طرز تهیه سوپ شیر و قارچ رستورانی خوشمزه و غلیظ با نکات طلایی /سوپ شیر مجلسی/ سوپ

طرز تهیه سوپ شیر و قارچ رستورانی خوشمزه و غلیظ با نکات طلایی /سوپ شیر مجلسی/ سوپ

سوپ شیر و قارچ | طرز تهیه سوپ خامه‌ای رستورانی
سوپ شیر و قارچ یکی از لطیف‌ترین و خوشمزه‌ترین سوپ‌های ایرانی و بین‌المللیه که با طعم خاص شیر، قارچ و کره، یه حس فوق‌العاده آرامش‌بخش بهتون میده.
در این ویدیو یاد می‌گیرید چطور سوپ شیر و قارچ رو به ساده‌ترین روش درست کنید؛ بدون اینکه شیر ببره یا طعم آرد حس بشه.

مواد لازم :
پیاز ۱ عدد
هویج ۲ عدد
جو دوسر پرک ۱ لیوان فرانسه
شیر ۱ لیتر
قارچ 300 تا ۴۰۰ گرم
کره ۳۰ گرم
آرد 1 قاشق غذاخوری سر پر
آب جوش ۵ لیوان فرانسه
فلفل سیاه، نمک به مقدار لازم
خامه (اختیاری برای خوش‌عطر شدن) من ۱۵۰ گرم ریختم
جعفری ساطوری شده( اختیاری) ۲ قاشق غذاخوری

چند نکته :
1.شیر باید داغ باشه تا با آرد و قارچ خوب مخلوط شه و نبُره.
2.حتماً قارچ‌ها رو جدا با کره و حرارت بالا تفت بدید سیاه نشن.
3.می‌تونید در آخر کمی خامه هم اضافه کنید تا مجلسی‌تر بشه و خوشمزه تر.
۴.سبزی معطر آخر پخت (مثل جعفری خردشده) طعم رو تازه و رستورانی می‌کنه

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

#سوپ_شیر_و_قارچ #سوپ_شیر #سوپ_قارچ #سوپ_خامه_ای #آشپزی_با_مهتاب #سوپ_مجلسی #غذای_آرامش_بخش #پیش_غذا #آشپزی_آسان #دستور_سوپ #سوپ_خوشمزه #غذای_زمستونی #سوپ_خانگی #آشپزی_ساده #سوپ_رستورانی #طرز_تهیه_سوپ #سوپ_شیر_و_قارچ_آشپزی_با_مهتاب #غذای_گرم #سوپ_برای_مهمونی #سوپ_خانگی_مجلسی #آموزش_آشپزی #ویدیو_آشپزی #طرز_تهیه_سوپ_شیر_و_قارچ
#طرز_تهیه_سوپ_شیر_مجلسی#طرز_تهیه_سوپ_شیر_رستورانی#سوپ شیر#سوپ_شیر#سوپ_شیر_و_قارچ#آموزش_سوپ_شیر#نحوه_درست_کردن_سوپ_شیر#درست_کردن_سوپ_شیر#طرز_درست_کردن_سوپ_شیر#طرز_پخت_سوپ_شیر#آموزش_سوپ_شیر#روش_پخت_سوپ_شیر#روش_درست_کردن_سوپ_شیر##سوپ جو پرک فوری#سوپ_شیر_و_قارچ#سوپ شیر و قارچ#انواع_سوپ#انواع_پیش_غذا#سوپ
سوپ شیر و قارچ، طرز تهیه سوپ شیر و قارچ، سوپ خامه ای، سوپ مجلسی، سوپ قارچ، سوپ شیر، آموزش سوپ قارچ، آشپزی با مهتاب، سوپ خوشمزه، غذای مجلسی، طرز تهیه سوپ، سوپ ساده، غذای سریع، پیش غذا، سوپ خانگی، سوپ مخصوص، سوپ سبک، دستور پخت سوپ شیر و قارچ، سوپ برای مهمونی، آموزش آشپزی ایرانی

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *