طرز تهیه مرغ بریان شکم‌پر رویایی برای مهمانی‌های خاص رازهای حرفه‌ای!

طرز تهیه مرغ بریان شکم‌پر رویایی برای مهمانی‌های خاص   رازهای حرفه‌ای!

مرغ بریان شکم پر
مناسب سه نفر
مرغ یک عدد کوچک ۱۱۰۰ گرم
زعفران نمک فلفل سیاه و قرمز پاپریکا پودر سیر پودر پیاز (پودر کره به دلخواه )
روغن
مواد شکم :
پیاز دو‌عدد درشت
نمک فلفل سیاه زردچوبه پاپریکا ادویه مرغ به دلخواه
رب گوجه یک ق غ
رب انار ملس ۳ ق غ(اگه نبود شکر بزنید که من ۳ ق مرباخوری زدم )
گردو خرد شده ۴ عدد
سیر له شده ۲-۳ عدد
گشنیز‌خشک ۲ ق غ
جعفری خشک‌۱ ق غ
(چوچاق یک ق غ به دلخواه)
آلو خورشتی به دلخواه
کمی آب
مواد سس رومال:
رب گوجه ١ ق غ
اب‌لیمو دو ق غ
مايونز يا ماست ١ ق م
سس خردل یک ق م
روغن زيتون ٢-٣ ق غ
نمك و فلفل سياه
ادویه دود به دلخواه
(همه مواد سس رو باهم ترکیب کنید تا یکدست شه و ۳۰ دقیقه اخر پخت رومال بزنید)
ابتدا از روز قبل مرغ در مخلوط آب و نمک در استراحت کنه
سپس کاملا شسته و خشک شود و همه قسمت ها زعفران زده و ماساژ داده و ۳۰ دقیقه بماند
سپس نمک و ادویه ها رو با روغن مخلوط و یکدست کرده و همه قسمت های مرغ زده و ماساژ داده و کره زیر پوست مرغ قرار داده و حداقل ۳ ساعت و ترجیحا یک شب‌ مزه دار شود
در این حین پیاز خرد شده رو تفت داده تا سبک و طلایی شود نمک و ادویه زده کمی تفت داده سپس رب گوجه زده و کمی تفت داده بعد رب انار گردو و سیر له شده و سبزی‌ خشک و آلو اضافه و کمی تفت داده در اخر مقداری اب ریخته اجازه داده تا الو کمی نرم و مواد جا بیفتد وقتی مایه خنک شد شکم مرغ رو پر کرده و با نخ و سوزن کاملا بسته و ران مرغ رو با نخ فیکس کرده و بال مرغ رو با سیخ چوبی فیکس شود
در ظرف دلخواه سیب زمینی با پوست مکعبی درشت خرد شده و هویج اریب برش خورده و یا سبزیجات دلخواه رو‌ با مخلوط سیر له شده بک شاخه کوچک رزماری خشک پودر کره و نمک و فلفل سیاه و روغن مخلوط کرده و به سبزیجات زدم(مزه دار کردن به دلخواه)
مرغ رو روش گذاشتم و‌با فویل بپوشانید چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید وقتی مرغ پخت فویل رو‌در اورده و سس رومال رو بزنید اجازه بدید هر سمتش ۱۵ دقیقه گریل و پوستش‌سرخ‌شه
برای من فر برقی المنت بالا و پایین و فن روشن با فویل یک ساعت پخت سپس اوردم بیرون رومال سس‌زدم بدون فویل یک سمتش ۱۵ دقیقه بعد چرخوندم سمت دیگر مرغم ۱۵ دقیقه گذاشتم
بعد چند دقیقه هم گریل زدم (حدود ۴ دقیقه)
اگه میخواید مرغ پوستش حالت برشته و خشک بشه باید مستقیم روی سبزیجات قرار ندید و روی توری بذارید

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *