌ها، رکوردها و افتخاراتی که در طول دوران کاری کسب شده است، اختصاص دارد.

**گفت‌وگوها**
متن یا ویدئوی مصاحبه‌ها با رسانه‌های مختلف در این قسمت جمع‌آوری شده تا نظرات و دیدگاه‌ها درباره موضوعات گوناگون را از زبان خودشان بشنوید.

علیرضا خمسه

خلاصه زندگینامه

نام: علیرضا
نام خانوادگی: خمسه
نام در زمان تولد: علیرضا خمسه نیا
تاریخ تولد: ۹ بهمن ۱۳۳۱ (سن: ۷۳ سال)
محل تولد: تهران، ایران
تحصیلات: فارغ‌التحصیل رشته روانشناسی
محل تحصیل: دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه ونسن پاریس
شغل‌ها: بازیگر، فیلم‌نامه‌نویس، کارگردان، مجری
سال‌های فعالیت: از ۱۳۵۶ تاکنون
همسر: مروارید پورشفیقی (ازدواج: ۱۳۷۲)
فرزندان: ۲ فرزند

زندگینامه

اصالت:

علیرضا خمسه اولین فرزندی بود که در خانواده او به دنیا آمد. خانواده او اصالتاً اهل زنجان هستند، اما او در تهران و در محله پامنار متولد شد. جالب است بدانید که پیش از به دنیا آمدن علیرضا، پدر و مادرش سه فرزند دیگر را از دست داده بودند. به همین دلیل، تولد او برای خانواده مانند یک نشانه خوب و پربرکت بود. پس از او، پدر و مادرش صاحب چهار پسر و چهار دختر دیگر شدند. پدر علیرضا در اداره برق کار می‌کرد و شغل مادرش نیز خانه‌داری بود.

علاقه به سفر:

علیرضا خمسه عاشق سفر کردن است و تا به حال به کشورها و شهرهای زیادی در دنیا سر زده است. از بین همه‌ی شهرهای ایران، بیشترین علاقه را به رشت دارد، چون خانواده‌ی همسرش در آن شهر زندگی می‌کنند. علاوه بر این، او در رشت دوستان صمیمی زیادی پیدا کرده است. آب و هوا و طبیعت این منطقه هم بسیار دلپذیر است و او واقعاً از آن لذت می‌برد.

ماجرای برادر ناتنی:

این بازیگر ایرانی در بخشی از خاطراتش تعریف کرده که بعد از ۳۴ سال متوجه شده‌ایم برادر ناتنی داریم. ماجرا از این قرار بود که یکی از برادرانم هم از نظر چهره و هم از نظر اخلاقی، کاملاً با بقیه ما فرق داشت. یک روز در زمان فیلم‌برداری، پسری را می‌بیند که شباهت زیادی به خانواده ما داشت. وقتی متوجه می‌شود تاریخ تولد آن پسر دقیقاً با تاریخ تولد برادرش یکی است، موضوع برایش عجیب‌تر می‌شود. پس از آن، با صحبت با مادر و انجام آزمایش‌های پزشکی مشخص می‌شود که بیمارستان، نوزادان را به اشتباه به خانواده‌های اشتباهی داده بوده. در نتیجه، ما ۳۴ سال با برادری زندگی کردیم که در واقع برادر ناتنی ما بود.

ازدواج

تولد علیرضا خمسه

علیرضا خمسه در زندگی خود دو بار ازدواج کرده است. نخستین ازدواج او به طلاق انجامید. او اولین بار در سال ۱۳۶۲ و در ۳۱ سالگی، زمانی که تازه وارد عرصه بازیگری شده بود، ازدواج کرد. نتیجه این ازدواج، پسری به نام احمدرضا خمسه بود. متأسفانه این زندگی مشترک مدت زیادی دوام نیاورد و به جدایی کشیده شد. همسر سابق و پسرش اکنون در کشور اسپانیا زندگی می‌کنند.

دومین ازدواج این بازیگر در سال ۱۳۷۲ و هنگامی که ۴۱ سال داشت، انجام شد. او این بار مروارید پورشفیقی را برای زندگی انتخاب کرد. حاصل این ازدواج دو دختر به نام‌های درسا خمسه و گلسا خمسه است. درسا، دختر بزرگ او، در رشته سخت‌افزار کامپیوتر تحصیلات دانشگاهی خود را به پایان رسانده و گلسا، دختر کوچک‌تر، هنوز در حال تحصیل در مدرسه است.

مروارید پورشفیقی، همسر علیرضا خمسه، پیش از این در سینما و تلویزیون به عنوان گریمور فعالیت می‌کرد. اما پس از به دنیا آمدن فرزندانش، تمام تمرکز خود را بر تربیت آنان گذاشت و از کار خود دست کشید. او اکنون خانه‌دار است و در مصاحبه‌ای گفته که هرگز از این تصمیم خود پشیمان نبوده است.

در واقع، مروارید پورشفیقی از همسایگان قدیمی علیرضا خمسه بود و پدران این دو با یکدیگر دوست بودند. وقتی خواستگاری مطرح شد، در ابتدا پدر مروارید با این ازدواج موافق نبود، اما بعداً رضایت داد و اکنون رابطه خوبی بین آنان برقرار است.

مروارید پورشفیقی در این باره گفته: «ما قبلاً در همسایگی یکدیگر زندگی می‌کردیم و علیرضا خمسه با پدرم دوست بود. چون پدرم خلبان بود، او به عنوان یک چهره شناخته شده، often با پدرم برخورد داشت.»

علیرضا خمسه در پاسخ به سوال درباره دلیل جدایی از همسر اولش، گفته: «ازدواج اول من در سن کم اتفاق افتاد و خیلی احساساتی با آن برخورد کردم. به همین خاطر نتوانستیم مشکلات زندگی را حل کنیم. اما در ازدواج دوم، سعی کردم با ترکیب منطق و احساس، راه درست را برای انتخاب همسرم در پیش بگیرم. خدارا شکر که سال‌های طولانی است در کنار هم زندگی آرام و خوشی داریم.»

علیرضا خمسه در شبکه های اجتماعی

اینستاگرام:

khamsehofficial@

زندگی هنری

علیرضا خمسه، هنرمند ایرانی، در نهم بهمن ماه سال ۱۳۳۱ در تهران متولد شد. او تحصیلاتش را در مدرسهٔ هنر و ادبیات صدا و سیما به پایان رساند. سپس در دانشگاه شهید بهشتی پذیرفته شد و در رشتهٔ روانشناسی مدرک خود را گرفت.
در سال ۱۳۵۷ به فرانسه رفت و به مدت یک سال و نیم در مؤسسات آموزشی معتبری مانند مدرسهٔ ون سن، آتلیهٔ اگوستوبوال و آتلیهٔ سیته یونیورسیته پاریس، دوره‌های تخصصی پانتومیم، حرکت‌های بدنی و بازیگری را گذراند.

جلوی دوربین از ۲۹ سالگی:

او در سال ۱۳۵۹ به ایران بازگشت. یک سال بعد، وقتی ۲۹ سال داشت، اولین بار در یک فیلم سینمایی به نام “مرگ یزدگرد” بازی کرد و پا به دنیای سینما گذاشت. پس از آن، در مجموعه‌ی تلویزیونی “بورزید و بخندید” از شبکه اول سیما حاضر شد و از طریق صفحه تلویزیون به خانه‌ها راه یافت.

از همان ابتدای فعالیتش در بازیگری، حالت‌های چهره‌ی علیرضا خمسه، تسلطش بر بیان احساسات با صورت و نرمش و ظرافتی که در حرکت‌های بدنش دیده می‌شد، نظر کارگردانان طنز و کمدی را به خود جلب کرد.

وقتی در فیلم جدی “مرد یزدگرد” هنرنمایی کرد، با درخواست‌های فراوانی از سوی سازندگان برنامه‌های تلویزیونی روبرو شد. پس از آن، با حضور در برنامه‌هایی مانند “نوروزنامه”، “هوشی و موشی”، “بورزید و بخندید”، “حواستو جمع کن” و “نگاه سوم” و با اجرای کلیپ‌های کمدی، نزد بینندگان تلویزیون بسیار محبوب و شناخته شد.

درخشش:

این بازیگر توانا در سال ۱۳۶۲ در مجموعه تلویزیونی پربیننده‌ای به نام “افسانه سلطان و شبان” که ساخته داریوش فرهنگ بود، حضور یافت. پس از آن، در سال ۱۳۶۳ با بازی در سریال “هوشیار و بیدار” به چهره‌ای آشنا برای مردم تبدیل شد. این سریال پس از پخش، با استقبال بسیار خوبی از سوی بینندگان روبرو شد. به گونه‌ای که از سال ۱۳۸۳ به بعد، به طور منظم و پیوسته، هر جمعه بعدازظهر به مدت چهار سال از تلویزیون پخش می‌شد.

در ادامه، علیرضا خمسه در سال ۱۳۶۷ در فیلم سینمایی “روز باشکوه” به کارگردانی کیانوش عیاری بازی کرد. او در این فیلم در کنار هنرمندانی مانند علی نصیریان، ایرج طهماسب و گوهر خیراندیش نقش آفرینی نمود. این فیلم توانست در گیشه‌های سینما موفقیت مالی چشمگیری کسب کند.

اگرچه فیلم “روز باشکوه” بسیار مورد توجه تماشاگران قرار گرفت، اما در واقعیت، این بازیگری او در سریال “هوشیار و بیدار” در سال ۱۳۶۷ بود که از شبکه اول سیما پخش شد و محبوبیت و شهرت فراوانی برای او میان همه مردم، از کوچک تا بزرگ، به ارمغان آورد.

موفقیت بین المللی:

علیرضا خمسه در فیلم “آپارتمان شماره ۱۳” ساخته یدالله صمدی که در سال ۱۳۶۹ منتشر شد، همراه با جمشید اسماعیل خانی بازی کرد و در این اثر، فضای تازه‌ای از هنر طنز را به نمایش گذاشت. در این فیلم، او نقش مردی از کرمان را بازی کرد که صاحب یک آپارتمان در تهران است و برای فروش آن به این شهر سفر کرده است. خمسه با مهارت زیاد، لهجه کرمانی را در نقشش به کار برد و بازی روان و طبیعی‌اش مورد تحسین قرار گرفت. این نقش‌آفرینی باعث شد که او در سال ۱۹۹۲ جایزه بهترین بازیگر را از جشنواره جهانی فیلم پیونگ یانگ در کره شمالی دریافت کند. فیلم آپارتمان شماره ۱۳ در جشنواره فیلم فجر نیز نامزد هفت جایزه سیمرغ شد و در نهایت دو سیمرغ بلورین را کسب کرد. علاوه بر بازیگری، علیرضا خمسه در نوشتن فیلمنامه این فیلم نیز مشارکت داشت.

اوج شهرت:

این بازیگر بااستعداد ایرانی در سال ۱۳۷۲ با بازی در فیلم “من زمین را دوست دارم” ساخته ابوالحسن داوودی و با نویسندگی پیمان قاسم خانی، بسیار مشهور شد. در همین سال، فیلم “چشم شیطان” به کارگردانی حسن هدایت نیز ساخته شد که در سبک پرهیجان و پرحادثه قرار داشت. علیرضا خمسه در این فیلم، نقشی کاملاً متفاوت با کارهای قبلی خود بازی کرد. او در این اثر نقش اصلی را داشت و به خاطر بازی پرانرژی و دشوارش، به عنوان نامزد بهترین بازیگر مرد در دوازدهمین دوره جشنواره فیلم فجر در سال ۱۳۷۲ انتخاب شد. فیلم “چشم شیطان” در این جشنواره، نامزد دریافت پنج سیمرغ بلورین شد و در نهایت سه جایزه را به دست آورد.

علیرضا خمسه در همان سال، تهیه‌کنندگی مجموعه محبوب “بشین، پاشو، بخند” را نیز بر عهده گرفت که برای گروه کودک و نوجوان شبکه یک سیما ساخته شد. این سریال با استقبال بسیار خوبی از سوی کودکان و خانواده‌ها روبرو شد. پس از آن، این بازیگر در سینما فعالیتی نداشت و در عوض در سریال تلویزیونی “میگی نه نگاه کن” بازی کرد. او به این ترتیب توانایی‌های خود را در زمینه‌های مختلف هنری نشان داد.

در ادامه کارهای هنری او، علیرضا خمسه در سال ۱۳۸۷ و در ۵۶ سالگی، در فیلم سینمایی “بیست” ظاهر شد و برای بازی در این فیلم، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را از بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر دریافت کرد. همچنین در همین مراسم، جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن به مهتاب کرامتی اهدا شد.

حضور در سریال پایتخت و ایفای نقش بابا پنجعلی:

در سریال‌های پایتخت ۱ تا ۵، علیرضا خمسه نقش متفاوت و به‌یادماندنی‌ای را ایفا کرده است. او در نقش بابا پنجعلی ظاهر شد که با استقبال خوب مردم روبه‌رو شد. بابا پنجعلی در این مجموعه، پدر نقی، شخصیت اصلی داستان، است. او مردی سالخورده و آرام است که حافظه‌ی قوی ندارد و معمولاً حواس‌جمعی ندارد. اگرچه این شخصیت در مقایسه با نقش‌های اصلی سریال، کمتر بررسی شده، اما بازی هنرمندانه‌ی علیرضا خمسه به آن جذابیت و عمق زیادی بخشیده است.

علیرضا خمسه در مجموعه‌ی پایتخت با بازیگران مطرحی مانند محسن تنابنده، ریما رامین‌فر، احمد مهران‌فر، نسرین نصرتی و دیگران همکاری کرده است. خود او گفته که چون شخصیت بابا پنجعلی با استقبال گسترده‌ی مردم مواجه شد و همچنین به دلیل تفاوت سنی زیاد این نقش با ویژگی‌های خودش، به این نقش علاقه‌مند شد.

فیلمی که دوست نداشتم:

در سال ۱۳۷۱، در فیلمی به نام «چهارشنبه عزیز» که کارگردانی آن بر عهده حمید تمجیدی بود، بازی کردم. از نقش‌آفرینی‌ام در این فیلم بسیار ناراضی بودم و حتی بعد از آن، از این تجربه پشیمان شدم. اما وقتی به خاطر می‌آورم که در آن فیلم، کنار استاد بزرگ محمدعلی کشاورز بازی کرده‌ام، با خودم فکر می‌کنم که حضور من در این اثر لازم و ارزشمند بوده است.

فیلم شناسی

علیرضا خمسه در کنار علی دایی

سینما:

مجموعه سینمایی های علیرضا خمسه
سال عنوان سمت کارگردان
۱۴۰۲ شهر گربه‌ها۲ بازیگر سیدجواد هاشمی
۱۳۹۹ شهر گربه‌ها بازیگر
۱۳۹۸ ملاقات با جادوگر بازیگر جمشید بهرامیان
۱۳۹۳ جنجال در عروسی بازیگر رضا خطیبی
وروجک‌ها بازیگر فرزاد اژدری
۱۳۹۲ نیکان و بچه غول بازیگر رحمان رضایی
۱۳۹۱ از تهران تا بهشت بازیگر ابوالفضل صفاری
عملیات مهد کودک بازیگر فرزاد اژدری
۱۳۹۰ سلام بر فرشتگان بازیگر فرزاد اژدری
۱۳۸۹ نخودی بازیگر جلال فاطمی
دختر شاه پریون بازیگر کامران قدکچیان
قبرستان غیرانتفاعی بازیگر محسن دامادی
۱۳۸۸ خواب‌های دنباله‌دار بازیگر پوران درخشنده
شکلات داغ بازیگر حامد کلاهداری
عروسک بازیگر ابراهیم وحیدزاده
۱۳۸۷ بیست بازیگر عبدالرضا کاهانی
میزاک بازیگر حسینعلی لیالستانی
۱۳۸۵ قاعده بازی بازیگر احمدرضا معتمدی
۱۳۷۹ یکی بود یکی نبود بازیگر ایرج طهماسب
۱۳۷۶ کلید ازدواج بازیگر داوود موثقی
۱۳۷۵ مینا و غنچه بازیگر محمد حسین پور، جهان خادم المله
معجزه خنده نویسنده یدالله صمدی
۱۳۷۴ پاک‌باخته بازیگر غلامحسین لطفی
ماه‌پیشونی بازیگر، بازیگردان، دوبلور علی اکبر کوهکی، جواد ارشاد
۱۳۷۳ بوی خوش زندگی بازیگر، نویسنده ابوالحسن داوودی
مهریه بی‌بی بازیگر اصغر هاشمی
۱۳۷۲ چشم شیطان بازیگر حسن هدایت
من زمین را دوست دارم بازیگر ابوالحسن داوودی
۱۳۷۱ چهارشنبه عزیز بازیگر حمید تمجیدی
مأموریت آقای شادی بازیگر، بازنویس فیلمنامه محمدرضا زهتابی
دلاوران کوچه دلگشا بازیگر حسن هدایت
۱۳۷۰ جیب‌برها به بهشت نمی‌روند بازیگر، بازنویس فیلمنامه ابوالحسن داوودی
دو نفر و نصفی بازیگر یدالله صمدی
۱۳۶۹ آپارتمان شماره ۱۳ بازیگر، نویسنده یدالله صمدی
۱۳۶۸ شکار خاموش بازیگر کیومرث پوراحمد
زیر بام‌های شهر بازیگر اصغر هاشمی
۱۳۶۷ لنگرگاه بازیگر کیومرث پوراحمد
روز باشکوه بازیگر کیانوش عیاری
۱۳۶۶ شاید وقتی دیگر بازیگر بهرام بیضایی
۱۳۶۰ مرگ یزدگرد بازیگر بهرام بیضایی

تلویزیون:

مجموعه تلویزیون های علیرضا خمسه
سال عنوان سمت کارگردان توضیحات
۱۴۰۳ یزدان بازیگر منوچهر هادی شبکه سه
۱۴۰۳ چرخ گردون۲ بازیگر جواد مزد آبادی شبکه دو
فریبا بازیگر محمود معظمی شبکه سه
۱۴۰۲ بگو بخند داور شهاب عباسی شبکه نسیم
چرخ گردون بازیگر جواد مزدآبادی شبکه دو
۱۳۹۹ چوب خط بازیگر حمید بهرامیان شبکه سه
۱۳۹۹ زمین گرم بازیگر سعید نعمت اله محرم ۱۳۹۹ از شبکه ۳
۱۳۹۷ زندگی از نو بازیگر علی‌محمد قاسمی شبکه تهران
۱۳۹۶ پایتخت ۵ بازیگر سیروس مقدم نوروز ۱۳۹۷ از شبکه ۱ پخش شد.
۱۳۹۵ دورهمی مهمان مهران مدیری شبکه نسیم
۱۳۹۴-۱۳۹۵ بیمار استاندارد بازیگر سعید آقاخانی نوروز ۱۳۹۵ از شبکه ۱ پخش شد. / در نقش نصرت
۱۳۹۴ خندوانه استندآپ کمدین رامبد جوان شبکه نسیم
حالت خاص بازیگر افشین اربابی شبکه نسیم / بازیگر مهمان
پایتخت ۴ بازیگر سیروس مقدم رمضان ۹۴ از شبکه ۱ پخش شد.
مسابقه ثانیه‌ها مجری سهیل سلیمانی شبکه ۲
میکائیل بازیگر سیروس مقدم شبکه ۱، در نقش آقاخان
۱۳۹۳ خندوانه مهمان رامبد جوان شبکه نسیم
۱۳۹۱-۱۳۹۳ جلال‌الدین بازیگر شهرام اسدی پخش از دی ۱۳۹۳ از شبکه ۱
۱۳۹۲-۱۳۹۳ پایتخت ۳ بازیگر سیروس مقدم پخش در نوروز ۱۳۹۳
تله‌فیلم به من نگو قراضه بازیگر محسن یوسفی شبکه ۱
۱۳۹۲ تله فیلم گوشی قرمز بازیگر صادق پروین آشتیانی شبکه ۲
۱۳۸۷-۱۳۹۲ سرزمین مادری بازیگر کمال تبریزی شبکه ۳
۱۳۹۱-۱۳۹۲ پایتخت ۲ بازیگر سیروس مقدم در نقش پنجعلی معمولی (پدر نقی)؛
در نوروز ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳از شبکه ۱ پخش شد.
۱۳۹۱-۱۳۹۲ عصر پاییزی بازیگر اصغر نعیمی شبکه ۱
۱۳۹۱ تله‌فیلم داستان عوضی بازیگر فریدون جیرانی نوروز ۱۳۹۲ از شبکه ۱ پخش شد.
تهران پلاک ۱ بازیگر مهدی مظلومی در نقش کرم (سرایدار/ مدیر ساختمان)
تله‌فیلم رباعی بازیگر محسن دامادی در نقش کمال طراوت / شبکه ۱
۱۳۹۰ تله‌فیلم گنج پنهان بازیگر بابک محمدی محصول صدا و سیمای مرکز کیش
مهمانان ویژه بازیگر سید جواد رضویان پخش در خرداد ۱۳۹۱ از شبکه تهران
۱۳۸۹-۱۳۹۰ پایتخت بازیگر سیروس مقدم در نقش پنجعلی معمولی (پدر نقی)؛
در نوروز ۱۳۹۰ از شبکه ۱ پخش شد.
۱۳۸۹ چاووش بهار بازیگر افشین اربابی شبکه آموزش
دارا و ندار بازیگر مسعود ده‌نمکی شبکه تهران
تله فیلم عوارض جانبی بازیگر رامین گل سرخی پخش در شبکه خانگی
تله فیلم خداحافظ تهران بازیگر محمدرضا رستمی شبکه ۱
تله‌فیلم تنها حامی بازیگر بیژن شیرمرز شبکه نمایش خانگی
تله‌فیلم دزدان غیر دریایی بازیگر بیژن شیرمرز شبکه ۳ و شبکه نمایش خانگی
تله‌فیلم کت تنگ بازیگر آرمین سهامی، آبتین سهامی شبکه تهران
تله فیلم ورود زنده‌ها ممنوع بازیگر جواد مزدآبادی شبکه تهران و شبکه خانگی
۱۳۸۸ تله‌فیلم ما خونه نیستیم بازیگر شاهد احمدلو پخش در نوروز ۱۳۸۹
تله‌فیلم روز هشتم بازیگر مهدی کرم‌پور شبکه ۱
تله‌فیلم بلور باران بازیگر شاهد احمدلو سیما فیلم
تله‌فیلم جا مانده بازیگر بهروز شعیبی سیما فیلم
۱۳۸۷-۱۳۸۸ کلاه قرمزی ۸۸ بازیگر مهمان ایرج طهماسب نوروز ۸۸ از شبکه ۲ پخش شد.
همه بچه‌های من بازیگر مرضیه برومند کارگردان تلویزیونی: مسعود فروتن
شب هزار و یکم بازیگر علی بهادر شبکه ۱
۱۳۸۶ برنامه زنده سالاد فصل مجری، نویسنده پخش از شبکه جهانی جام‌جم
مرد هزارچهره بازیگر مهران مدیری در نوروز ۱۳۸۷ از شبکه ۳ پخش شد.
تله فیلم فرزند افیون بازیگر مجید جوانمرد شبکه ۳
۱۳۸۵-۱۳۸۶ تله‌فیلم با هم در خانه بازیگر بهمن زرین‌پور شبکه ۲
به همین سادگی بازیگر افشین اربابی نوروز ۸۶ از شبکه تهران پخش شد.
۱۳۸۵ مسابقه پلکان مجری شبکه ۳
۱۳۸۴ یک مشت پر عقاب بازیگر اصغر هاشمی در نقش استوار شه‌پرست
۱۳۸۳ فیل‌بانان بازیگر کاظم راست‌گفتار در نوروز ۱۳۸۴ از شبکه ۲ پخش شد.
برنامه زنده آرایشگاه بازیگر، نویسنده و کارگردان علیرضا خمسه در تابستان ۸۳ هر جمعه شب از شبکه ۳ پخش می‌شد.
۱۳۸۱-۱۳۸۳ برنامهٔ زنده جمعه تعطیل نیست بازیگر، نویسنده
مجری، کارگردان
علی‌رضا خمسه جمعه‌های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۳ از شبکه تهران
پخش می‌شد.
۱۳۸۲ حیاط خلوت کارگردان، نویسنده علیرضا خمسه برنامه کودک و نوجوان شبکه ۲
مسافر زمان بازیگر مسعود نوابی در دهه فجر ۸۲ از شبکه ۲ پخش شد.
۱۳۸۱ عسل‌ها و مثل‌ها بازیگر مجتبی یاسینی در ماه رمضان ۱۳۸۱ از برنامه کودک و نوجوان
شبکه ۱ پخش می‌شد.
۱۳۷۹-۱۳۸۰ چراغ جادو بازیگر همایون اسعدیان شبکه ۱
۱۳۷۹ معجزه ازدواج بازیگر، نویسنده
کارگردان
علی‌رضا خمسه در نوروز ۱۳۷۹ از شبکه ۲ پخش شد.
۱۳۷۸ می‌گی نه؟ نگاه کن! بازیگر کاظم بلوچی از برنامه کودک و نوجوان شبکه ۱ پخش می‌شد.
هتل پیاده‌رو بازیگر بهمن زرین‌پور در نوروز ۱۳۷۸ از شبکه ۱ پخش شد.
۱۳۷۷ برنامه سیاحت‌نامه بازیگر، نویسنده
مجری، کارگردان
علی‌رضا خمسه در تابستان ۷۷ و در ۱۳ قسمت از شبکه ۳ پخش شد.
۱۳۷۶-۱۳۷۷ برنامه ترکیبی بهارنامه بازیگر، نویسنده
کارگردان
علی‌رضا خمسه در نوروز ۱۳۷۷ در ۱۳ قسمت از شبکه ۳ پخش شد.
۱۳۷۶ بشین پاشو بخند بازیگر، نویسنده
مجری، کارگردان هنری
علی‌رضا خمسه در ۲۶ قسمت از برنامه کودک شبکه ۲ پخش شد.
۱۳۷۵ جشن خاطره‌ها مجری علیرضا خمسه برنامه کودک شبکه ۱
ب مثل بهار بازیگر مسعود شاه‌محمدی شبکه ۲
مسابقه ستاره‌ها مجری شبکه تهران
۱۳۷۴ مسابقه رنگین‌کمان مجری
بازیگر پانتومیم
ایرج راد شبکه تهران
۱۳۶۸ سلامتی چه خوبه! بازیگر، نویسنده
و کارگردان هنری
علی‌رضا خمسه
ایرج طهماسب
شبکه ۱
۱۳۶۷ ماجراهای آقای دوستی بازیگر مسعود نوابی
مسعود رشیدی
شبکه ۱
مسابقه هفت‌خوان (سری دوم) مجری و بازیگر برنامه کودک و نوجوان شبکه ۱
۱۳۶۵-۱۳۶۷ هوشیار و بیدار بازیگر صادق عبداللهی
محمد اوزی
کارگردان تلویزیونی: داود جم
۱۳۶۶ زنگ بیداری کارگردان علی‌رضا خمسه شبکه ۱
۱۳۶۵ خانه در انتظار بازیگر منوچهر عسگری‌نسب شبکه ۲
برنامهٔ کوتاه هاچ، زنبور عسل بازیگر نوروز ۱۳۶۵ پخش شد.
مسابقه تلویزیونی حواستو جمع کن مجری یکی دیگر از مجری‌های آن، عزت‌الله رمضانی‌فر بود.
۱۳۶۴ تله‌تئاتر دست بالای دست بازیگر اسماعیل شنگله کارگردان تلویزیونی: مهوش جزایری
تله‌فیلم نردبام بازیگر شهرزاد مهدوی شبکه ۱
جُنگ هفته بازیگر اسماعیل شنگله شبکه ۱
۱۳۶۳ مسابقه هفت‌خوان مجری و کارگردان علیرضا خمسه
سوسن حریری
در سال ۶۴ از برنامه کودک و نوجوان شبکه ۱ پخش شد.
هوشی و موشی بازیگر مهناز جهانگیری کارگردان تلویزیونی: محسن احمدی
تله‌تئاتر پاتلن وکیل بازیگر اسماعیل شنگله شبکه ۱
نگاه سوم بازیگر بازی در قطعات نمایشی این برنامه که از شبکه ۱
پخش می‌شد.
تله‌فیلم روزنامه بازیگر شهرزاد مهدوی شبکه ۱
۱۳۶۳-۱۳۶۲ نوروزنامه بازیگر بهروز خوش‌رزم،
مهوش جزایری
در نوروز ۱۳۶۳ از شبکه ۱ پخش شد.
۱۳۶۲ افسانه سلطان و شبان بازیگر داریوش فرهنگ در سال ۱۳۶۲ از شبکه ۱ پخش شد.
۱۳۶۱ بورزید و بخندید بازیگر بهروز خوش‌رزم شبکه ۱

تئاتر:

مجموعه تئاتر های علیرضا خمسه
سال عنوان سمت کارگردان نویسنده
۱۳۵۹ داستانی نه تازه بازیگر داریوش فرهنگ
۱۳۵۹ دیوار چین بازیگر داریوش فرهنگ
۱۳۶۰ همشهری بازیگر مهدی هاشمی
۱۳۶۱ دایره گچی قفقازی بازیگر داریوش فرهنگ
۱۳۶۲ علاءالدین و چراغ جادو کارگردان، نویسنده علیرضا خمسه علیرضا خمسه
۱۳۶۹ آتش افروزان بازیگر علی نصیریان ماکس فردریش
۱۳۷۰ انتخاب مبصر بازیگر، کارگردان، نویسنده علیرضا خمسه علیرضا خمسه
۱۳۷۱ پرنده سبز بازیگر محمود عزیزی
۱۳۷۸ صلح و محیط زیست کارگردان، نویسنده علیرضا خمسه علیرضا خمسه
۱۳۸۰ عشق آباد بازیگر حسن میرباقری
۱۳۸۱ سرنخ (تئاتر خیابانی) کارگردان علیرضا خمسه حمید امجد
۱۳۸۵ مرد نیک بازیگر امیر دژاکام هادی حوری
۱۳۹۲ عرق خورشید، اشک ماه بازیگر آتیلا پسیانی محمد چرمشیر
۱۳۹۸ بگو مگو (اجرا در آمریکا) بازیگر و کارگردان علیرضا خمسه اوژن یونسکو

عضویت در هیئت‌های داوری:

مجموعه هیئت داوری های علیرضا خمسه
سال نام جشنواره مکان
۱۳۹۰ عضو هیئت داوران بخش بین‌الملل بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودک و نوجوان اصفهان
سپتامبر و اکتبر ۲۰۱۱ عضو هیئت داوران سومین جشنواره فیلم‌های ایرانی تورنتو (کانادا)
عضو هیئت داوران سومین جشنواره بین‌المللی پانتومیم بوشهر
۱۳۸۹ عضو هیئت داوران تئاتر تک نفره بنیاد آفرینش‌های هنری نیاوران
۱۳۸۶-۱۳۸۷ عضو هیئت داوران بخش جنبی جشنواره بین‌المللی فیلم فجر
۱۳۸۷ عضو هیئت داوران جشنواره سینمای جوان بجنورد
۱۳۸۷ عضو هیئت داوران جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان اصفهان
۱۳۸۵-۱۳۸۶ عضو هیئت داوران دو دوره جشنواره نمایشنامه خوانی فرهنگسرای نیاوران
۱۳۸۳ عضو هیئت داوران هفتمین جشنواره سراسری تئاتر تجربه دانشگاه تهران
۱۳۸۲ عضو هیئت داوران نخستین جشنواره بین‌المللی طنز تهران
۱۳۸۲ عضو هیئت داوران دومین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های طنز اصفهان
۱۳۸۲-۱۳۸۳ عضو هیئت داوران هفتمین و هشتمین جشن سینمای ایران تهران
۱۳۷۹ عضو هیئت داوران دومین جشنواره سینمای کمدی شهرکرد
سال‌های مختلف عضو هیئت داوران تئاترهای استانی کل کشور
۱۳۷۹-۱۳۸۰ عضو هیئت داوران اولین و دومین جشنواره بین‌المللی پانتومیم تهران
۱۳۷۷ عضو هیئت داوران جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان تهران
۱۳۷۷ عضو هیئت داوران جشنواره‌های سینمای جوان زاهدان
۱۳۷۶ عضو هیئت داوران جشنواره‌های سینمای جوان اصفهان
۱۳۷۶ عضو هیئت داوران جشنواره‌های سینمای جوان خرم‌آباد
۱۳۷۵ عضو هیئت داوران جشنواره‌های سینمای جوان ارومیه
۱۳۷۴ عضو هیئت داوران هفتمین جشنواره سراسری نمایش‌های مذهبی، آیینی و سنتی تهران
۱۳۷۱ عضو هیئت داوران فیلم‌های ایرانی شرکت‌کننده در هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودک و نوجوان اصفهان

مجری:

مجموعه مجری علیرضا خمسه
سال نام برنامه شبکه پخش توضیحات
۱۴۰۲ تا ۱۴۰۳ بگو بخند شبکه نسیم با داوری علیرضا خمسه
۱۳۹۴ ثانیه‌ها شبکه دو سیما
۱۳۶۳ هفت خان برنامه کودک و نوجوان – شبکه یک

استند آپ کمدین:

مجموعه استند آپ کمدین علیرضا خمسه
سال نام برنامه شبکه پخش توضیحات
۱۴۰۲ تا ۱۴۰۳ بگو بخند علیرضا همسایه یکی از چهار داور برنامه بوده است
۱۳۹۴ خنداننده برتر شبکه نسیم در قالب برنامه خندوانه

مستند:

مجموعه مستند علیرضا خمسه
سال نام اثر توضیحات
۱۳۹۳ یک روز با علیرضا خمسه و دخترش فیلم مستند درباره زندگی شخصی

اجراهای صحنه:

مجموعه اجرای مراسم‌ها و جشنواره‌های علیرضا خمسه
سال عنوان مراسم مکان توضیحات
۱۳۸۰ هفتمین دوره جشن خانه سینما تهران همراه با فاطمه معتمدآریا
۱۳۸۲ مراسم اختتامیه بیست و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر تهران
۱۳۸۳ مراسم اختتامیه دومین جشنواره سبز محیط زیست تهران
۱۳۸۷ مراسم افتتاحیه بیست و دومین جشنواره جهانی فیلم‌های کودک و نوجوان همدان
۱۳۹۰ مراسم افتتاحیه بیست و پنجمین جشنواره جهانی فیلم‌های کودک و نوجوان اصفهان

فعالیت‌های صنفی:

مجموعه فعالیت‌های صنفی علیرضا خمسه
سال عنوان فعالیت توضیحات
عضو هیئت مؤسس انجمن هنرپیشگان سینمایی کشور
عضو شورای مرکزی انجمن هنرپیشگان سینمایی کشور از آغاز بنیان‌گذاری تا سه دوره پس از آن
عضو هیئت حل اختلاف صنفی مجمع تهیه، تولید و پخش فیلم‌های ایرانی به مدت سه دوره
عضو هیئت‌مدیره تعاونی مسکن خانه سینما از زمان بنیان‌گذاری تا فروپاشی
۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰ عضو هیئت داوران و حل اختلاف خانه سینما در یک دوره
۱۳۸۵ بازرس انجمن هنرپیشگان سینمای ایران برای سه دوره

جوایز و نامزدی ها

مجموعه جوایز و نامزدی ها علیرضا خمسه
سال عنوان جایزه اثر مربوطه / توضیح
۱۳۷۰ نامزد برترین نقش مکمل مرد در رقابت سینمای ایران فیلم دو نفر و نصفی
۱۳۷۱ برترین هنرپیشه مرد در جشنواره جهانی فیلم پیونگ یانگ فیلم آپارتمان شماره ۱۳
۱۳۷۲ نامزد برترین بازیگر نقش اول مرد در جشنواره بین‌المللی فیلم فجر (دوره دوازدهم) فیلم چشم شیطان
۱۳۸۲ لوح تقدیر و سپاس از وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی (احمد مسجد جامعی)
۱۳۸۳ دریافت لوح سپاس هفتمین دوره جشنواره تئاتر تجربه کوتاه
۱۳۸۷ برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در جشنواره فیلم فجر (دوره بیست‌وهفتم) فیلم بیست
۱۳۸۹ دریافت لوح تمجید و سپاس جشنواره جهانی فیلم‌های کودک و نوجوان – همدان (دوره بیست‌وچهارم)

مصاحبه

علیرضا خمسه در کنار دوستانش

نخستین بار چطور به علاقه و گرایش خود به حرفه بازیگری پی بردید؟

عدد شانس من شماره سیزده است.  اولین بار زمانی که در سن سیزده سالگی بودم، از علاقه خود به هنرپیشگی آگاه شدم. هنگامی که در زندگی به برخی از امورات و برنامه‌ها می‌پردازید موجب می‌شود که دل نگرانی و ناراحتی‌های ذهنی شما برطرف شود. این موضوع برای من نیز پس از نقش پردازی در نخستین اثر صورت گرفت. در صورتی که بخواهم از عبارات عامیانه استفاده کنم، آن را به کرم کشی تشبیه کرده و می‌گویم با هنرپیشگی نشخوار و کرم‌های فکر و ذهن من ناپدید شد.

این گرایش به مدت ۱۳ سال پس از آن، که نخستین بازی حرفه‌ایم را در فیلم سینمایی مرگ یزدگرد به کارگردانی بهرام بیضایی انجام دادم وجود داشت. به عبارت دیگر با پشت سر گذاشتن هر ۱۳ سال در زندگی من، فتح و گشایش بزرگی در حرفه و شغل من صورت می‌گیرد. پس از ایفای نقش در نخستین کارم، دقیقاً سیزده سال طول کشید که بتوانم نخستین جایزه جهانی پیونگ یانگ از کشور کره شمالی را به جهت ایفای نقش در فیلم آپارتمان شماره ۱۳ کسب کنم. در ادامه پس از گذشت سیزده سال هنگامی که در سن ۵۲ سالگی بودم، به جهت حضور در فیلم سینمایی بیست، نخستین جایزه تندیس سیمرغ در جشنواره بین المللی فجر را دریافت کردم.

اولین بار هنگامی که فیلم‌های خودتان را بر روی پرده سینما مشاهده کردید، چه احساسی به شما دست داد؟

فکر می‌کنم همه افراد پس از تماشای نخستین تصویر و فیلم ویدیویی خود، احساس بیزاری به آنها دست می‌دهد. همه انسان‌ها زمانی که تصویر خودشان را بر روی پرده سینما ببینند، قطعاً از آن زده و گریخته می‌شوند. چرا که برداشت و تصویر ذهنی ما نسبت به خودمان، با آنچه در واقعیت وجود دارد یکسان نیست. ولی در اثر گذشت زمان، افراد به ظاهر، اندام، صدا و مابقی موضوعات شناخت بیشتری پیدا کرده و به راحتی قادر هستید خودتان را در وضعیت‌های متفاوت همچون پشت سر، خوابیده، خزیده، نخزیده و پاشده و نپاشده‌ات نظاره کرده و ارتباط بهتری را با آن داشته باشید. (با خنده) لذا کاملاً عادی است که نخستین عکس العملم از دیدن نقش پردازی ام مطلوب نباشد. ولی هنگامی که نخستین بار در برابر دوربین فیلمبرداری بازی کردم، به هیچ وجه احساس استرس و ناراحتی نداشتم. در حقیقت همه تنش و دلهره‌ها را کنار گذاشتم تا با حضرت عزرائیل مواجه شوم!

اولین دستمزدی که دریافت کردید چقدر بود و با آن چه کردید؟

خاطرم هست نخستین بار در سال ۱۳۶۰ که ایفای نقش در فیلم سینمایی مرگ یزدگرد را به انجام رساندم و اولین کار سینمایی من محسوب می‌شد، مبلغ ۹ هزار تومان دستمزد دریافت کردم. به یاد ندارم این پول را در کجا خرج کردم، ولی حواسم هست که خانه و ویلا نخریدم.

تا چه سنی تمایل دارید به عنوان هنرپیشه فعالیت کنید؟

در حرفه ما بازنشستگی وجود ندارد، ولی تا دلتان بخواهد از کار افتادگی و فرسودگی هست. من نیز تا زمانی که قادر باشم، به بازیگری خواهم پرداخت.‌

از منظر انسانی خودتان را با چه شخصیتی توصیف می‌کنید؟

من با عینک به خودم نگاه می‌کنم، چرا که بدون عینک دیدم تار می‌شود. (با خنده) نمی‌شود از ویژگی‌های خودم بیان کنم. بهتر آن است که از سوی دیگران مورد سنجش و داوری واقع شوم. فکر می‌کنم لازم است شما چنین سوالاتی را از اشخاص زندانی بپرسید.‌

توجه داشته باشید در این گونه مواقع بسیاری از زندانی‌ها بیان می‌کنند من در گذشته انسان درستکاری بودم، ولی بزرگان و مسئولین درک صحیحی از من نداشته و من را محبوس کردند. همه ما انسان‌ها در تلاش هستیم که انسان‌های صالحی باشیم ولی در این میان عده‌ای به عنوان قاتل، کلاهبردار و جنایتکار فعالیت می‌کنند.‌

تا چه اندازه شما به سنجش و قضاوت دیگران می‌پردازید، از آنجا که خودتان هنرپیشه بوده و خواهی نخواهی مورد سنجش دیگران واقع می‌شوید؟

من معتقدم همه انسان‌ها خوب هستند، الا در مواقعی که عکس این موضوع اثبات شود.‌

حسد از جمله ویژگی‌هایی است که احتمالاً در وجود اشخاص مختلف دیده می‌شود. تاکنون به هنرپیشه و یا طنز پرداز خاصی احساس حسد و کینه داشته‌اید؟

نه هرگز حسود نبودم.

از آنجا که با گذشت زمان شخصیت افراد پیچیده‌تر می‌شود، شما در وجودتان پیچیدگی‌هایی داشته‌اید؟

به طور تقریبی من همواره در خودم پیچیده هستم. به قدری این پیچیدگی در من وجود داشته که حتی اثری از خودم پیدا نمی‌کنم. به طوری که حتی برخی از اوقات آگاه نیستم قاشق غذاخوری را در چه جایی قرار داده‌ام.

با اهمیت‌ترین ویژگی که در میان جمع و اجتماع موجب آزارتان می‌شود، چیست؟

هنگامی که مثانه شما به شدت پر بوده و مکان توالت عمومی را نمی‌یابید. (با خنده)

آخرین دروغی که تا به حال گفته‌اید؟

در روزی که به خواستگاری همسرم رفتم، هر اندازه خانواده او در خصوص ویژگی‌های منفی سوال می‌کردند، کاملاً انکار می‌نمودم. پدر عروس خانم خطاب به من بیان کرد، این گونه که شما به تعریف و تمجید خودتان می‌پردازید، گویا بسیار معصوم هستید. به عبارت دیگر هیچ عیب و ایرادی در شما نیست؟ در جواب گفتم بله من دارای یک معضل بزرگ هستم که دروغگویی می‌باشد. (با خنده)

بزرگ‌ترین دروغ زندگی‌تان؟

این موضوع که به دروغ مطرح کنم من انسان بسیار شایسته و صالحی هستم.‌

اولین دروغ عمرتان چه بود؟

هنگامی که پا به این دنیا گذاشتم، در ازای گریه شروع به خندیدن کردم.‌

به شکل کلی بدجنسی هم دارید؟

بله. در زمان روبرو شدن با مادر زن، بدذاتی‌های خاصی دارم.

یعنی در دوران جوانی هم به شخص خاصی حسادت نکرده‌اید؟

در هیچ دوره‌ای من به جوانی نرسیدم. چرا که همواره همچون کودک بوده و هم اکنون نیز هستم.

بهترین کسی که در بین اطرافیان خود می‌شناسید؟

حضرت آدم!

اصلیت شما به کدام منطقه باز می‌گردد؟

تهرانی.

فکر می‌کنید خصوصیات تهرانی‌ها چیست؟

اگر بیان کنم امکان چاپ برایتان فراهم نمی‌شود. (با خنده)

در سال‌هایی که تازگی به حرفه بازیگری قدم گذاشته و به عنوان یک ستاره شناخته می‌شدید، ستاره شدن در جامعه چه تبعاتی در پی دارد؟

از نظر من استفاده از واژه ستاره، حداقل در خصوص خودم نادرست است.‌ هرچند این موضوع در خصوص دیگران نیز صدق می‌کند. چرا که ما هنرپیشگانی هستیم که اجرای یک شخصیت بر عهده ما قرار می‌گیرد.‌ به طوری که برخی افراد به زیبایی قابلیت به نمایش درآوردن این نقش‌ها را به بهترین کیفیت داشته و برخی دیگر اینطور نیست.

به این ترتیب می‌توان هنرپیشگان را به صورت بازیگران بسیار خوب، بازیگران متوسط و بازیگران عالی دسته‌بندی کرد. همه هنرپیشگان سعی می‌کنند تا نقش خود را با اجرای طبیعی نقش‌ها، در نظر مخاطب باورپذیر کنند. لذا هر هنرپیشه‌ای که به موفقیت رسیده و شهرت و آوازه او زیاد می‌شود، تکبر دروغی مبتلا شده و این یک حقیقت است و کلیت ندارد.

لاکن با توجه به ویژگی و شخصیت افراد متفاوت است. در سایر حرفه‌ها نیز این موضوع دیده می‌شود. بسیاری از پزشکان وجود دارند که در کار خود به رونق و دولت زیادی رسیده و به تدریج احتمالاً دچار غرور شوند. همچنین پزشکانی نیز هستند که هر اندازه به شهرت آنها افزوده می‌شود، مروت و شرافت در آنها افزایش می‌یابد. به طور معمول اغلب افرادی که به شهرت می‌رسند، دچار کبر و غرور می‌گردند. از این رو دادن لفظ ستاره برای آنها بیش از حد است.

در بین ستاره‌های جوان‌تر کسی را دیده‌اید که دچار عارضه خودشیفتگی و غرور ستاره بودن شده باشد؟

ما و همکارانمان در حرفه هنرپیشگی مشغول هستیم و از آنجا که به یکدیگر علاقه داریم، چندان نسبت به این موضوع بین خودمان پی نمی‌بریم. در حقیقت این ویژگی‌ها از دیدگاه شما خبرنگاران و مردم عادی بیشتر جلوه می‌کند.‌ از آنجا که ما در هنگام روبرو شدن با یکدیگر روابط نزدیک و دوستانه‌ای داریم، لذا خودخواهی، غرور و خودشیفتگی در آن وجود ندارد.‌

به صورت کلی میان افرادی که در عرصه تئاتر و سینما فعالیت می‌کنند، ارتباط دوستانه‌ای شکل می‌گیرد که مانع از بروز چنین ویژگی‌هایی می‌گردد.‌

در آن ایام که دوش به دوش با اکبر عبدی بازی می‌کردید، هیچ وقت بین‌تان رقابت پیش نیامد؟

دقیقاً اکبر عبدی یکی از دوستان دیرینه و خوب من می‌باشد. سال‌های زیادی ما در کنار یکدیگر فعالیت کرده و این رویداد بسیار خوبی است که دو هنرپیشه همواره تلاش کنند که کیفیت و کار خود را ارتقا دهند. ولی از نظر من این رفتار رقابت نیست. بلکه وفاق و همراهی جهت رشد و پیشرفت است.

به نظر شما فضای جامعه ما را به سمت خوب بودن سوق می‌دهد یا بد بودن؟

فضای کلی حاکم بر جامعه ما شباهت زیادی به آسمان کشور دارد. در برخی اوقات آفتابی بوده و مواقعی نیز ابری می‌شود.

اگر می‌توانستید یکی از خصوصیات‌تان را پاک کنید کدام را پاک می‌کردید؟

دلبستگی و علاقه بیش از حد به مادر زنم (با خنده)

پس از ورود به عرصه بازیگری، جریان زندگی شما دچار چه تغییراتی شد؟

این موضوع که همواره زیر نگاه دقیق و تیزبین مردم قرار داشته و به طور مداوم تحت سنجش و قضاوت قرار بگیرید، بسیار پیچیده و دشوار است.‌ معروفیت موجب می‌شود که مورد توجه و نگاه مردم قرار گرفته و همین امر مانع از داشتن رفتار و عملکرد راحت می‌شود.

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *