بیوگرافی و زندگینامه الهام اخوان

عکس زیبای الهام اخوان

بیوگرافی الهام اخوان

الهام اخوان در نهم شهریور سال ۱۳۶۷ در تهران به دنیا آمد. او بازیگر، کارگردان و منشی صحنه است. تحصیلات دانشگاهی او در رشته تئاتر و کارگردانی بوده و فعالیت هنری خود را از همین راه شروع کرد.

وی از شانزده سالگی به دنیای تئاتر قدم گذاشت و پس از کسب تجربه‌های مختلف در پشت صحنه‌ی سینما و تلویزیون، اولین نقش مهم سینمایی خود را در فیلم «دوزیست» ساخته برزو نیک‌نژاد بازی کرد. محبوبیت او بیشتر به خاطر بازی در سریال‌های پرمخاطبی مانند «باخانمان»، «دودکش ۲»، «آفتاب‌پرست» و «مرداب» است.

الهام اخوان علاوه بر بازیگری، در زمینه کارگردانی فیلم کوتاه و همچنین هنرهای تجسمی مانند نقاشی نیز فعالیت داشته است. او به عنوان یک هنرمند با استعدادهای گوناگون، جایگاه مهمی در جامعه هنری ایران دارد.

منوی دسترسی سریع

**خلاصه‌ای از زندگی**
در این بخش، نگاهی کوتاه و کلی به مسیر زندگی و مهم‌ترین رویدادهای آن خواهیم داشت.

**درباره زندگی**
این قسمت به شرح کامل‌تر زندگی، از دوران کودکی تا به امروز، می‌پردازد و مراحل مختلف رشد و تجربیات را در بر می‌گیرد.

**ازدواج و زندگی خانوادگی**
در اینجا درباره همسر، چگونگی شکل‌گیری زندگی مشترک و نقش خانواده در مسیر زندگی صحبت می‌شود.

**صفحات مجازی**
این بخش به معرفی حساب‌های کاربری در پلتفرم‌های مختلف اجتماعی مانند اینستاگرام، توییتر و… اختصاص دارد تا از این طریق بتوان با مخاطبان بیشتر در ارتباط بود.

**فعالیت‌های هنری**
در این قسمت، به کارها و دستاوردهای هنری، از اولین قدم‌ها تا پروژه‌های بزرگ‌تر، پرداخته می‌شود.

**آثار سینمایی**
فهرستی از فیلم‌ها، سریال‌ها یا برنامه‌هایی که در آن‌ها حضور داشته‌ایم، به همراه نقش‌های ایفا شده، در اینجا ارائه می‌شود.

**حواشی و بحث‌ها**
این بخش به رویدادها یا گفت‌وگوهایی که گاهی اوقات باعث ایجاد جنجال یا بحث‌های عمومی شده‌اند، می‌پردازد.

**گفت‌وگوها**
مصاحبه‌ها و گفت‌وگوهای انجام شده با رسانه‌های مختلف در این قسمت جمع‌آوری شده‌اند.

عکس زیبای الهام اخوان

خلاصه زندگینامه

نام: الهامنام
نام خانوادگی: اخوان
تاریخ تولد: نهم شهریور ۱۳۶۷ در تهران
تحصیلات: کارشناسی رشته تئاتر و کارشناسی ارشد کارگردانی
حوزه فعالیت: منشی صحنه، کارگردان و بازیگر
وضعیت تأهل: مجرد
ملیت: ایرانی
سال‌های فعالیت: از ۱۳۸۳ تاکنون
جایزه: نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر زن کمدی در مراسم جشن حافظ سال ۱۴۰۲
قد: ۱۵۷ سانتی‌متر

زندگینامه

زندگی شخصی و خانواده:

الهام اخوان در نهم شهریور سال ۱۳۶۷ در تهران در یک خانواده پنج نفره متولد شد. او بازیگر، کارگردان و منشی صحنه است. پس از مدتی، خانواده او به اصفهان رفتند و او تحصیلاتش را در همان شهر به پایان رساند. پدرش در بانک کار می‌کرد و مادرش، پوران میرزایی، کارمند اداره مخابرات بود. الهام یک خواهر به نام عطیه و یک برادر به نام امیر دارد.

فوت مادر:

متأسفانه باید اعلام کنیم که مادر الهام اخوان، بانوی محترمی به نام پوران میرزایی، در تیرماه سال ۱۴۰۲ از این دنیا رفت.

تحصیلات:

این بازیگر در دوران دبیرستان، رشته ریاضی و فیزیک را در مدرسه بهشت آیین اصفهان گذراند و دیپلم خود را گرفت.
وقتی الهام اخوان ۱۹ ساله بود، به تهران رفت و در کلاس‌های آزاد بازیگری که استاد سمندریان برگزار می‌کرد، شرکت کرد.
بعد از پایان این دوره‌ها، او در سال ۱۳۸۶ موفق شد در دانشگاه هنر پذیرفته شود و تحصیلات دانشگاهی خود را در این زمینه آغاز کند.
وی سپس به ادامه تحصیل پرداخت و در نهایت توانست مدرک کارشناسی تئاتر و کارشناسی ارشد کارگردانی را به دست آورد.

خوشحالی از بازیگری:

از ته دل خوشحالم که پس از مدتی طولانی، تلاش‌هایم نتیجه داد. آنقدر احساس خوشبختی می‌کنم که در این روزها، بی‌اختیار اشک شوق از چشمانم جاری می‌شود. بسیار خوشحالم که دست‌اندرکاران عرصه سینما، مرا به عنوان عضوی کوچک و تازه‌کار در جمع خود پذیرفتند.

خصوصیات و علاقمندی ها:

الهام اخوان در برنامهٔ «ساخت ایران ۲» به عنوان منشی صحنه فعالیت داشت. او خود را فردی با جرات و شهامت می‌داند.
در میان بازیگران، مریلا زارعی، شهاب حسینی، هانیه توسلی، جواد عزتی و سحر دولتشاهی را بیشتر از همه تحسین می‌کند.
الهام به نقاشی علاقه‌مند است و دوست دارد در آینده یک مؤسسهٔ خیریه تأسیس کند.
یکی از هدف‌های مهم او، فعالیت در عرصهٔ فیلمسازی است.
بعضی افراد معتقدند چهره‌اش به بیلی آیلیش، خوانندهٔ آمریکایی، شباهت دارد.
دوستان و اطرافیان، الهام را فردی بردبار و مهربان می‌دانند.
او تا به حال چند فیلم کوتاه ساخته و کارگردانی آنها را نیز بر عهده داشته است.

یزدان فتوحی و الهام اخوان:

در بعضی از صفحات اینترنتی و فضای مجازی شایعه‌ای منتشر شده مبنی بر اینکه الهام اخوان با یزدان فتوحی، بازیگر، کارگردان و نویسنده مطرح، ازدواج کرده است. با این حال، هیچ یک از این دو نفر تاکنون پاسخی به این شایعات نداده‌اند و آن را نه تأیید کرده‌اند و نه رد.

نسبت با آشا محرابی:

در بعضی از مجلات و سایت‌ها نوشته شده که الهام اخوان و آشا محرابی با هم فامیل هستند. اما این حرف‌ها فقط شایعه است و واقعیت ندارد. شاید دلیل پخش این شایعه، شباهت چهره‌ی این دو بازیگر به یکدیگر باشد.

ازدواج

در حال حاضر، الهام اخوان مجرد است و هیچ خبری درباره ازدواج او منتشر نشده است.

الهام اخوان در شبکه های اجتماعی

اینستاگرام:

elham.akhavan1@

زندگی هنری

تولد الهام اخوان

ورود به دنیای هنر:

الهام اخوان از یازده سالگی و پس از تماشای فیلم “همشهری کین” ساخته اورسن ولز، به بازیگری علاقه‌مند شد. این علاقه آنقدر قوی بود که در شانزده سالگی، اولین قدم خود را در عرصه تئاتر برداشت و در نمایشی در شهر اصفهان به کارگردانی ابراهیم ابراهیمان روی صحنه رفت.

پس از این تجربه اولیه، او برای یادگیری بیشتر و بهتر، راهی تهران شد. در تهران هم در کلاس‌های بازیگری استاد سمندریان ثبت‌نام کرد و هم در کنکور هنر قبول شد و به دانشگاه هنر تنکابن رفت. اگرچه ابتدا در رشته هنر درس می‌خواند، اما بعداً به معماری تغییر رشته داد.

او کار در سینما را با عنوان منشی صحنه آغاز کرد و در پروژه‌هایی مانند «لونه زنبور»، «یادم تو را فراموش»، «پنچری»، «ساخت ایران ۲» و «کشیک قلب» تجربه کسب کرد. اما عشق به بازیگری، دوباره او را به صحنه تئاتر بازگرداند و در چندین نمایش دیگر ایفای نقش کرد.

در سال ۱۳۹۷ و در سی سالگی، فرصت مهمی برایش پیش آمد. او در یک نمایش متفاوت در سالن انتظامی بازی کرد که اجرایش بسیار مورد توجه قرار گرفت. این اجرای درخشان باعث شد برزو نیک‌نژاد (کارگردان) و سعید خانی (تهیه‌کننده) به او پیشنهاد بازی در سینما بدهند.

بدین ترتیب در سال ۱۳۹۸، الهام اخوان اولین فیلم سینمایی خود به نام «دوزیست» را در نقش مریم، alongside هنرمندانی مثل جواد عزتی و ستاره پسیانی تجربه کرد. این فیلم در سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر، برنده سیمرغ بلورین شد و این اولین حضور الهام اخوان در این جشنواره معتبر بود.

او درباره این تجربه در صفحه اینستاگرامش نوشت:
«و من بسیار خرسندم که در ۱۶ سالگی جسارت کردم پا بر صحنه ی تئاتر گذاشتم… و خرسند که شاید خیلی زود نه ولی بالاخره و بالاخره تلاشم به ثمر رسید… امید که امانت دار خوبی باشم… ممنون از تک تکتون که همراهم بودین در این مهم. سینما همه ی زندگیِ منه.»

پس از این موفقیت در سینما، او به تلویزیون رفت و در سریال «باخانمان» در نقش گوهر، alongside شقایق دهقان و حسام محمودی ظاهر شد. الهام درباره این نقش گفت که در ابتدا ارتباط برقرار کردن با این شخصیت و فضای سریال برایش سخت بود، اما به تدریج توانست با گوهر همذات‌پنداری کند.

او گوهر را اینگونه توصیف کرد: «گوهر یک دختر باهوش و نخبه از یک خانواده معمولی است. او مدام در تلاش است تا از خانواده‌اش مراقبت کند، چون پدر و مادرش تا حدی بی‌مسئولیت هستند و گوهر سعی دارد اوضاع را مدیریت کند. این شخصیت لایه‌های مختلفی داشت که برای من جذاب بود. گوهر آدم مدرنی است و به همه چیز نگاه عمیق و موشکافانه‌ای دارد. رابطه‌اش با اعضای خانواده، صحنه‌های جالبی خلق می‌کند که بیننده را درگیر خودش می‌کند.»

یک سال بعد، او در سریال «دودکش ۲» یک شخصیت کاملاً متفاوت را بازی کرد. پس از آن نیز در یک مجموعه طنز به نام «آفتاب پرست» که مخصوص پخش خانگی بود، در کنار بازیگرانی مانند گوهر خیراندیش و پیمان جمشیدی ظاهر شد و یک بازی درخشان دیگر از خود به نمایش گذاشت.

تجربه کارگردانی:

الهام اخوان در درجه اول یک بازیگر است، اما عشق و علاقه عمیقی هم به ساختن فیلم دارد. او تا به حال چند فیلم کوتاه را کارگردانی کرده است. این هنرمند در یک مصاحبه گفته که فیلمسازی جزئی از وجود اوست و قصد دارد تا آخر عمر این کار را ادامه دهد.

از آنجایی که او در دانشگاه، رشته کارگردانی خوانده و به آن اشتیاق فراوانی دارد، برنامه‌ریزی کرده که در سال‌های آینده، وقت و انرژی بیشتری را بر روی کارگردانی بگذارد.

در سومین فیلم کوتاه او به نام “پاراوان”، بازیگران شناخته‌شده‌ای مانند شبنم مقدمی و مهتاب ثروتی نیز ایفای نقش کرده‌اند.

نقاشی کشیدن:

این هنرمند، علاوه بر کار بازیگری و کارگردانی، به نقاشی نیز علاقه‌مند است. او در اوقات فراغت خود به این هنر می‌پردازد.

فیلم دوزیست:

فیلم «دوزیست» به کارگردانی برزو نیک‌نژاد در سال ۱۳۹۸ ساخته شد و پس از مدتی، در سال ۱۴۰۱ روی پرده سینماهای ایران رفت. این فیلم داستان زندگی پسری به نام عطا را روایت می‌کند که همراه پدرش در محله‌ای در جنوب شهر زندگی می‌کند. دوست‌های نزدیک عطا نیز مرتب به خانه‌شان رفت‌وآمد دارند.
همسایه آنها دختری است که عطا در دل به او علاقه دارد. روزی یکی از دوستانش، دختری را به خانه عطا می‌آورد و به او معرفی می‌کند که دخترخاله‌اش است. با ورود این دختر که مریم نام دارد، ماجراهای تازه‌ای در زندگی عطا و اطرافیانش رخ می‌دهد.
در فیلم دوزیست، الهام اخوان در نقش مریم بازی می‌کند و هنرمندان دیگری مانند جواد عزتی، ستاره پسیانی، هادی حجازی‌فر، پژمان جمشیدی، مانی حقیقی، سعید پورصمیمی و مجید نوروزی نیز در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

سریال باخانمان:

مجموعه تلویزیونی «باخانمان» به کارگردانی برزو نیک‌نژاد و تهیه‌کنندگی زینب تقوایی، در سال ۱۳۹۹ از شبکه سه سیما پخش شد. این سریال، اولین تجربه الهام اخوان در تلویزیون بود و او در آن به ایفای نقش پرداخت.

داستان این مجموعه درباره زندگی استادی دانشگاه به نام مسعود است که قصد دارد با دخترعمویش، سمانه، ازدواج کند. اما این پیوند با مشکلاتی روبه‌رو می‌شود؛ از جمله مخالفت‌های خانوادگی، اختلافات پیش آمده و همچنین مخالفت مادر سمانه با این ازدواج.

الهام اخوان در این سریال، نقش شخصیتی به نام گوهر را بازی کرد. او در کنار بازیگران شناخته‌شده‌ای مانند حسن پورشیرازی، شهره لرستانی، حسام محمودی، افسانه بایگان، مارال فرجاد، شهرام شکیبا، امیر کاظمی، شقایق دهقان، سپند امیرسلیمانی، بهنام تشکر، یوسف صیادی و دیگران به هنرنمایی پرداخت.

سریال دودکش ۲:

سریال دودکش ۲ یک مجموعه کمدی و محبوب بود که توسط برزو نیک‌نژاد ساخته شد و زینب تقوایی تهیه‌کنندگی آن را بر عهده داشت. این سریال در سال ۱۴۰۰ از شبکه یک پخش شد. داستان آن درباره مردی به نام فیروز مشتاق و خانواده‌اش است که برای کمک به آسیبدیدگان سیل به ترکمن سفر می‌کنند. در این سفر، برادر فیروز به نام بهروز، با دختری به نام گندم گماسایی آشنا می‌شود و به او علاقمند می‌گردد. گندم در زمینه ساخت عروسک فعالیت دارد. پس از آن، خانواده مشتاق به تهران بازمی‌گردند و ناگهان با مشکلات و اتفاقات تازه‌ای روبرو می‌شوند. این سریال در ادامه فصل اول تولید شد و توانست بینندگان زیادی را جذب کند، به طوری که به یکی از پربیننده‌ترین سریال‌های خنده‌دار تلویزیون تبدیل شد. در دودکش ۲، الهام اخوان با نقش گندم گماسایی، همراه با بازیگرانی مانند هومن برق‌نورد، سیما تیرانداز، امیرحسین رستمی، نگار عابدی، بهنام تشکر، محمدرضا شیرخانلو، مریم سعادت، یاس نوروزی و دیگران، گروه بازیگران این مجموعه را تشکیل دادند.

سریال آفتاب‌پرست:

اولین باری که الهام اخوان در یک سریال خانگی بازی کرد، مربوط به مجموعه «آفتاب پرست» به کارگردانی برزو نیک‌نژاد است. این سریال در سال ۱۴۰۱ از طریق سرویس فیلم‌نت پخش شد. این اثر یکی از چندین همکاری الهام اخوان با برزو نیک‌نژاد و پژمان جمشیدی محسوب می‌شود.

داستان سریال درباره مردی به نام جمال پورشه است که به همراه دوستش منوچهر مرتکب خلاف می‌شود و به زندان می‌افتد. وقتی جمال دوران محکومیتش را می‌گذراند و آزاد می‌شود، به درخواست منوچهر نزد خواهرش می‌رود تا با همکاری یکدیگر بدهی منوچهر را پرداخت کنند و او را آزاد نمایند. اما مژگان، خواهر منوچهر، تمام پول و دارایی‌های برادرش را خرج کرده است. در نتیجه، جمال و مژگان برای تهیه پول مورد نیاز، دست به کارهای خلاف قانون می‌زنند. در جریان ماجرا، به طور ناخواسته و تصادفی، جمال به عنوان یک چهره برجسته و مبارز با فساد اقتصادی شناخته می‌شود.

الهام اخوان در این سریال، نقش مژگان را بازی کرده است. او در کنار بازیگرانی همچون پژمان جمشیدی، حمیدرضا آذرنگ، باران کوثری، گوهر خیراندیش، غلامرضا نیک‌خواه، پیام احمدی‌نیا، سیاوش چراغی‌پور، آتیلا پسیانی، شبنم قربانی، حسن زارعی، فرها بشارتی و عرفان ناصری به ایفای نقش پرداخته است.

فیلم شناسی

الهام اخوان

تئاتر، فیلم و سریال ها:

مجموعه فیلم های الهام اخوان
سال نام اثر نوع کارگردان
۱۳۹۷ نون زنش را بیشتر از مصدق دوست دارد نمایش علی مست‌علی
۱۳۹۸ دوزیست فیلم برزو نیک نژاد
۱۳۹۹ باخانمان سریال برزو نیک نژاد
۱۴۰۰ دودکش ۲ سریال برزو نیک نژاد
۱۴۰۱ آفتاب‌پرست سریال برزو نیک نژاد

منشی صحنه:

مجموعه منشی صحنه های الهام اخوان
سال نام اثر نوع کارگردان
۱۳۹۴ یادم تو را فراموش فیلم علی عطشانی
۱۳۹۵ پنچری سریال برزو نیک نژاد
۱۳۹۵ کشیک قلب سریال حسین مهکام
۱۳۹۶ لونه زنبور فیلم برزو نیک نژاد
۱۳۹۷ ساخت ایران ۲ سریال برزو نیک نژاد

حاشیه ها

عکسی در موضوع خبر ازدواج:

الهام اخوان، بازیگر سینما و تلویزیون، که هم در نقش‌های جدی و هم در کارهای طنز موفق ظاهر شده، اخیراً با انتشار یک عکس در صفحه اینستاگرامش، باعث ایجاد بحث و حاشیه‌هایی شده است. این اتفاق باعث شده زندگی شخصی او بار دیگر در کانون توجه طرفداران و رسانه‌ها قرار بگیرد. در این نوشته می‌خواهیم به این ماجرا بپردازیم.

این روزها الهام اخوان در مجموعه پربیننده «مرداب» در نقش «ویدا»، یک دختر قانون‌شکن، alongside بازیگرانی مانند امیر جعفری ایفای نقش می‌کند. پس از اینکه او یک عکس سلفی از خودش در آسانسور منتشر کرد که در آن یک حلقه در دست داشت، بیننده‌ها سوالات و گمانه‌زنی‌هایی را مطرح کردند. برخی از افراد حدس زدند که این بازیگر ممکن است ازدواج کرده باشد.

حلقه‌ای که الهام اخوان در آن عکس سلفی در آسانسور در دست داشت، برای بسیاری از کاربران فضای مجازی سوال و ابهام ایجاد کرد. این تصور به وجود آمد که شاید او قصد داشته به این شکل خبر ازدواج خود را به اطلاع عموم برساند.

اگرچه مدتی قبل شایعاتی درباره ازدواج الهام اخوان (بازیگر سریال‌های «باخانمان» و «دودکش ۲») با یزدان فتوحی (بازیگر سریال «معمای شاه») پخش شد، اما تا به حال هیچ یک از آن‌ها این خبر را نه تایید کرده‌اند و نه رد. در حال حاضر، اطلاعات دقیق و تأییدشده‌ای درباره ازدواج آن دو در دسترس نیست.

مصاحبه

عکس جدید الهام اخوان

دوران قرنطینه کرونا را چگونه گذرانده اید؟

در این مدت به انجام فعالیت‌هایی همچون آشپزی، دیدن فیلم و یا کارهای ورزشی مشغول بوده و حال خوبی داشتم. به طوری که من در زمره افراد پرنشاط در ایام کرونا قرار داشتم. چرا که به سرعت خودم را با آن وفق دادم. در حقیقت با خودم عشق کرده و اوقات لذت بخشی داشتم.

چه ویژگی های در یک نقش باعث می شود آن را بازی کنید؟

برای من که یک هنرپیشه تازه کار هستم، گفتگو در این زمینه عجولانه است. چرا که هنوز به موقعیت انتخاب نقش نرسیده‌ام.‌ هرچند در افکار خودم برخی معیارها وجود دارد که بتوانم در تمامی نقش‌های دنیا حضور یافته و بازی کنم.‌

همه اشخاص از آن جهت که علاقه دارند در نقش همه شخصیت‌های دنیا هنرنمایی کنند، پا به حوزه بازیگری می‌گذارند. به عبارت دیگر من به نقش خصوصیات خاصی را ارائه داده و نقش به تنهایی نمی‌تواند ویژگی‌ها را در خودش ایجاد کند.‌

خوش چهره بودن چقدر در برجسته شدن هنرمند تأثیر دارد و شما خوش چهره هستید؟

به شدت در این موضوع موثر است. هرچند که من چهره خاص و منحصر به فردی ندارم.

در میان فیلم های ایرانی نقشی بوده که دوست داشته باشید شما آن را بازی کنید؟

بله، به شدت علاقه داشتم نقش سحر دولتشاهی در مجموعه می‌خواهم زنده بمانم، نقش سارا بهرامی در فیلم هزارپا، نقش خانم هدیه تهرانی در فیلم شوکران، نقش هانیه توسلی در فیلم شام آخر و نقش خانم سوسن تسلیمی در فیلم باشو غریبه کوچک را به نمایش بگذارم. هر کدام از این شخصیت‌ها بی‌نظیر بوده‌اند.

بازیگرها و کارگردان های محبوب خارجی شما؟

در میان هنرمندان خارجی کارگردان محبوب من استنلی کوبریک و کریستوفر نولان می‌باشند و به تعداد زیادی از هنرپیشگان علاقه دارم. ولی در میان آنها نقش آفرینی فرانسیس مک دورمند بسیار برایم جالب او توانست جهت بازی در فیلم سرزمین آواره‌ها برنده جایزه اسکار شود. من به همه هنرپیشگان هالیوود علاقه دارم.

اگر بخواهید یک نقش عجیب بازی کنید؟

علاقه دارم در شخصیت یک دلقک ایفای نقش کنم!

چه توصیه ای برای علاقه مندان بازیگری دارید؟

پیشنهادی در این زمینه ندارم! ولی همواره معتقدم هیچگاه برای اهداف خود در برابر مشکلات مأیوس نشده و تلاش و کوشش زیادی را انجام دهید. یکی از عزیزان این جمله را به من گفت: الهام اخوان! مقرر است ستاره‌ای بر شما محول شود که به این آسانی نصیب هر کسی نمی‌گردد.

چرا که متعاقباً به همراه آن امکاناتی همچون پول، شهرت، معروفیت، معنویت، خواسته شدن و منحصر به فرد بودن در اختیارتان قرار می‌گیرد. پس این موضوعی نیست که به سهولت برایتان میسر شود.

موسیقی کجای زندگی شما قرار دارد و خواننده محبوب هم دارید؟

موسیقی رتبه اول جریان زندگی من بوده و حتی بعید می‌دانم بتوانید متوجه شوید خواننده محبوب من کیست!

آخرین فیلم خوبی که دیده اید و کتاب خوبی که خوانده اید؟

آخرین فیلم جذاب و دوست داشتنی که تماشا کرده‌ام جزیره کیم کی دوک بوده که برای دومین مرتبه پریروز دوباره آن را دیدم.‌ در عین حال آخرین کتاب قابل توجه جنگ چهره زنان ندارد، نام داشت.

ازدواج برای هنرمندان سخت تر است و شما قصد آن را ندارید؟

بله این موضوع برای ما شرایط و دشواری بیشتری دارد. لذا من هنوز تصمیمی برای ازدواج ندارم. بهتر است هنرمندان با همکاران خود در این زمینه ازدواج کرده و یا اینکه شخصی را برگزینند که کاملاً درک صحیحی از حرفه شما داشته باشد. یکی از موضوعات مهم در ازدواج دستیابی به ادراک و فهم متقابل می‌باشد.

چند شخصیت که دوست دارید از نزدیک ببینید؟

اشخاصی همچون انیشتن، استیو جابز، آرمسترانگ و آدری هپ بورت و صد البته دیدن مولانا نیز برایم بسیار جالب است.

چند شماره در گوشی تان که وقتی به اسم آنها می رسید حس خوبی پیدا می کنید؟

یکی از دوستان نزدیک و صمیمی‌ام به اسم شهرزاد، عطیه خواهرم و پدرم کسانی هستند که احساس خوبی نسبت به آنها دارم.

فکر می کنید ده سال بعد کجا باشید؟

قطع به یقین در کشور کانادا و به همراه خواهرم هستم. لذا جهت فعالیت هنرپیشگی به ایران آمد و شد می‌کنم.

چند ویژگی خوب خودتان را می گویید؟

هنگامی که شروع به خندیدن می‌کنم، چشمانم نیز می‌خندند! من محبت زیادی داشته و همواره از دیگران حمایت می‌کنم. به عبارت دیگر معرفت از خصوصیات بارز من است.

از ابتدا جسور بودم:

به نظر من در زندگی هر شخصی، شهامت بیانگر زندگی او است. من از همان سال‌های کودکی جسارت زیادی داشته و حتی در زمان‌هایی که دچار ترس می‌شدم، با خود می‌گفتم بیا این موضوع را محک بزنیم که گویی نمی‌ترسیم.

دانشگاه سوره اصفهان:

دانشگاه سوره اصفهان در مجاورت مدرسه ما قرار داشت. لذا من به طور عادی از سنین پایین توانستم در کنار دانشجویان دانشگاه سوره شروع به فعالیت کنم.

فیلمسازی:

من به خودم متعهد شده‌ام تأثیرات خوبی به جا بگذارم. تاکنون در این زمینه کوشش کردم در موقعیتی که حاضرم و برای اطرافیانم اثرات مطلوبی داشته باشم. ولی علاقه دارم تأثیرات من در عرصه جهانی باشد.

فیلم سازی نیز قسمتی از وجود و ماهیت من بوده و لازم است تا آخرین نفسی که می‌کشم، لازم است آن را محقق کنم.

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *