جوجه چینی | طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه و خاص

جوجه چینی | طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه و خاص

سلام به دوستان عزیزم
طرز تهیه تمپورا یا جوجه چینی
تو ایران به جوجه چینی معروفه یک غذای شرقی که تو چین ژاپن تایلند مالزی خیلی درست میشه تمپورا با مرغ ماهی ومیگو درست میشه با کدو گل کلم بادمجان
️️با فرزانه پناهی️️
️️مواد لازم جوجه چینی یا تمپورا️️
۲ قاشق چایخوری پودرسیر
۲ قاشق چایخوری پودر پیاز
۱ قاشق چایخوری نمک
تخم مرغ ۱ عدد
بکینک پودر ۱ قاشق چایخوری
دلستر ساده وکلاسیک ۱ لیوان
آرد ۲ لیوان
آب نصف لیوان
سینه مرغ ۱ عدد
فیله مرغ ۸ عدد
نمک وفلفل به مقدار لازم
ابتدا سینه مرغ را برش نازک طولی زده وفیله را از درازا دو برش زده وبا نمک وفلفل
مزه دار کرده کنار میگذاریم
طرز تهیه مایع تمپورا (یا مایع بنیه)
️️با فرزانه پناهی️️
در ظرفی تخم مرغ را شکسته وهم زده پودر سیر وپودر پیاز نمک وفلفل سیاه ودلستررا میریزیم وهمه را با هم مخلوط کرده بعد آرد وبکینک پودر را قاطی کرده و به موادبالا اضافه کرده وآب را هم کم کم اضافه کرده وهم زده وباید به غلظت یکنواخت برسد
شبیه ماست غلیظ نه رقیق تر نه غلیظ تر
وحالا روغن را در ظرف شیرجوش از نیم ساعت قبل روی حرارت کم گرم کرده وتست می کنیم که روغن داغ باشد
مرغ طعم دار شده را در مایع تمپورا که درست کردیم میزنیم وبعد در آورده وتکان میدهیم و داخل روغن داغ کمی نگه میداریم بعد ول میکنیم خودش روی روغن می آید
وهمه را به اینصورت در روغن پر کرده وطلایی شد در می آوریم وروی کاغذ روغن گیر می زاریم
نکته اگر میخواهیم جوجه چینی نرم باشدبجای دلستر ماست میریزیم
نکته خمیر میگو باید رقیق تر باشد
نکته اگر مقدار بکینک پودر را زیاد بریزیم
شکاف می خورد
باسس تار تار ویا تای چیلی خورده میشود
️️نوش جونتون فرزانه پناهی️️

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *