طرز پخت کیک شیفون(Chiffon cake)مناسب تولد

طرز پخت کیک شیفون(Chiffon cake)مناسب تولد

طرز پخت کیک شیفون
مواد لازم :برای کیک شیفون قالب ۲۲
تخم مرغ ۶ عدد، آرد ۲۵۰ گرم ،شکر ۲۰۵ گرم، بکینگ پودر یک قاشق چای‌خوری ،روغن ۶۰ گرم کمی بیشتر از یک چهارم لیوان، آب گرم کمی کمتر از یک چهارم لیوان مخلوط آب و روغن با هم نصف لیوان ا،
ز تخم مرغ درشت استفاده بشه وزن هر تخم مرغ حدوداً ۶۵ گرم
#کیک#کیکتولد #کیک شیفون #تزیین کیک#کیک خانگی #دورهمی #جشن#عصرانه

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *