سلام به دوستان عزیزم
طرز تهیه ماهی سوخاری
️️با فرزانه پناهی️️
مواد لازم
ماهی تیلاپیا ماهی قزل آلا بدون استخوان ماهی سالمون وشیر وحلوا وکاملا فیله شده باشد هم پوست وهم تیۼش را بیرید
آرد سفید گندم ۲۵۰ گرم یا دو لیوان
نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم
سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
جوش شیرین نصف قاشق چاخوری
بکینک پودر ۱ قاشق چایخوری سرپر
نمک وفلفل به اندازه لازم
مواد لازم برای سس
سس خردل خامه رنده پوست لیمو وآب لیمو
طز تهیه ماهی سوخاری
️️با فرزانه پناهی️️
داخل سینی آرد ریخته وماهی ها را دو طرفش را به آرد آغشته کرده وکنار میگذاریم
تا آرد بهش جذب بشه
نشاسته ذرت با باقی مانده آرد که ۲۰۰ گرم است وبکینک پودر وجوش شیرین ونمک وفلفل قرمز کاملا همه را با هم قاطی کرده وفلفل سیاه وفلفل قرمز حالت اسپایسی میدهد وکم کم آب را می ریزیم وهم زده وغلظت آن زیاد نباید باشد وبعد آخر سرکه را اضافه کرده ونیم ساعت استراحت داده که روش حباب تشکیل بشه وآماده است
تکه های ماهی را برش داده وقطعه قطعه کرد وبعد از آرد ماهی را در آورده وبعد داخل مایع وکاملا تکان میدهیم حتما ولایه دورش نازک بشه ودوباره داخل ظرف آرد و دوطرف را زده ومواد زیاد نباید غلیظ باشد چون لایه دورش ضخیم می شه وخشک میشه
ظرفی را آماده کرده وروغن ریخته تا کم کم گرم شود وماهی را توش سرخ کرده وروی کاغذ روغن گیر میذاریم تا روغنش کرفته بشه
️️سس برای کنار ماهی ️️
۴ قاشق خامه و۲ قاشق خردل ورنده پوست لیمو وآب لیمو ۲ قاشق ونمک وفلفل همه را مخلوط کرده وسس بسیار خوشمزه است
این سس را روی فیش اند چیپس وروی انواع ماهی میشود استفاده کرد️️
ماهی در این روش کاملا پخته ولایه بیرون ترد ونازک است️️
️️نوش جونتون فرزانه پناهی️️
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
