سلام به دوستان عزیزم
طرز تهیه کیک صبحانه
️️با فرزانه پناهی️️
موادلازم
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۵۰ گرم
آرد ۱۰۰ گرم
شکر ۸۵ گرم
اسانس مایع۱/۴قاشق چایخوری بجاش پودر هل یا رنده پوست پرتقال۱ قاشق مربا خور
بکینک پودر۱ قاشق چایخوری
️️طرز تهیه با فرزانه پناهی️️
زرده وسفیده را جدا کرده وشکر را به زرده
اضافه وبمدت۳ تا ۴ دقیقه با هم زن برقی زده ویکی دوبار دور گیری کرده وبه هم زدن ادامه میدهیم تا جایی که شکر حل شود و کرم رنگ وکشدار شودوروغن مایع رااضافه وحدود دو دقیقه حسابی با همزن برقی زده وبعد اسانس را ریخته هل رنده پوست پرتغال را ریخته وکمی زده وحالا میریم سراغ سفیده پر های
هم زن را شسته وحسابی زده تا فرم بگیرد وبعد به زرده اضافه کرده با لیستک مواد را هم زده واز کف رو آورده وبه آرامی کاملا مخلوط کرده وحالاآرد وبکینک پودر را الک کرده واضافه کرده به مواد با لیستک هم زده مواد آماده میشود میتونید چند ثانیه آخر با همزن برقی بزنید️️
قالب کیک صبحانه قالب لوف را کاغذ روغنی انداخته ومایع کیک را داخل قالب پخش کرده و چند ضربه زده تا حباب ها خارج شودو کاردک را به روغن چرب کرده ووسط خمیر را به حالت دونصف کرده یک لحظه
داخل فر که از یک ربع قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ قرارداده قالب را حدود ۴۵ تا یک ساعت تا وقتی روش طلایی بشه تا ۴۵ دقیقه اول اصلا در فر را باز نکنیدبا یک سیخ چوبی امتحان کرده اگر چیزی بهش نچسبید آمادا است اکر به سیخ چوبی خمیر چسبید دوباره داخل فر ۵ تا ۱۰ دقیقه قرار میدهیم
️️نوش جونتون فرزانه پناهی️️
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
