سلام به دوستان عزیزم
طرز تهیه قیمه پلو مجلسی لذید
برای۶ تا ۸ نفر
️️با فرزانه پناهی️️
مواد لازم
پیاز ۳ عدد نگینی خرد شود
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم تا۳۰۰ گرم
لپه ۲۰۰ گرم
رب گوجه ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
برنج ۴ پیمانه
کره ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
ادوه نمک وفلفل وجوز هندی۱/۴ قاشق چایخوری رنده شود
زعفران۱ قاشق سوپ خوری
گرد لیمو۱ قاشق مرباخوری
سیب زمینی سرخ شده ۲ عدد که نازک برش داده وسرخ میکنیم
طرز تهیه قیمه پلو مجلسی
️️بافرزانه پناهی️️
لپه را یک ساعت خیس کرده باکمی نمک بعد کاملا شسته وابکش کرده با آب هم اندازه که کم زردچوبه هم میریزیم میگذاریم بپزد واول حرارت زیاد بعد کف روش را جمع کرده وبعد با حارت کم میزاریم لپه پخته شود لپه پلو قیمه زیاد نباد له شود زنده تر بر میداریم
پیاز رانگینی وسرخ کرده وگوشت چرخ کرده را اضافه کرده وکمی تفت داده ورب ولپه را میریزیم وکمی فلفل سیاه ونمک وگرد لیمو عمانی وزعفران وجوز هندی که عطر فوق العاده میدهد میریزیم وکمی تفت داده تا همه با هم مخلوط شود نصف استکان آب توش می ریزیم ودرش را میزارین کمی مزه ها بخورد هم بره بمدت ۱۰ دقیقه بعد خاموش کرده کنار می زاریم
دارچین هم عطرخوبی میدهد ولی برنج را تیره میکندوکمی کره هم توش ریخته کاملا
خشک باشد
برنج را آبکش کرده وته دیک هرمدل دوست داشتید بزارید کف قابلمه ولایه لایه برنج وماد گوشتی را بریزید وزعفران تا آخر ادامه بدید وآخر کمی زعفران کره سرد شده را برش زده وروی برنج میگذاریم ونصف استکان آب دورش میریزیم وچند سوراخ هم روی برنج ایجاد کرده ودوتا چوب دارچین هم روش میزاریم درش را میگذاریم رو حرارت متوسط رو به بالا تا بخار کند بعد حرارت را کم کرده ۲۰ دقیقه زمان میدهیم قیمه پلو آماده است در دیس میریزیم وبا سیب زمینی تزئین کرده
️️نوش جونتون فرزانه پناهی️️
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
