جدیدترین مدل پاسماوری جدید
+
جدیدترین مدل پاسماوری جدید + زیباترین مدل های پاسماوری لاکچری و ترند امسال در سایت ساپینتو. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
تمرکز اصلی در مدلهای جدید پاسماوری، بر ترکیب ظرافت با کارایی است. طرحهای پر زرق و برق و شلوغ گذشته جای خود را به زیبایی مینیمال و خطوط صاف دادهاند. در واقع، پاسماوری دیگر فقط یک مجموعه ظرف نیست؛ بلکه یک عنصر دکوراتیو مهم برای روی کانتر یا اپن آشپزخانه به شمار میرود. هدف این است که در عین نظمدهی به مواد پرمصرف روزانه مانند چای، قند و شکر، جلوهای مدرن و آرامشبخش به فضای آشپزخانه اضافه شود.
.
محبوبترین متریال در ترندهای اخیر، ترکیب سرامیک مات یا چینی سفید خالص با چوب طبیعی است. سرامیک به دلیل وزن سبک، مقاومت نسبی در برابر ضربه و قابلیت طراحی در رنگهای خنثی مانند طوسی روشن، سفید شیری و بژ، انتخابی ایدهآل است. دربهای چوبی که اغلب از چوب بامبو یا راش ساخته میشوند، با رنگ گرم خود کنتراست زیبایی با بدنه سرد سرامیکی ایجاد کرده و حس ارگانیک بودن را تقویت میکنند.

از نظر طراحی، پاسماوریهای جدید دیگر محدود به فرم گرد سنتی نیستند. بانکههای مکعبی، ششضلعی یا استوانهای بلند و باریک با لبههای نرم، فضایی عمودی را به خوبی مدیریت میکنند. این مدلها به خصوص برای آشپزخانههای کوچک یا آپارتمانی که فضای محدودی روی پیشخوان دارند، بسیار مناسب هستند، زیرا فضای کمتری را به صورت افقی اشغال میکنند.

یکی از نوآوریهای مهم، توجه به جزئیات و ساختار استند (پایه) نگهدارنده است. استندهای فلزی مشکی یا طلایی مات که بانکهها را در چند سطح نگهداری میکنند، از مدلهای رایج هستند. این پایهها نه تنها دسترسی به ظروف را آسانتر میکنند، بلکه ارتفاع متفاوتی به مجموعه میدهند و آن را از یک ردیف ساده ظروف به یک چیدمان دکوراتیو و سهبعدی تبدیل میکنند.

مدلهای جدید با هدف چندکاربردی بودن، قابلیت شخصیسازی بالا دارند. اغلب بانکهها فاقد هرگونه نوشته یا طرح شلوغ هستند تا بتوان بر اساس نیاز، محتوای آنها را با برچسبهای مینیمال و دستنویس مشخص کرد. همچنین، ستهای کاملتر شامل بطریهای روغن و آبلیمو با طراحی هماهنگ و حتی نمکدان و فلفلپاش رومیزی میشوند تا یک مجموعه کامل و یکپارچه برای روی کانتر فراهم شود.

مقاومت و حفظ کیفیت مواد غذایی، یک معیار مهم در انتخاب جنس درب است. در پاسماوریهای مدرن، برای اطمینان از عدم نفوذ هوا و رطوبت، از واشرهای سیلیکونی در زیر دربهای چوبی یا سرامیکی استفاده میشود. این قابلیت به ماندگاری بیشتر طعم و بوی چای، قهوه و ادویهها کمک کرده و از بو گرفتن سایر مواد جلوگیری میکند.

رنگهای ترند در این سالها، به سوی رنگهای خنثی و آرام مانند بژ کثیف، خاکستری سنگی و رنگهای پاستلی بسیار ملایم (مثل سبز نعنایی یا صورتی کمرنگ) تمایل دارند. این رنگها به سادگی با رنگهای غالب کابینتها (سفید، طوسی، یا چوب) هماهنگ میشوند و حسی از نظم و تمیزی لوکس را در دکوراسیون آشپزخانه ایجاد میکنند.

.






