بیوگرافی و زندگینامه بهرنگ علوی

بهرنگ علوی با استایلی زیبا

بیوگرافی بهرنگ علوی

بهرنگ علوی، بازیگر شناخته‌شده سینما و تلویزیون، از زمان کودکی به هنر بازیگری علاقه‌مند بود. او بعدها در دوره‌های آموزشی بازیگری شرکت کرد و به‌ این ترتیب قدم‌های محکم‌تری در دنیای هنر برداشت. فعالیت هنری او ابتدا با تئاتر آغاز شد و سپس به سینما راه یافت. پس از حضور در سینما، وارد عرصه تلویزیون شد و از سال ۱۳۹۹ تاکنون در چندین مجموعه نمایش خانگی نیز ایفای نقش کرده است.

بهرنگ علوی با بازی در نمایش «زبان اصلی» به کارگردانی رسول کاهانی در سال ۱۳۹۴، دیپلم افتخار بهترین بازیگر مرد را از سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر دریافت کرد. همچنین در سال ۱۳۹۱ به خاطر بازی در فیلم «دربند»، نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در سی و یکمین دوره این جشنواره شد. او در سال ۱۳۹۵ نیز برای حضور در مجموعه تلویزیونی «هشت و نیم دقیقه» به کارگردانی شهاب شاه‌حسینی، نامزد دریافت تندیس بهترین بازیگر از جشن دنیای تصویر شد.

این هنرمند علاوه بر بازیگری، در زمینه‌های دیگری مانند نویسندگی، مدلینگ و طراحی لباس نیز فعالیت دارد و در عکاسی نیز توانمند است. بهرنگ علوی به کارهای خیریه علاقه زیادی دارد و به عنوان سفیر حمایت از کودکان کار و زنان بی‌سرپرست و سرپرست خانوار فعالیت می‌کند. او تاکنون چندین گالری و بازارچه خیریه هم برگزار کرده است.

نکته جالب درباره او، شخصیت برون‌گرا و شادش است. بهرنگ علوی سعی دارد فرهنگ شاد زندگی کردن را ترویج دهد و به همین دلیل، مکتب «بهیسم» یا فرهنگ شاد زیستن را پایه‌گذاری کرده است. مکتب بهیسم معتقد است:
زندگی کلآ شوخیه حالا یه وقت شوخیش با مزست یه وقت دستیه بعضی وقتا هم شوخیش جدی …

منوی دسترسی سریع

خلاصه‌ای از زندگی
درباره من
صفحات مجازی
فعالیت‌های هنری
کارهای سینمایی
دستاوردها و تقدیرها
ویژگی‌های شخصیتی
حواشی و رویدادها
گفت‌وگوها

بهرنگ علوی با استایلی زیبا

خلاصه زندگینامه

تاریخ تولد: اول فروردین ۱۳۵۹ (۴۳ سال)
محل تولد: تهران، ایران
ملیت: ایرانی
تحصیلات: دارای مدرک دیپلم در رشته نقشه‌کشی از مؤسسه فرهنگی هنری کارنامه
شغل: بازیگری
حوزه فعالیت: تئاتر، سینما، تلویزیون و نمایش‌های ویدئویی
سال‌های فعالیت: از سال ۱۳۷۰ تا امروز
وضعیت تأهل: مجرد
قد: ۱۷۳ سانتی‌متر

زندگینامه

زندگی شخصی:

بهرنگ علوی در نخستین روز فروردین‌ماه ۱۳۵۹ در بیمارستان آزادی تهران به دنیا آمد. این بیمارستان یک مرکز درمانی خصوصی بود. او در یک خانواده سه نفره متولد شد که اصالتاً اهل شهر آمل بودند.

خانواده:

بهرنگ علوی تنها فرزند خانواده است و هیچ خواهر یا برادری ندارد. پدر او، آقای رضا علوی، قبلاً در آموزش و پرورش سمت مدیریتی داشت و اکنون بازنشسته شده است. مادرش، خانم ناهید جعفری، نیز یکی از مدیران شرکت مخابرات می‌باشد.

تحصیلات:

بهرنگ علوی در رشته طراحی و نقشه‌کشی کامپیوتری تحصیل کرده و موفق به دریافت مدرک فوق‌دیپلم خود در این زمینه شده است. علاوه بر این، او در دوره‌های آموزش بازیگری مؤسسه فرهنگی هنری کارنامه نیز شرکت کرده است.

او فعالیت هنری خود را با حضور در کلاس‌های بازیگری شروع کرد و از نخستین افرادی بود که از بخش بازیگری این مؤسسه فارغ‌التحصیل شد.

مؤسسه فرهنگی هنری کارنامه در زمینه‌های گوناگونی مانند ادبیات، تئاتر، سینما و سایر هنرهای وابسته فعالیت دارد. این مؤسسه اولین مرکز ایرانی است که به اتحادیه جهانی مدارس سینمایی یورو آسیا پیوسته و همچنین مجوز رسمی خود را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرده است.

این مؤسسه از سال ۱۳۸۱ کار خود را آغاز کرده و بسیاری از فارغ‌التحصیلان آن امروزه از افراد شناخته‌شده و مؤثر در عرصه فرهنگ و هنر ایران به شمار می‌روند.

ازدواج:

این بازیگر مجرد بوده و تاکنون ازدواج نکرده اند، گفته میشود که ایشان هم اکنون با پدر و مادر خود زندگی می کنند.

ایشان درباره این موضوع می گویند:

“اگر من شغل آزاد داشتم و می خواستم عادی زندگی کنم الان دارای همسر و فرزند بودم و مثل همه زندگی می کردم اما همه اینها را به خاطر هدفم به تاخیر انداختم.”

بهرنگ علوی در شبکه های اجتماعی

اینستاگرام:

behrangalavi_official@

زندگی هنری

بهرنگ علوی با استایل رسمی

فعالیت هنری در دوران کودکی و نوجوانی:

بهرنگ علوی از همان بچگی به بازیگری علاقه داشت. به خاطر همین علاقه، در نمایش‌های مدرسه هم شرکت می‌کرد. حتی یک بار در نوجوانی، به خاطر بازی در یک تئاتر مدرسه‌ای، توانست جایزهٔ بهترین بازیگر منطقهٔ شش آموزش و پرورش تهران را کسب کند.

فعالیت‌های هنری او به صورت پراکنده ادامه پیدا کرد تا اینکه در سال ۱۳۷۰ برای اولین بار به شکل جدی پا به عرصهٔ بازیگری گذاشت. او در نمایش «آدمک چوبی» به کارگردانی جهانگیر طاهری نقش‌آفرینی کرد و نخستین تجربهٔ رسمی خود در این زمینه را ثبت نمود. داستان از این قرار بود که او به طور رسمی برای بازی در این نمایش انتخاب شد و سپس در سالن قشقاییِ مجموعه تئاتر شهر، اجرای خود را روی صحنه برد.

اولین تجربه بازیگری مقابل دوربین:

بهرنگ علوی که تا به حال فقط در نمایش‌های تئاتر بازی کرده و هیچ‌وقت در فیلم یا برنامه‌ای حضور نداشته، این بار برای اولین بار در برنامه‌ی «دوربین مخفی» به کارگردانی امیرحسین قهرایی جلوی دوربین رفت و توانست این تجربه‌ی جدید را از سر بگذراند.

از شاگردی تا ورود به عرصه سینما:

بهرنگ علوی پس از چند سال که به خاطر ادامه تحصیل از بازیگری فاصله گرفته بود، دوباره به این عرصه بازگشت و در چند نمایش تئاتر نقش‌آفرینی کرد. او در این مدت تلاش کرد تا با هنرمندان بزرگ آشنا شود و آموزش‌های خود را نزد استادانی مانند محمد رحمانیان، حمید امجد، مهتاب نصیرپور، پرویز پرستویی، آتیلا پسیانی، رؤیا تیموریان، پانته آ بهرام و حبیب رضایی ادامه دهد.

پس از گذراندن دوره‌های آموزشی مختلف، بهرنگ علوی به انجمن سینمای فیلم کوتاه پیوست و در چند فیلم کوتاه جشنواره‌ای نیز حاضر شد. از جمله این فیلم‌ها می‌توان به «متولد ماه مهر» به کارگردانی احمدرضا درویش، «دیشب باباتو دیدم آیدا» به کارگردانی رسول صدرعاملی و «چند روز بعد» به کارگردانی نیکی کریمی اشاره کرد.

حضور در این فیلم‌های کوتاه، فرصتی برای آشنایی بهرنگ علوی با پرویز شهبازی فراهم کرد و در نهایت منجر به انتخاب او برای بازی در فیلم سینمایی «عیار ۱۴» در سال ۱۳۸۷ شد. اگرچه نقش او در این فیلم کوتاه و محدود بود، اما همین حضور باعث شد تا به دنیای سینما معرفی شود و اتفاقات خوبی در مسیر حرفه‌ای‌اش رقم بخورد.

اولین فیلم سینمایی:

بهرنگ علوی اولین بار در سال ۱۳۷۸ و در فیلم “متولد ماه مهر” جلوی دوربین رفت. او در این فیلم که کارگردانی آن بر عهده احمد درویش بود، نقش یک دانشجوی بسیجی را بازی کرد. در کنار او بازیگران شناخته‌شده‌ای مانند محمدرضا فروتن، میترا حجار، محمود عزیزی، هنگامه فرازمند، ایمان اشراقی، حسین راضی، لاله اسکندری و صبا کمالی نیز حضور داشتند.

با این حال، نقش او در این فیلم بسیار کوتاه و محدود بود. به همین دلیل، بسیاری اولین تجربه جدی او در سینما را فیلم “دیشب باباتو دیدم آیدا” می‌دانند که در سال ۱۳۸۳ ساخته شد. کارگردان این فیلم رسول صدر بود.

همکاری بهرنگ علوی با رسول صدرعاملی – که خود کارگردان، تهیه‌کننده و نویسنده‌ای سرشناس است – برای او یک موفقیت بزرگ و یک افتخار مهم در زندگی حرفه‌ای‌اش محسوب می‌شود.

اولین سریال تلویزیونی:

سریال نردبام آسمان اولین بار بود که او در یک مجموعه تلویزیونی بازی می‌کرد. او برای بازی در این سریال در سال ۱۳۸۸ با کارگردانی محمد حسین لطیفی همراه شد و در این پروژه حاضر شد.

شهرت و محبوبیت:

بهرنگ علوی هنرمند محبوبی است که بیشتر مردم او را با نقش‌هایی که در سریال‌های تلویزیونی بازی کرده، می‌شناسند. در میان کارهای او، مجموعه‌هایی مانند «هشت و نیم دقیقه» و «معمای شاه» بیش از بقیه باعث معروفیتش شده‌اند و نقش مهمی در شناخته شدن او داشته‌اند. پیش از این نیز در سال ۱۳۸۶، زمانی که تنها ۲۷ سال داشت، با بازی در فیلم سینمایی «عیار ۱۴» توانست توجه همگان را جلب کند و استعداد درخشان خود در بازیگری را به همگان نشان دهد.

فیلم شناسی

سینما:

مجموعه سینمایی های بهرنگ علوی
سال عنوان نقش کارگردان
۱۳۷۸ متولد ماه مهر دانشجوی بسیجی احمدرضا درویش
۱۳۸۳ دیشب باباتو دیدم آیدا رسول صدرعاملی
۱۳۸۵ چند روز بعد نیکی کریمی
۱۳۸۷ عیار ۱۴ پرویز شهبازی
۱۳۸۸ ندارها ابی محمدرضا عرب
۱۳۸۸ زیگزاگ فریدون مجید توکلی
۱۳۸۹ گزارش یک جشن محمود ابراهیم حاتمی کیا
۱۳۹۱ دربند بهرنگ پرویز شهبازی
۱۳۹۲ این یک رویاست محمود غفاری
۱۳۹۳ مرگ ماهی رضا روح‌الله حجازی
۱۳۹۴ امکان مینا فریبرز کمال تبریزی
۱۳۹۴ لانتوری سعید رضا درمیشیان
۱۳۹۵ سد معبر محسن قرایی
۱۳۹۵ رفتن موسی نوید محمودی
۱۳۹۷ مدیترانه هادی حاجتمند
۱۳۹۷ تگزاس ۲ سیروس سید مسعود اطیابی
۱۳۹۷ ژن خوک روزبه سعید سهیلی
۱۳۹۸ تا ابد عباس امید امین نگارشی
۱۳۹۹ گیج گاه اصغر عادل تبریزی
۱۳۹۹ شهربانو ابراهیم مریم بحرالعلومی
۱۴۰۰ شادروان دایی اسد حسین نمازی
۱۴۰۲ خجالت نکش ۲ منوچهر رضا مقصودی

بهرنگ علوی در دورهمی

نمایش خانگی:

مجموعه نمایش خانگی بهرنگ علوی
سال عنوان نقش کارگردان یادداشت
۱۳۹۹ دادزن شهرام سیامک خواجه وند
شبهای مافیا خودش سعید ابوطالب
۱۴۰۰ ساخت ایران ۳ ظلی بهمن گودرزی
سودا ایمان یزدی
۱۴۰۲ تی‌ان‌تی خودش حامد آهنگی
سیاه‌چاله ایت آقا بابایی حسین نمازی
اسکار خودش مهران مدیری برنده شد
شب‌های مافیا:زودیاک خودش محمدرضا رضاییان
۱۴۰۳ جوکر ۲ خودش احسان علیخانی برنده نشد

تلویزیون:

مجموعه تلویزیون های بهرنگ علوی
سال عنوان کارگردان نقش
۱۳۸۸ نردبام آسمان محمدحسین لطیفی قاضی زاده رومی
۱۳۸۹ قفسی برای پرواز یوسف سیدمهدوی پرویز
۱۳۹۴ معمای شاه محمدرضا ورزی حسین فردوست
۱۳۹۵ هشت و نیم دقیقه شهرام شاه‌حسینی فرزین رحیمی
۱۳۹۷ پرگار شهرام شاه‌حسینی فراز
بر سر دوراهی بهرنگ توفیقی سینا
احضار روح محمدرضا آهنج سهراب
۱۳۹۹ سرزده بهادر اسدی اصلان
۱۳۹۹- ۱۴۰۱ ارثیه پدری میلاد بنایی و مهدی نقویان فریدون جم

تئاتر:

آمدَم … اما تو آنجا نبودی
یک نمایش، فقط برای تو
رنگ‌های سرخ و چهره‌های غریبه
به زبانی ناآشنا
حسِ سرگیجه و سردرگمی
قطاری که گذشت
موهایی که در باد پیچید
روزی که گذشت
قاشقی خالی از همه چیز
یک آدمک چوبی، بی‌روح و بی‌حرکت

دیشب باباتو دیدم آیدا:

این فیلم به کارگردانی رسول صدرعاملی ساخته شده و علی سرتیپی نیز در تهیه‌کنندگی آن همکاری داشته است. این اثر سینمایی در سبک اجتماعی قرار دارد و برای نخستین بار در سال ۱۳۸۳ به نمایش درآمد. در میان بازیگران اصلی این فیلم می‌توان به سوفی کیانی، شراره دولت‌آبادی، شاهرخ فروتنیان، طناز طباطبایی، خاطره اسدی، شهرزاد کمال‌زاده، الهام پاوه‌نژاد و احترام برومند اشاره کرد. همچنین بهرنگ علوی در این فیلم، نقش کوتاهی ایفا کرده است. داستان فیلم دربارهٔ دختری دبیرستانی به نام آیدا است که با مشکلات و چالش‌هایی در زندگی روبه‌رو می‌شود و فیلم، ماجرای این رخدادها را روایت می‌کند.

عیار ۱۴:

فیلم سینمایی «عیار ۱۴» یک اثر ایرانی است که در سال ۱۳۸۷ ساخته شد. پرویز شهبازی کارگردان این فیلم بوده و علاوه بر کارگردانی، نویسندگی و تهیه‌کنندگی آن را نیز بر عهده داشته است. این فیلم برای نخستین بار در ۲۱ بهمن‌ماه سال ۱۳۸۸ به نمایش درآمد.

بهرنگ علوی در مقام دستیار کارگردان، با بازیگران شناخته‌ای مانند محمدرضا فروتن، کامبیز دیرباز، پوریا پورسرخ، مهشید افشارزاده و مینا ساداتی همکاری کرد. داستان فیلم درباره مردی است که سال‌ها قبل از یک موقعیت خطرناک فرار کرده است. اما با بازگشت یک غریبه به شهر کوچکش، خاطرات گذشته دوباره زنده می‌شود و او را درگیر مشکلات تازه‌ای می‌کند.

نردبام آسمان:

«نردبام آسمان» یک مجموعه‌ی تلویزیونی ایرانی است که کارگردانی آن را محمد حسین لطیفی بر عهده داشته و محسن علی‌اکبری تهیه‌کننده‌ی آن بوده است. این سریال در سال ۱۳۸۸ تولید شده و برای نخستین بار در ماه رمضان همان سال، که هم‌زمان با ماه شهریور بود، از شبکه ۱ پخش شد.

داستان این مجموعه درباره‌ی زندگی غیاث‌الدین جمشید کاشانی، دانشمند بزرگ ریاضی و ستاره‌شناسی ایران است. بهرنگ علوی در این سریال نقش‌آفرینی کرده و این اثر، اولین تجربه‌ی تلویزیونی او محسوب می‌شود. او در کنار چندین بازیگر نام‌آشنا به ایفای نقش پرداخته است.

بهرنگ علوی در این مجموعه با هنرمندانی همچون برزو ارجمند، وحید جلیلوند، انوشیروان ارجمند، رحیم نوروزی، ویشکا آسایش، داریوش کاردان، شبنم قلی‌خانی، سارا خوئینی‌ها، فرهاد قائمیان و حسن پورشیرازی همکاری کرده و نقش شخصیت قاضی‌زاده رومی را بازی می‌کند.

بهرنگ علوی بدون ریش

دربند:

فیلم سینمایی «دربند» یک اثر ایرانی است که پرویز شهبازی کارگردانی آن را بر عهده داشته و امیر سمواتی نیز تهیه‌کننده آن بوده است. فیلمنامه این اثر نیز توسط خود پرویز شهبازی نوشته شده است. در این فیلم بازیگرانی مانند پگاه آهنگرانی، نازنین بیاتی، احمد مهرانفر و بهرنگ علوی ایفای نقش کرده‌اند. این فیلم در سال ۱۳۹۱ ساخته شده و اولین بار در تاریخ ۳ مهر ۱۳۹۲ به نمایش درآمده است.

بهرنگ علوی در این فیلم، نقش شخصیتی به نام بهرنگ را بازی می‌کند. داستان فیلم دربارهٔ یک دانشجو است که از شهرستان به تهران آمده و دنبال مکانی برای زندگی می‌گردد. او برای تأمین هزینه‌های زندگی در یک فروشگاه کار می‌کند و برای پیدا کردن خانه، ناچار می‌شود با دختری به نام سحر هم‌خانه شود. این هم‌خانه‌شدن، ماجراهایی را به وجود می‌آورد که فیلم به شرح آن‌ها می‌پردازد.

مرگ ماهی:

فیلم سینمایی “مرگ ماهی” ساخته روح‌الله حجازی است که او علاوه بر کارگردانی، نویسندگی و تهیه‌کنندگی آن را نیز بر عهده داشته است. این فیلم در سال ۱۳۹۳ ساخته شد، اما اولین نمایش آن در سینماهای ایران، در تاریخ پانزدهم اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۵ انجام گرفت.

بهرنگ علوی در این اثر در کنار بازیگرانی چون نیکی کریمی، علی مصفا، طناز طباطبایی، ریما رامین‌فر و بابک کریمی ایفای نقش کرده و شخصیتی به نام رضا را بازی می‌کند.

داستان فیلم حول محور مادری می‌چرخد که وصیت کرده سه روز پس از فوت، او را به خاک بسپارند. فرزندان او که پس از مرگ مادر در خانه قدیمی گرد هم آمده‌اند، در مورد اجرای این وصیت با یکدیگر اختلاف نظر پیدا می‌کنند. پس از گذشت دو روز، آن‌ها درمی‌یابند که مادرشان نیمی از دارایی، زمین‌ها و خانه خود را به نام پرستارش ثبت کرده است.

معمای شاه:

سریال «معمای شاه» یک مجموعه تلویزیونی ایرانی با موضوع تاریخی و معمایی است که کارگردانی و نویسندگی آن را محمدرضا ورزی بر عهده داشته است. این مجموعه ۹۵ قسمتی از پانزدهم آبان ۱۳۹۴ تا سیزدهم بهمن ۱۳۹۵ از شبکه یک پخش شد.

داستان این سریال به چگونگی رسیدن رضا شاه و سپس محمدرضا شاه پهلوی به قدرت می‌پردازد و رویدادهای سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی دوران پادشاهی محمدرضا پهلوی را تا زمان انقلاب سال ۱۳۵۷ و پیروزی انقلاب اسلامی به نمایش می‌گذارد.

در این مجموعه بلند که ۹۵ قسمت دارد، بازیگران زیادی حضور دارند. از جمله آن‌ها می‌توان به سعید نیک‌پور، گوهر خیراندیش، امیریل ارجمند، نرگس محمدی، نازنین فراهانی و جعفر دهقان اشاره کرد. همچنین بهرنگ علوی در این سریال، نقش حسین فردوست را بازی می‌کند و رضا فیاضی نقش میانسالی همین شخصیت را بر عهده دارد.

با وجود تمام تلاش‌ها و هزینه‌های زیادی که برای ساخت این مجموعه انجام شد، نتیجه چندان موفقیت‌آمیز نبود و با استقبال خوبی روبرو نشد. بسیاری از بازیگران آن هم پس از پایان پخش سریال، از اینکه در این پروژه حضور داشتند ابراز پشیمانی کردند و از این تجربه رضایت نداشتند.

البته باید گفت که نقش حسین فردوست برای بهرنگ علوی بسیار جذاب بود و همین جذابیت باعث شد که او این نقش را بپذیرد. بازی در این سریال چهار سال طول کشید و خود او گفته که این تجربه برایش مانند سفر در زمان بوده و حتی به فکر نوشتن کتاب خاطراتش از این دوره افتاده است.

لانتوری:

فیلم سینمایی “لانتوری” به نویسندگی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی رضا درمیشیان در سال ۱۳۹۴ ساخته شد. این فیلم برای نخستین بار در سیزدهم مردادماه سال ۱۳۹۵ اکران گردید و در بخش‌هایی از جشنواره‌های معتبر جهانی مانند شصت و ششمین دوره جشنواره برلین و سی و دومین جشنواره فیلم ورشو نیز به نمایش درآمد.

بهرنگ علوی در این اثر در کنار بازیگرانی چون نوید محمدزاده، مریم پالیزبان، باران کوثری، مهدی کوشکی، بهرام افشاری، رضا بهبودی، بهناز جعفری و فاطمه نقوی ایفای نقش کرده و شخصیت سعید، دوست و خواستگار مریم را بازی می‌کند.

موضوع فیلم به مشکلات اجتماعی و انسان‌های آسیبدیده‌ای می‌پردازد که از دل همین جامعه برآمده‌اند. این اثر در جشنواره‌های داخلی و بین‌المللی متعددی نمایش داده شده و موفق به دریافت چندین جایزه معتبر نیز شده است.

امکان مینا:

فیلم سینمایی «امکان مینا» به کارگردانی کمال تبریزی و تهیه‌کنندگی منوچهر محمدی ساخته شده است. نویسندگان این فیلم فرهاد توحیدی و مرتضی اصفهانی هستند و تولید آن در سال ۱۳۹۴ به پایان رسید. این فیلم در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و در بسیاری از بخش‌های این جشنواره، نامزد دریافت جایزه شد و با استقبال خوبی روبرو گردید.

«امکان مینا» که در سال ۱۳۹۴ تولید شده، نخستین بار در ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ اکران شد. در این فیلم بازیگرانی چون میلاد کی‌مرام، مینا ساداتی، شاهرخ فروتنیان، سیامک صفری، سیامک احصایی، بهادر مالکی و بهرنگ علوی ایفای نقش کرده‌اند. جالب توجه است که بهرنگ علوی در این اثر، نقش شخصیت فریبرز را بازی می‌کند.

هشت و نیم دقیقه:

مجموعه تلویزیونی “هشت و نیم دقیقه” به کارگردانی شهرام شاه حسینی و تهیه‌کنندگی بهروز مفید ساخته شده است. این سریال که در سال ۱۳۹۵ تولید شده، شامل ۲۹ قسمت ۴۵ دقیقه‌ای است و از شبکه ۲ پخش گردید.

این مجموعه بلافاصله پس از پخش، با استقبال خوبی از سوی مخاطبان روبرو شد و به موفقیت چشمگیری دست یافت. بسیاری از بازیگران این سریال با ایفای نقش در آن، به شهرت و اعتبار ویژه‌ای رسیدند. به عنوان مثال، بهرنگ علوی با بازی در این مجموعه به چهره‌ای شناخته شده تبدیل شد.

بهرنگ علوی در این سریال در کنار بازیگرانی مانند شبنم قلی خانی، سام درخشانی، پژمان بازغی، آشا محرابی، الهه حصاری، فرناز رهنما و سیامک اطلسی به ایفای نقش پرداخته و شخصیت “فرزین رحیمی”؛ برادر فروغ را بازی می‌کند.

جوایز و افتخارات

در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر که در سال ۱۳۹۱ برگزار شد، این بازیگر برای نقش آفرینی در فیلم «دربند» ساخته پرویز شهبازی، نامزد دریافت عنوان بهترین بازیگر مرد مکمل شد.

در سی و چهارمین دوره جشنواره تئاتر فجر در سال ۱۳۹۴، او برای بازی در نمایش «زبان اصلی» به کارگردانی رسول کاهانی، دیپلم افتخار بهترین بازیگر مرد را کسب کرد.

همچنین در سال ۱۳۹۵، در مراسم جشن دنیای تصویر، برای بازی در سریال «هشت و نیم دقیقه» به کارگردانی شهرام شاه‌حسینی، نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر شد.

خصوصیات اخلاقی بهرنگ علوی

بهرنگ علوی

علاقه به ورزش:

بهرنگ علوی علاقه فراوانی به دنیای ورزش دارد و توجه ویژه‌ای به آن می‌کند. او در ورزش‌های گوناگونی مانند شنا، رانندگی با ماشین‌های مسابقه‌ای، یوگا و بیلیارد مهارت دارد و سعی می‌کند در هر فرصتی به این فعالیت‌ها بپردازد. این بازیگر موفق، تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد تا زمان کافی برای ورزش کردن پیدا کند، چون معتقد است این کار برای آرامش ذهن و سلامتی بدنش بسیار مفید است.

او به فوتبال هم علاقه دارد و پیگیر آن است. تیم محبوبش یوونتوس ایتالیا است؛ باشگاهی که سومین تیم قدیمی فوتبال ایتالیا به شمار می‌رود. علاوه بر این، او از هواداران پر و پا قرص تیم پرسپولیس هم هست. اگر بخواهیم از بازیکن مورد علاقه‌اش نام ببریم، باید به احمدرضا عابدزاده اشاره کنیم که در گذشته دروازه‌بان تیم ملی ایران، باشگاه استقلال و باشگاه پرسپولیس بوده است.

علاقه شدید بهرنگ علوی به فوتبال باعث شده که خودش هم به میدان بیاید و در تیم فوتبال هنرمندان بازی کند. این تیم از هنرمندان زیادی تشکیل شده که به فوتبال علاقه دارند و بهرنگ هم در کنار آنان حضور پیدا می‌کند.

علاقه او به فوتبال آنقدر زیاد است که هنگام امضای قراردادهای کاری، شرطی در قرارداد می‌گذارد و تأکید می‌کند که اگر زمان فیلمبرداری با بازی‌های پرسپولیس و یوونتوس هم‌زمان شود، او در آن روز کار نمی‌کند. تقریباً تمام کسانی که در سینما و تلویزیون با او همکاری کرده‌اند، می‌دانند که او چقدر به پرسپولیس و یوونتوس علاقه دارد.

سبک خاص لباس پوشیدن:

بهرنگ علوی همیشه به مد و پوشش توجه ویژه‌ای دارد و از لباس‌های جدید و طرح‌های تازه استقبال می‌کند. او دوست دارد در پوشش خود سبک منحصربه‌فردی داشته باشد و معمولاً لباس‌هایی می‌پوشد که او را از دیگران متمایز می‌کند.

اعتقاد قلبی به مشهد و امام رضا (ع):

ایشان درباره این موضوع چنین می گویند:

“همیشه مشهد برایم جای دیگری است گویی وجود و برکت آقا امام رضا (ع) موجب نگاه ویژه خدواند متعال به این سرزمین شده است. اعتقاد قلبی ام این است که وجود حضرت رضا در خاک ایران ضامن اتفاقات خوبی برای مردم این سرزمین در طول اعصار گذشته و اکنون است…”

حاشیه های زندگی بهرنگ علوی

مصاحبه با روزنامه صبح نو:

روزنامه صبح نو در سال ۱۳۹۵ در گزارشی به شرط‌های بهرنگ علوی برای مصاحبه اشاره کرد. این بازیگر برای گفت‌وگو با روزنامه چند خواسته مشخص داشت:

مصاحبه باید دست‌کم ۴۰۰۰ کلمه باشد، یعنی حدود دو صفحه از روزنامه.
عکس او روی جلد چاپ شود.
مطلبی دربارهٔ کارنامهٔ بازیگری‌اش منتشر شود.

روزنامه صبح نو در ادامه نوشت که تعیین چنین شرط‌هایی از سوی بهرنگ علوی، در شرایطی که او هنوز به شهرت و جایگاه بالایی در سینما نرسیده، اقدام نادرست و غیرحرفه‌ای است. به نظر این روزنامه، اختصاص دو صفحه به یک بازیگر کمترشناخته‌شده، همراه با عکس روی جلد، پیش از اوج گرفتن کارش، منطقی و مناسب نیست.

لباس های خاص و متفاوت:

علاقه فراوان او به پوشیدن لباس‌های مدل‌دار و خاص، گاهی اوقات باعث ایجاد حاشیه‌هایی برایش می‌شود و نامش را به تیتر اخبار می‌آورد. به عنوان نمونه، او در برنامه جوکر با اجرای احسان علیخانی، یک پیراهن بسیار شاد و رنگارنگ پوشید که خیلی سریع در فضای مجازی پخش شد. شایعه شد که بهرنگ علوی پیراهنی دو هزار دلاری به تن کرده، در حالی که او در یکی از مصاحبه‌هایش این موضوع را توضیح داده و گفته بود که این پیراهن را یکی از دوستان نزدیکش به عنوان هدیه تولد برایش آورده است.

مهاجرت:

بهرنگ علوی در فروردین ماه سال ۱۴۰۳، تصویری ازخودشان در فضای هواپیما منتشر کرده و نوشتند:

«ایرانم، مرسی برای تمام خاطرات خوبی که گذشت.»

انتشار این مطلب در صفحه شخصی اینستاگرام آقای بازیگر به نشانی Behrang Alavi باعث به وجود آمدن حواشی زیادی شد. بسیاری از کاربران این عکس را نشان دهنده مهاجرت او به خارج از کشور دانسته و عده ای حدس می زدند که شاید دروغ ۱۳ باشد!

مصاحبه

بهرنگ علوی در کنار دریا

فعالیت در کدام یک از عرصه‌های سینما تئاتر و تلویزیون را ترجیح می‌دهید:

“با توجه به شرایطی که امروزه حاکم می‌باشد می‌توانم بگویم که تفاوت خاصی برای من وجود ندارد و من قلباً فعالیت در تمام این عرصه‌ها را دوست دارم.”

ایشان اضافه کردند که در گذشته شکل آثاری که به مخاطب ارائه می‌شد تقریباً دسته‌بندی خاصی داشت، به طور مثال بسیاری از بزرگان و اساتید چند نسل گذشته هم اکنون نیز معتقدند تئاتر بهترین گزینه برای بازیگر است زیرا در آن زمان کارگاه‌های آزاد بسیار فوق العاده‌ای در تئاتر وجود داشت که در آن هنرمندان برجسته، بازیگران بسیار کارکشته‌ای را تربیت می‌کردند و نتیجه این اتفاق باعث می‌شد تا هنرمندان بزرگی که امروزه نیز نامشان بر سر زبان‌ها است به جامعه هنری وارد شده و آثار قدرتمندی خلق کنند.

با اینکه در آن دوران امکانات تئاتر نسبت به امروز خیلی کمتر بود اما همین تفاوت‌ها باعث می‌شد تا فعالان عرصه تئاتر در آن دوران بسیار قدرتمند و با تجربه شوند.

در حال حاضر مرز بین سینما و تلویزیون خیلی کمرنگ شده است اما در گذشته اینطور نبود، برای مثال زمانی را به خاطر می‌آورم که در سینما، فیلم ‌های بسیار خارق‌العاده‌ای به اکران در می‌آمدند که تماشای آنها در تلویزیون خالی از لطف بود اما از زمانی که پیشرفت‌های بزرگی اتفاق افتاد و دوربین‌ها به فضای داخلی خانه‌ها آمد، قصه‌ها در فضای بسته روایت شد. الان تفاوت بین فیلم و سریال بسیار کمرنگ شده تا جایی که امروزه بسیاری از فیلمسازان بزرگ مانند آقای فرهادی و آقای شهبازی نیز اغلب قصه‌هایشان را در فضای بسته روایت می‌کنند و خودشان را با شرایط وفق داده‌اند.

به خاطر اتفاقاتی که در چند مدت اخیر رخ داده است می‌توان گفت که در حال حاضر یک بازیگر موفق باید در هر سه عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون تجربه کسب نماید و من خوشحالم که توانستم در هر کدام از این عرصه‌ها حداقل برای یک بار هم که شده ایفای نقش کرده و توانسته‌ام در هر سه آنها به اندازه کافی جذب مخاطب داشته و موفق شوم.

باید بگویم که من در هر سه عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون پیشنهاد دریافت می‌کنم. ملاک من برای استقبال از پیشنهادها در وهله اول فیلمنامه خوب و در مرتبه دوم نقش خوب می‌باشد. من گارد خاصی نسبت به ایفای نقش در عرصه‌های مختلف ندارم و گمان می‌کنم هنرمندی که در هر یک از این عرصه‌ها به ایفای نقش می‌پردازد بازیگر محسوب می‌شود بنابراین هر سه آنها را دوست داشته و از نظر من هیچ یک از عرصه‌های بازیگری بر دیگری تقدم یا تأخر ندارد و در جامعه امروز هر سه آنها تقریباً در یک لول هستند.

اکنون چه پیشنهادهایی از تلویزیون دریافت می‌کنید:

“در حال حاضر چند پیشنهاد تلویزیونی دریافت کرده‌ام اما دوست دارم به احترام مردم هم که شده اندکی صبر کنم تا بتوانم با یک نقش به یاد ماندنی دوباره جلوی آنها ظاهر شوم، برای مثال نقش آفرینی من در کاراکتر فرزین نتیجه بسیار خوب و مطلوبی داشته و باعث شد تا توقع مردم از من بالا برود به همین دلیل باید با حساسیت بیشتری به انتخاب نقش پرداخته و طبق چهارچوب خاصی پیش بروم تا احترام مردم حفظ شود و بتوانم جواب محبت آنها را نسبت به خودم بدهم.”

ایشان اضافه می‌کنند که من می‌توانستم پیش از این‌ها به شهرت و محبوبیت برسم ولی همیشه معیار خاصی در ذهنم داشته و دوست داشتم از طریق کارهایم به شهرت برسم.

برخی بازیگران دوست دارند اول خودشان مشهور شوند و بعد آثارشان به واسطه شهرت خود آنها دیده شود اما من دوست داشتم این اتفاق برای من به شکل دیگری رقم بخورد. من همیشه می‌خواستم که به واسطه کارهایم به شهرت برسم  تنها تشنه اعتماد از سوی کارگردانانی هستم که به من نقشی را پیشنهاد می‌دهند، برای مثال در حوزه سینما و ایفا نقش در فیلم سینمایی دربند آقای شهبازی به من اعتماد کرده و من هم تمام تلاشم را کردم تا جواب اعتماد ایشان را به بهترین شکل بدهم و حاصل همکاری ما آنقدر خوشایند بود که من توانستم کاندید نقش مکمل مرد شوم. در عرصه تئاتر نیز رسول کاهانی برای ایفا نقش در تئاتر زبان اصلی به من اعتماد کرده و توانستم به اعتماد ایشان پاسخ دهم و لوح تقدیر هنرپیشه مرد را برای آن تئاتر دریافت کنم و در عرصه تلویزیون نیز خود را موظف دیدم تا جواب اعتماد شهرام شاه حسینی را به بهترین شکل بدهم و کاراکتر فرزین را در سریال هشت و نیم دقیقه بازی کردم.

نقش‌هایی که در سینما بازی کرده است:

“هنگامی که فیلمنامه‌ای را می‌خوانم دنبال نقشی هستم که توجه من را جلب کرده و به اصطلاح قلابم روی آن گیر کند.

فیلم سینمایی دربند اولین فیلم جدی بود که در آن به نقش آفرینی پرداختم و با حضور در این فیلم صاحب شناسنامه شدم، به دنبال بازی در این فیلم تمام نقش‌هایی که به من پیشنهاد می‌شد شبیه کاراکتر بهرنگ در فیلم دربند بود و چون نمی‌خواستم تنها در یک قالب کار کنم آنها را رد می‌کردم و صبر می‌کردم تا نقش متفاوتی به من پیشنهاد شود تا اینکه روح الله حجازی کاراکتری با سبک متفاوت را به من پیشنهاد داده و از آنجایی که شخصیت این کاراکتر با بهرنگ فیلم دربند تفاوت زیادی داشت از آن استقبال کردم و همین باعث شد تا نقش‌های متفاوت دیگری نیز به من پیشنهاد شود و سپس در فیلم‌های لانتوری و امکان مینا نیز به ایفای نقش پرداختم.”

در ادامه بهرنگ علوی اشاره کرد از آنجایی که در دنیای امروز سیاستمدارها تبدیل به سلبریتی شده‌اند من هم تصمیم گرفتم تا نقش‌های سیاسی را تجربه کنم و یکی از اتفاقات جالبی که برایم رخ داد ایفای نقش‌های سیاسی با تفکرهای مختلف از جمله درباری در سریال معمای شاه، آقازاده در فیلم لانتوری و یک مامور اطلاعات نفوذی بین مجاهدین خلق در فیلم امکان مینا بود که هیچ کدام شبیه یکدیگر نبودند و باعث شدند تا فضاهای مختلفی را تجربه کنم و از این موضوع لذت بردم و هم اکنون که ایفای نقش حسین فردوست؛ ارتشبد نیروی زمینی شاهنشاهی ایران را در سریال معمای شاه در کارنامه خود ثبت کرده‌ام عمیقاً دوست دارم نقش ترامپ را هم بازی کنم.

در برنامه دورهمی مهران مدیری درباره نقش ترامپ:

“از نظر من نقش ترامپ نقش بسیار چالش برانگیزی است. خیلی از چهره‌های واقعی در جهان امروز هستند که بازی کردن در نقش آنها تبعات زیادی داشته است. اگر بخواهم واقعیتش را بگویم اصولاً علاقه‌ای به کارها و فضاهای سیاسی ندارم اما یک سری از آدم‌ها ویژگی‌هایی دارند که فارغ از حضورشان در فضای سیاسی احساس کردم که خیلی خوب می‌توانم نقش آنها را بازی کنم و به آنها بپردازم.”

بهرنگ علوی در ۱۳ بهمن ماه سال ۱۳۹۹ در برنامه دورهمی حضور یافته و با آقای مهران مدیری گپ و گفتی داشتند که روی آنتن شبکه نسیم رفت.

بهرنگ علوی طنازی پس از اینکه آقای مهران مدیری از تیپ و استایل ایشان تعریف کرده و درباره تاریخ تولد ایشان پرسیدند چنین پاسخ دادند:

“من متولد ۱ فروردین سال ۵۹ هستم و برای رفتن به شمال در تعطیلات نوروز زودتر از تاریخ مقرر به دنیا آمده‌ام.”

ایشان با لحن شوخی گفتند از آنجایی که در سال کبیسه به دنیا آمده‌اند پس هر چهار سال یک بار یک سال به سن ایشان اضافه می‌شود.

ایشان به بازی کردن در نقش‌های خاکستری و منفی علاقه زیادی داشته و درباره‌اش توضیح می‌دهند:

در زمان گذشته کاراکترهای منفی سینما بسیار مورد علاقه و در مرکز توجه بودند و ایشان یکی از دلایل خود برای بازی در نقش‌های خاکستری و منفی را عشق به سینمایی می‌دانند که در زمان گذشته قهرمان داشته است.

ایشان اضافه کردند که در فیلمنامه‌های امروزی مانند سابق به قهرمان‌ها پرداخته نمی‌شود و نقش‌های مثبت کمی لوس نوشته می‌شوند.

یکی از جذابیت‌های کاراکترهای منفی برای من این است که آنها بسیار چالش برانگیز هستند باعث می‌شوند تا چیزهای زیادی یاد بگیرم و از این موضوع لذت می‌برم.

در برنامه دورهمی مهران مدیری درباره خواستگاری رفتن این چنین صحبت کردند:

“من بازیگری را با تئاتر کودک در سال ۱۳۷۲ آغاز کردم و از دوران کودکی عاشق بازیگری بودم اما در عوض درس خواندن را به هیچ وجه دوست نداشتم.”

با اینکه پدرم فرهنگی بودند اما هیچ علاقه‌ای به درس خواندن نداشته و دو کار را تا به حال در زندگیم انجام نداده‌ام، یکی از آنها این است که تا به حال کنکور نداده‌ام و به خواستگاری نیز نرفتم.

من تا حالا خواستگاری نرفتم واقعیتش این است که خیلی به فکرش نبودم. اعتقاد شخصیم این است که ازدواج مثل مرگ می‌ماند همانطور که به مرگ نباید فکر کنید و باید بگذارید پیش بیاید ازدواج هم همینطور است اجازه دهید تا خودش پیش بیاید. تا چند سال پیش اصلاً به ازدواج فکر نمی‌کردم اما خانواده و اطرافیان خیلی اصرار دارند.

ملاک ازدواجم این است که ندیده من را انتخاب کنند، احساس می‌کنم که اگر به خواستگاری بروم در مهریه تخفیف نمی‌دهند بنابراین از شما می‌خواهم که در جلسه خواستگاری حضور داشته باشید تا در مهریه و تعداد سکه‌ها تخفیف بگیرید.

ایشان درباره فعالیت حرفه‌ای خود در عرصه بازیگری می‌گویند:

“پس از اینکه کلاس‌های بازیگری پرویز پرستویی رویا تیموریان حبیب رضایی و آتیلا پسیانی را گذراندم در  فیلم عیار ۱۴ به کارگردانی پرویز شهبازی حضور پیدا کرده و بعد از این فیلم در کار دیگری نیز با پرویز شهبازی به همکاری پرداختم و حضور در فیلم دربند باعث شد تا بیشتر دیده شده و کاندید سیمرغ بهترین نقش مکمل مرد در جشنواره فیلم فجر شوم.”

در برنامه دورهمی به ماجرای پرت شدنش جلوی ماشین داریوش مهرجویی اشاره کرده و تعریف می‌کنند:

“زمانی که هنرجو بودم در کلاس‌های پارسا پیروزفر حضور پیدا کرده و ایشان گزینه اصلی برای فیلم سنتوری بودند اما به دلیل حضور در پروژه دیگر برایشان مقدور نبود تا در این فیلم به نقش آفرینی بپردازند. پارسا پیروزفر از داریوش مهرجویی خواستند تا دنبال چهره جدیدی برای نقش علی سنتوری بگردد و من برای گرفتن این نقش با دوستم نقشه‌ای کشیدم و به طور عمد با ماشین آقای مهرجویی تصادف کرده و قصد داشتم به این بهانه با ایشان صحبت کنم اما پس از اجرای نقشه و رفتن به دفتر کار ایشان نتوانستم خواسته خود را مطرح کنم و در نهایت پس از یک ماه بهرام رادان با ایشان قرارداد بسته و برای ایفای این نقش انتخاب شدند.”

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *