پاسخ کامل استخاره با قرآن مجید صفحه 229، سوره هود آیه 63 با توضیحات کامل!

جواب استخاره ص 229 قران

در روش سنتی استخاره، افراد با نیت خاص و توسل به معصومین، قرآن را می‌گشایند و اولین آیه‌ای که می‌بینند را نشانه‌ای از خواست خداوند برای کار خود می‌دانند. امروزه با پیشرفت فناوری، این فرآیند به صورت آنلاین نیز ممکن شده است.

در استخاره آنلاین، شما پس از نیت کردن و فکر کردن به موضوع خود، به صورت مجازی قرآن را می‌گشایید. آیه‌ای که نمایش داده می‌شود، به عنوان راهنمای شما در نظر گرفته می‌شود. نکته مهم این است که این آیه را باید مایه تایید، تسلی خاطر و دلگرمی بدانید و از هر گونه تفسیر شخصی و سلیقه‌ای برای آن پرهیز کنید.

به یاد داشته باشید که استخاره تنها یک راهنمایی و وسیله برای توکل بر خداوند است و نباید جایگزین تفکر، مشورت با افراد آگاه و خردورزی در تصمیم‌گیری‌های زندگی شود.

پاسخ استخاره با قرآن کریم صفحه 229

در روش استخاره با قرآن، برای گرفتن پاسخ در کارهای گوناگون، می‌توان از صفحه ۲۲۹ قرآن کریم استفاده کرد. در این صفحه، آیاتی وجود دارد که با توجه به مفهوم و پیام آن‌ها می‌توان به نشانه‌های خیر یا شر پی برد. معمولاً اگر آیه‌ای که می‌بینید حاوی بشارت، رحمت، آمرزش و چیزهای خوب باشد، نشانه‌ای مثبت و اگر حاوی هشدار، عذاب یا نکته‌ای منفی باشد، نشانه‌ای نامطلوب است. البته باید توجه داشت که استخاره تنها برای تیمّم و طلب خیر است و جایگزین تفکر، مشورت و تصمیم‌گیری منطقی نیست.

نتیجه استخاره صفحه ۲۲۹ قرآن مجید

آیه و ترجمه

پیامبر به قومش گفت: ای مردم، به من بگویید اگر من دلیل روشنی از سوی پروردگارم داشته باشم و او رحمت و لطفش را به من عطا کرده باشد، آنگاه اگر من خدا را نافرمانی کنم، چه کسی می‌تواند مرا در برابر او یاری کند؟ پس شما با دعوتتان جز بر زیان و ضرر من چیزی نمی‌افزایید.

جواب استخاره ص 229 قران

جواب استخاره از صفحه ۲۲۹ و مربوط به سوره هود آیه ۶۳، بسیار نامطلوب است.
این استخاره نشان‌دهنده از دست دادن آبرو و خسارت است. همچنین اشاره به پیمانی دارد که شکسته می‌شود و عهدشکنی رخ می‌دهد. بهتر است این کار کاملاً رها شود.

جواب استخاره صفحه ۲۲۷

جواب استخاره ص 229 برای معامله

در انجام این معامله، نتیجه خوبی به دست نمی‌آید.
به تعهداتی که داده شده، عمل نخواهد شد و ضرر و زیان سنگینی دارد.
این کار به اختلاف و درگیری منجر می‌شود و حتماً باید از آن صرف نظر کرد.

استخاره با قرآن برای ازدواج

پاسخ استخاره از صفحه ۲۲۹ برای ازدواج، بسیار نامناسب است.
شخص ممکن است به قول‌ها و تعهداتش عمل نکند، حتی اگر در ظاهر خوب به نظر برسد، درونش اینگونه نیست. همچنین احتمال دارد فرزندانی با مشکلات سلامتی به دنیا بیایند. بهتر است این ازدواج انجام نشود.

پاسخ استخاره صفحه ۲۳۱.

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *