شاورما | طرز تهیه شاورما مرغ و گوشت

شاورما | طرز تهیه شاورما مرغ و گوشت

سلام به دوستان عزیزم
آموزش شاور مای مرغ
بافرزانه پناهی
موادلازم
نان پیتا یا نان لواش گرد یا نان تافتون گرد
سینه مرغ ۲ عدد اول برش نازک دادمواد مرینت شامل ماست چکیده۳قاشق غذاخوری سر پرروغن مایع۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش ۱قاشق غذاخوری سیر ۲ حبه
نمک ۱ قاشق مرباخوری وفلفل ۱قاشق چایخوری پودر سیر ۱ قاشق چای خوری پول بیبر ۱ قاشق غذاخوری زست لیمو کمی
سماق ۱قاشق چایخوری سس تند ۱قاشق غذاخوری یا پرک فلفل وهمه را با سینه مرغ که برش نازک داده وبه دوقسمت کرده
وکاملا مخلوط کرده۲ ساعت استراحت یااز شب استراحت داده
فلفل دلمه را هم بصورت مربع برش زده
چند عدد پیاز کوچک را برش داده بصورت مربع در آورده وجدا کرده
به دوروش میشود درست کرد یا داخل ظرف پیرکس ریخته با همه سس آن وداخل فر ۱ ساعت آماده بشه با دمای ۱۸۰ بعد بیرون آورده برش نازک زدهیا داخل سیخ چوبی مرغها را قرار داده ووسط آن پیاز مربعی وفلفل دلمه مربعی وداخل فر قرار داده که بپزد وطلایی شودمیزاریم سیخ چوبی را هم نیم ساعت در آب بزارید که نسوزدوبعد با چاقو برش زده
️️سس شاور مای مرغ️️
۲ قاشق سس مایونز ۲ قاشق ماست چکیده
۱قاشق آبلیمو نمک وفلفل سیاه همه را قاطی کرده ️️ومرغها را هم برش داده نون را سس مالیده کاهو ومرغ روی کاهو وکمی از سس رویش مالیده ونان رارول کرده ودورش کاغذ روغنی پیچیده بصورت ساندویچ میل شود
یا بصورت پرسی سرو میشودکنارش کاهو ونان وسس میذاریم وگوجه ️️
️️نوش جونتون فرزانه پناهی️️

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *