اولین لقمه، طعم اصیل قزوین!
قیمهنثار یک شاهکار واقعی از سفرههای ایرانیه؛ ترکیبی از عطر زعفران، گوشت لطیف و خلالهای درخشنده که هر لقمهش جشن طعمهاست. توی این ویدیو مرحلهبهمرحله، از پخت گوشت تا فوتوفن خلال پوست پرتقال رو یاد میگیری تا توی خونه هم یه قیمهنثار حرفهای بپزی!
️برای آموزش خلال پوست پرتقال به هایلایت های پیجمون سر بزن
@pro__kit
==========================
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
مواد لازم (برای هر نفر)
⬅️ پیاز: 60 گرم
⬅️ کره حیوانی: 20 گرم
⬅️ راسته گوساله: 100 گرم
⬅️ رب گوجه: 1 ق غ خ
⬅️ استاک سفید: مقدار دلخواه
⬅️ خلال بادام و خلال پسته: دلخواه
⬅️ زعفران: به مقدار دلخواه
⬅️ برنج: 160 گرم خام
⬅️ خلال پوست پرتقال: 20 گرم
⬅️ زرشک: 20 گرم
⬅️ شکر: 1 ق چ خ
ادویهها
⬅️ هل سبز: 1 عدد
⬅️ چوب دارچین کاسیا: ⅓ عدد
⬅️ هل باد: 1 عدد
⬅️ زردچوبه: ½ ق چ خ
⬅️ فلفل سیاه: ½ ق چ خ
⬅️ نمک: به مقدار دلخواه
======================
تایملاین ویدیو
00:00 مقدمه و تریلر
01:15 پخت گوشت قیمهنثار
07:05 ادویه مناسب
11:23 استاک گوشت
12:31 خلال بادام و پسته
15:02 پخت برنج قیمهنثار
17:25 آمادهسازی زرشک و خلال پرتقال
22:25 سرو و فاینال
==================
️برای خرید بهترین و باکیفیتترین ادویههای مخصوص قیمهنثار و کلی دستور آشپزی حرفهای:
اینستاگرام: prokit_spice@
وبسایت: prkitco.ir
تیم پروکیت برای فرهنگسازی در آموزش اصولی
در زمینه آشپزی و قنادی با هفته ای یک ویدیو در همین کانال مهمان نگاه زیبای شماست
====================
اگر عاشق آموزش آشپزی ایرانی هستید، این ویدیو رو لایک کنید، سابسکرایب یادتون نره و زنگوله رو بزنید تا هیچ دستور خوشمزهای رو از دست ندید.
#prokit #آموزش_آشپزی #قیمه_نثار
======================
این قسمت نامه ای محرمانه به یوتیوبه
قیمه نثار، قیمه نثار قزوین، آموزش قیمه نثار، دستور قیمه نثار، طرز تهیه قیمه نثار، آموزش آشپزی ایرانی، خورش مجلسی، غذای سنتی ایرانی، آشپزی با ادویه، پخت قیمه نثار، Iranian food, Persian cuisine, Persian stew recipe, ghaymeh nesar, prokit
