طرز تهیه مرجو خورش طالقانی (آشپزی با نرگس)

طرز تهیه مرجو خورش طالقانی (آشپزی با نرگس)

#مرجو_خورش_طالقانی

مواد لازم:
عدس نصف لیوان
پیاز ۱ عدد
گوشت خورشتی ۲۰۰ گرمی
رب ۱ ق غ
سیب زمینی متوسط
نمک،فلفل، زردچوبه، پودر دارچین به میزان لازم
روغن به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
آبغوره ۲ ق غ

طرز تهیه:
پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید. گوشت را اضافه کنید و با پیاز تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش ادویه ها و رب گوجه را اضافه کنید و بهم بزنید. آب بریزید و به مدت ۲ ساعت بپزید.
بعداز ۲ ساعت،عدس ،سیب زمینی خرد شده،نمک،زعفران و آبغوره را اضافه کنید. یک ساعت دیگر برای پخت بهش زمان بدید.
اگر تمایل داشتید نیم ساعت آخر ،ده عدد آلو خورشتی اضافه کنید.

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

نوش جان

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *