#کالباس_لیونر
موادلازم:
مخلوط ران و سینه مرغ ۴۰۰ گرم
روغن مایع نصف استکان
یخ ریز خرد شده ۱ استکان
آرد گندم ۲ ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
نمک به میزان لازم
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
فلفل،جوز هندی،پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، آویشن از هر کدام ۱ ق چ
پسته ۱۰ عدد به دلخواه
هویج ۱ عدد کوچک رنده شده و آب گرفته
فلفل دلمه کوچک ۱ عدد رنده شده و آب گرفته
طرز تهیه:
سینه مرغ و ران مرغ را به همراه سیر ،نمک ، ادویه ها و تخم مرغ چرخ کنید.
سپس آرد، نشاسته، روغن و یخ خرد شده را اضافه کنید و چرخ کنید .
گوشت کاملا چسبنده و کشسانی باشد.
در آخر پسته،هویج و فلفل دلمه را اضافه کنید و با قاشق بهم بزنید.
داخل قالب مورد نظر را چرب کنید.
مواد را داخلش بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.
داخل قابلمه، مقداری آب بریزید.داخل قابلمه، قالب پای یا قالب کاپ کیک یا یه جسم کوچک بزارید. قالب را روش قرار بدید.اینجوری قالب با قابلمه فاصله دارد.به مدت ۱ ساعت و نیم بپزید. اجازه بدید تا خنک شود .به مدت ۸ ساعت داخل یخچال بزارید تا مزه دار بشه. بعداز ۸ ساعت برش بزنید.
فال خودت رو ببین
کلیک کن تا ببینیش
نوش جان
