️ نکتههای که باید رعایت کرد:
یک شب خوابوندن با شکر: عالیه، باعث میشه کیوی آب بندازه و نیاز به افزودن آب نباشه. طعمش هم طبیعیتر میشه.
اضافه کردن آبلیمو: خیلی مهمه! هم از شکرک زدن جلوگیری میکنه هم رنگ رو ثابت نگه میداره.
چند قطره رنگ خوراکی: اختیاریه، ولی باعث میشه سبزیِ مربا جذابتر بشه چون کیوی موقع پخت تیره میشه.
️ برای اینکه مربا له نشه یا تلخ نشه:
حرارت ملایم باشه؛ حرارت زیاد باعث له شدن و تغییر رنگ میشه.
زمان پخت رو زیاد نکنی؛ مربای کیوی معمولاً ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بعد از جوشیدن کافیه، چون سریع میپزه.
اگه کف روی مربا تشکیل شد، با قاشق بردار تا رنگ و طعمش بهتر بمونه.
️ برای قوام درست:
قوام مربای کیوی خیلی غلیظ مثل مربای هویج نمیشه؛ ولی باید شیره کمی غلیظ و کشدار باشه.
بعد از سرد شدن، غلظتش بیشتر میشه؛ پس در حالت داغ زیاد غلیظش نکن.
#مربای_کیوی #طرز_تهیه_مربای_کیوی #دستور_پخت #آشپزی #آشپزی_آسان #آشپزی_خانگی #شیرینیجات #مربا #آشپزی_ایرانی #دسر_خانگی #دستور_غذایی #غذاهای_خانگی #آموزش_آشپزی #آشپزی_ویدئویی #کوییزین #Food #Homemade #Cooking #Jam
#آشپزی #مربا #دسر #آشپزی_خانگی #طرز_تهیه #طرز_تهیه_مربا #طرز_تهیه_آسان #آشپزی_ایرانی #تهیه_مربا #آشپزی_مرحله_به_مرحله
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
