طرز تهیه ساندویچ مرغ و اسفناج (آشپزی با نرگس)

طرز تهیه ساندویچ مرغ و اسفناج (آشپزی با نرگس)

#ساندویچ_مرغ_و_اسفناج

مواد لازم:
سینه مرغ ۲ تکه
اسفناج نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ حبه
گردو ریز خرد شده ۱ فنجان
قارچ ۱۰ عدد
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
نمک،فلفل، زردچوبه، پاپریکا، سماق،زیره به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه:
داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.سینه مرغ را مکعبی خرد کنید و به همراه سیر رنده شده،به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک وادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید. اسفناج ها را ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید و تفت بدید تا اسفناج آبش کشیده شود و بپزد.سپس قارچ خرد شده اضافه کنید و تفت بدید. در آخر پنیر خامه ای و گردو ریز خرد شده بریزید و بهم بزنید تا مزه دار بشه .
داخل نان دلخواه بریزید. من از نان باگت استفاده کردم. میتونید نان را گریل کنید.

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

نوش جان

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *