انار بیچ | طرز تهیه خورشت انار بیچ

انار بیچ | طرز تهیه خورشت انار بیچ

سلام به دوستان عزیزم
طرز تهیه خورش اناربیج گیلانی که نام دیگرش انار آویج یا سنگ خورش یادراز قاتق است
با فرزانه پناهی
️️مواد لازم️
ابتدا گردو را آسباب کرده وداخل قابلمه متوسطی ریخته و۳ تا ۴ لیوان آب ریخته وکمی نمک وزردچوبه اضافه کرده ومیزاریم حدود ۳۰ دقیقه بجوشد
بعد گوشت را با کمی نمک وفلفل وزردچوبه و۱ عدد پیاز رنده کرده وحسابی ورز داده وهمه را قلقلی کرده ودر سینی می چینیم
سبزی خورشتی را هم آماده کرده برای این خورش ۱/۵ کیلو سبزی پاک نشده است تره ۸۰۰ گرم جعفری ۵۰۰ گرم شنبلیله ۲۰۰ گرم پاک کرده شسته آبش برود وبعد خرد کرده وسرخ کرده
️️مرحله دوم سبزی سرخ شده را اضافه کرده وزمان میدهیم گردو وسبزی با هم به روغن بیفتدوبا هم بپزد نیم ساعت زمان میدهیم
بعد گوشت قلقلی را اضافه کرده ورب را هن میریزیم واگر آب کم بود یک استکان آب میریزیم  وزمان میدهیم گوشت بپزد و نمک وفلفل وکمی گلپر ودارچین اضافه کرده ووقتی خورش جا افتاده وغلیظ شد یک ربع آخر آبغوره را اضافه وکمی جوشید با خورش خاموش کرده آماده است️️
️️نوش جونتون فرزانه پناهی️️

فال خودت رو ببین

🔮

کلیک کن تا ببینیش

اگه حال کردی این پست رو با دوستات به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *